Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Állítólag 15 milliót adnánk érte,de ez az egész szerintem kamu,semmi szükségünk rá!Mr. Master írta:Tsak a pénzünket vinné. Akkor már inkább vegyünk öt olyan gyerekete, mint Carlos Chera, vagy Erik Lamela, meg Freddy Adu. Ezekkel sokkal jobban járonk, mint egy noname elen szmisszel.
Mr. Master írta:Ezzel van egy gáz: Ronaldinho jobblábas, azaz a bal lábára kell cselezzen. És sokkal jobb, ha a balról megy befelé. Ennek ellenére a PSG-ben sokat volt a jobb oldalon.
Maxi írta:Ezzel csak az a baj ha megvesszük Luque-t ne a padra vegyük és szerintem a vezetőség se oda akarja!!!Deco01 írta: Na akkor most én is leirom a jövö Barcáját!)
------------------------Valdes-----------
Miguel-------Puyol-------------Luisao----Del Horno
----------------------Marquez------------
-------Xavi-----------------------Deco----
Ezquerro-------------------------Ronaldinho
--------------------Eto'o--------------------
pad:Jorquera,Gabri,Damia,Edmilson,Oleguer,F.Navarro,Motta,Van Bommel,Iniesta,Giuly,Maxi,Luque.
Meg szerintem jobb mint Ezquerro!
nem nem.megbukott az üzlet valamiért,hála Istennek.annak a gyereknek egy Európai sztárcsapatban a helye.balboa7 írta:én úgy tudom a Corinthias-ba(remélem jól írtam) ment Abramovics révén!Zsolti írta:Javier Mascherano???Maxi írta: Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!
Akkor tévedtem Zsolti leírása alapján!balboa7 írta:én úgy tudom a Chorintias-ba(remélem jól írtam) ment Abramovics révén!Zsolti írta:Javier Mascherano???Maxi írta: Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!
én úgy tudom a Corinthias-ba(remélem jól írtam) ment Abramovics révén!Zsolti írta:Javier Mascherano???Maxi írta:Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!balboa7 írta: Ezt nekem is mondták!
Őt már leigazolták nem?Maxi írta:Javier Mascherano???Zsolti írta: Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!
Javier Mascherano???Maxi írta:Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!balboa7 írta:Ezt nekem is mondták!Maxi írta:Ma mondta az egyik reklámlos haverom hogy Joaquin leigazolását már kész tényként kezelik a fórumjukon!![]()
Ezzel csak az a baj ha megvesszük Luque-t ne a padra vegyük és szerintem a vezetőség se oda akarja!!!Deco01 írta: Na akkor most én is leirom a jövö Barcáját!)
------------------------Valdes-----------
Miguel-------Puyol-------------Luisao----Del Horno
----------------------Marquez------------
-------Xavi-----------------------Deco----
Ezquerro-------------------------Ronaldinho
--------------------Eto'o--------------------
pad:Jorquera,Gabri,Damia,Edmilson,Oleguer,F.Navarro,Motta,Van Bommel,Iniesta,Giuly,Maxi,Luque.
Meg volt még egy név amit mondott csak nem jut eszembe!vkp-t játszik és Argetin asszem!balboa7 írta:Ezt nekem is mondták!Maxi írta:Ma mondta az egyik reklámlos haverom hogy Joaquin leigazolását már kész tényként kezelik a fórumjukon!![]()
Zsolti írta:nem kell kapus.Valdes pont jó nekünk,csak jobb védelem kelene elé.
na akkor most álmodozom egy kicsit és leírom a jövő csapatát:
....................VV..............................
Belletti....Puyol.....Milito.......Del Horno
.................Marquez(Van Bomel)........
........Xavi......................Deco...........
Joaquin(Ezquerro).............................
...............................Ronaldinho........
..........Eto'o......................................
pad:Gabri,Motta,Edmílson,Larsson,Maxi,Jorquera,Iniesta,Gio.
na ez egy világverő csapat lenne mint az állat.
na ja.ő nagyon beleszürkült az interbe.balboa7 írta:Wright Phillips v Joaquin lenne jó megoldás! Guily-t én még Barca mezben nem láttam cselezni?! Egyszerűen a védőjét csellel nem tudja megverni! meg a helyzetkihasználása? Valami baj van vele! A Monaco-ban fényévekkel jobban játszott! Nekem Van der Meyde játéka is tetszett még az Intere korszaka előtt!
nyáriszünetig még sok víz lefolyik a Dunán.Ki tudja,hogy hol fogja folytatni.Maxi írta:Csak hát ő meg a cselzkibe fog menni!![]()
![]()
De ha nem a pénzre akkor jöjjön ide és körbefutom Szolnokot örömömbe!!!!!!!
Tökéletesen igazad van,mert történetesen énis nagy csodálója vagyok annak a srácnak.Ráadásul sokkal veszélyesebb a kapura is ,mint Giuly,legalább is neki nem kell 5ziccer,hogy egyet berúgjon.elég neki sokkal kevesebb is.Maxi írta:Erre csak annyit mondok hogy Guilynél magasabb!Zsolti írta:Ő sem rossz,de vele az a gáz,hogy nagyon alacsony.És akkor már a fél csapatunk "törpékből" állna,és hát nem tudom hogy van-e valami köze hozzá,de sztem nem véletlen,hogy annyi gólt kapunk beívelésekből.Ha több magas ember lenne,sztem nem kapnánk ennyit,de lehet,hogy ennek semmi köze ehhez.
És ha szoktál nézni vagy láttál már Man.City meccset(szerintem biztos)akkor láthatod hogy ő nagyon sokat hátra megy(mondjuk Joaquin is)míg Guily szinte semmit!
Jó,fejelni nem tud az biztos de Guily tud?
Lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok vele mert az egyik kedvencem!
Erre csak annyit mondok hogy Guilynél magasabb!Zsolti írta:Ő sem rossz,de vele az a gáz,hogy nagyon alacsony.És akkor már a fél csapatunk "törpékből" állna,és hát nem tudom hogy van-e valami köze hozzá,de sztem nem véletlen,hogy annyi gólt kapunk beívelésekből.Ha több magas ember lenne,sztem nem kapnánk ennyit,de lehet,hogy ennek semmi köze ehhez.
Emlékezzetek,hogy tavaj a Vieirát is tényként kezelték,és nem lett belőlle semmi,meg ők sokmindent tényként kezelnek lehetne sorolni a példákat.balboa7 írta:Ezt nekem is mondták!Maxi írta:Ma mondta az egyik reklámlos haverom hogy Joaquin leigazolását már kész tényként kezelik a fórumjukon!![]()