Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Passz, de ha megoldod én biztos letöltöm, ha nincs meg.BarcaJanko írta:Nem tudom hogy lehet videót berakni, de szivesen, betöltenék ide csakhogy emlékezzen MINDENKI RIVALDORA, császár volt a BARCÁBAN
Nem szidtam!Charlie írta:Ebben a topikban Rivaldot csak isteníteni szabad,aki szidni szeretné,az ne írjon ide!
C.
Azért Rivaldo mellett sem akárkik játszottak.... Csak ő még közülük is hajlandó volt kiemelkedni...Subinho írta:Rivaldo minden idők legnagyszerűbb Barca játékosa volt. Őrá mindíg lehetett számítani. Ha a csapatnak nem ment és már beletörődtek a vereségbe akkor jövi Rivi és továbbvitte a csapatot. Őnélküle azokban az években amikor nem ment a Barcának nem hogy a 4. hely, de a 8. sem jött volna össze! Emlékezzetek amikor elzavarták, rögtön a köv. évben van gaal "nagymesterrel" a kieső zóna előtt 3 ponttal álltunk... Akkor ő volt az 1 ilyen játékos, most több hasonló van, így Ronaldinho nem tud ennyire érvényesülni, ami nem is baj, mert ha nincs a pályán nem érezni annyira a hiányát, mint annak idején Rivaldonak! Szerintem kell még 1-2 év Roninak, hogy elérje Rivaldo 99-2000 -es szintjét.
Miért ne lehetneZsolti írta:Sztem is alap,hogy Ronaldinho sosem lesz akkora "hős",mint Rivo.Sőt lehet,hogy sosem lesz még egy olyan játékos sem a Barcában,sem másudt.
Áhhhh,végülis Rivaldoval télleg rosszak voltunk,amikor 23góljával majdnem gókirály lett,csak az utolsó fordulóban nem lőtt gólt,és Raúl igen,és így ő lett 24-el!100szor kihúzott minket a ratyiból,Ronaldinhonak kapkodni kell magát hogy annyiszor kisegítse a Barcát ahányszor az isteni Rivaldo!LG írta:Rivaldoval mégsem voltunk olyan jok mint Ronieval. En nem tartottam a világ legjobb játékosanák sosem...Cooltiszo írta:Sztem akkor te nem láttad Rivaldot eleget játszani.LG írta:En Roniet sokkal jobban szeretem, és nagyobb zsugásnak is tartom.
Én se a cselekre gondoltam. Rivaldo a világ legjobb játékosa volt úgy hogy nagyszerű vetéyltársai voltak, és ő nekem közülük is kiemelkedett
Rivaldoval mégsem voltunk olyan jok mint Ronieval. En nem tartottam a világ legjobb játékosanák sosem...Cooltiszo írta:Sztem akkor te nem láttad Rivaldot eleget játszani.LG írta:En Roniet sokkal jobban szeretem, és nagyobb zsugásnak is tartom.
Én se a cselekre gondoltam. Rivaldo a világ legjobb játékosa volt úgy hogy nagyszerű vetéyltársai voltak, és ő nekem közülük is kiemelkedett
Sztem akkor te nem láttad Rivaldot eleget játszani.LG írta:En Roniet sokkal jobban szeretem, és nagyobb zsugásnak is tartom.
Rivaldo sokoldalúbb.... Nem a trükkökre gondoltam.LG írta:En Roniet sokkal jobban szeretem, és nagyobb zsugásnak is tartom.