Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.09. 10:27:38

Zozzy 5 írta:
Karashu írta:a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!
Igen, valószínűleg ezért hozták fel a klubot 0 pénzügyi helyzetről a világ egyik leggazdagabbjává...
Ha olyan jók, akkor miért spórolnak ennyire, de ennyire sokat??? Nem igaz, hogy a siker érdekében nem tudják megnyitni egy kicsit a kasszát! Nasri vagy Diego kötlező ebbe a csapatba Deco helyére! Erre biztos Lampradot fogják hozni, mert ő olcsó! A francot nem érdekli, inkább kiadok még 20-25 misit Nasri-ért vagy Diego-ért, mint egy Lampard-ért, aki 4 év múlva visszavonul, és most kezd kiöregedni a fociból!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.09. 10:19:53

Karashu írta:a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!
Igen, valószínűleg ezért hozták fel a klubot 0 pénzügyi helyzetről a világ egyik leggazdagabbjává...
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.09. 10:17:43

( a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!)

Erre csak most jöttélrá Karashu!!! :lol:
Figyeld meg hogy ezek után mire számíthatunk
majd Tkixi-éktől illt.Laportáéktól a nyári átigazolási
szezonban.Én nem hiszek abban hogy okosan fognak
igazolni mert még náluk a térképen sincs Nasri,Diégó
vagy más fiatal sztárok akikre szükség lenne a középályán.
:cry:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.08. 23:24:34

Most olvasom Garay-t, ah, hihetetlen, a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van! Nem igaz, mi nem tetszik nekik, Garay szívét-lelkét ideadná, ha itt játszhatna, leszarja a másik 20 klub ajánlatát, csak itt játszana, hát kell ennél jobb játékos, aki fiatal, előtte a jövő, szívvel-lélekkel focizna értünk, én úgy gondolom, hogy belőle válhatna Puyol utdója, nem hiszem el, amit Laportáék csinálnak, 1 hétig ki volt kapcsolva a ntetm, ma lett újra, mondom hátha van vmi jó hír, erre mit látok, Garay-jal elég nagy a kérdés, és Poulsen-t is szóba hozták! Ah, könyörgöm, nincs ki a 4 kereke a vezetőségnek, ekkora hibát csinálnak Garay-jal, 2 év múlva sírni fogunk érte, meglátjátok! (mikor már 30 milliónál fog kezdődni az ára)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.08. 20:08:20

Bányász írta: Bocs,h nagyon off,de nincs edzők topic :D
De van, erre is való a Rijkaard topik :wink:

És még1szer kérek mindenkit, hogy az edzőről ne itt beszéljünk.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.08. 19:52:00

A noname Portoval meg behúzott egy UEFA-Kupát és egy BL-t...És már látom a kritikákat, hogy könnyű ágon stb...De a BL az BL. ennyi.
Én ezért mondtam,h részben ismerem el.
Mert amit a Portoval elért az megsüvegelendő.De számomra a Chelsea kispadján kudarcot vallott.

Bocs,h nagyon off,de nincs edzők topic :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.08. 19:35:04

robag írta:a chelsea meg összevásárolt sztárok gyűlekezete, nem fiatal tehetségeké,mégsem ért el nemzetközi sikereket,pedig mindenki azt jósolta hogy aratni fognak Joséval. Szóval kedves José, kicsit halkabban....
A noname Portoval meg behúzott egy UEFA-Kupát és egy BL-t...És már látom a kritikákat, hogy könnyű ágon stb...De a BL az BL. ennyi.
robag
Jugador d'estrella

2008.03.08. 19:30:32

a chelsea meg összevásárolt sztárok gyűlekezete, nem fiatal tehetségeké,mégsem ért el nemzetközi sikereket,pedig mindenki azt jósolta hogy aratni fognak Joséval. Szóval kedves José, kicsit halkabban....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Blaugrana10
Barça B

2008.03.08. 19:28:23

Mourinho nagyon jo edzo, de nem kell elfelejteni a pofatlansagait... Vegul is a Barcanak van egy jo edzoje, akit tisztelek. Na de van ra esely h Rijkaardot Mourinho valtsa a kispadon, amit nem szeretnek. Rijkaardnak kell adni meg egy szezon lehetoseget. Vegul is ha meggondoljuk Mourinhot (szepen fogalmazva) nem szeretik Barcelonaban. Na de Luis Enrique is a Realbol jott es megis a csapat szimboluma lett. :lol:
Bányász

2008.03.08. 19:15:01

Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.
Némi... :D

Azért az Arsenal sosem arról volt híres,h hűde sok trófeát nyer.
És a múlthoz képest amióta ott van Wenger igenis sikeresek.

A másik meg,h ezt Mourinho úgy mondja mintha Ő a nevelő munkájáról lenne híres.
Kicsit több játékost "adott" a focinak Wenger,függetlenül attól,h "csiszolatlan gyémántokat fényesített",mert Ő legalább ezt megtette.

Nem vitatkozni akarok,mert RÉSZBEN elismerem Mourinhot mint edző,de emberileg nem tartom sokra.

Szerk:megnézném mire menne egy Chelseavel vagy egy Barcával.
Én becsülöm azért amit az Arsenalért tett és tesz,annak ellenére,h már rég otthagyhatta volna a csapatot és akkor biztosan nem kerülik el a nemzetközi sikerek.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.08. 19:07:24

Varga Tamás írta: Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.
Volt itt egy aranykoros időszak, amikor átgyalogoltak veretlenül a premier league-en és bár a nemzetközi siker nem jött össze, magasan a legjobb angol csapat az Arsenal volt. Sosem felejtem a Piers-Vieira-Ljungberg-Bergkamp-Henry tengelyt.

És mondhatunk bármit, nagyon ott volt az a csapat. Most is a semmiből jött ifjoncokkal vezetik a PL-et. Wenger nagy edző, ez tény.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.08. 19:02:56

Bányász írta:Nem tudom melyik topicba írjam...

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=171993

Nem tudom mennyire hiteles,de ezért nem akarom Mourinhot edzőnek ide.
Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.08. 19:00:56

Bányász írta:Nem tudom melyik topicba írjam...

Ezt olvastam külföldi oldalakon is, és régóta hírhedten rossz a viszonyuk, úgyhogy elhiszem, hogy ezt mondta. Tudtuk, hogy ilyen :)
Blaugrana10
Barça B

2008.03.08. 19:00:13

Sylvinho szerzodes hosszabitasa jo dolod. Sot szerintem jobb mint Abidal; gyorsabb!!! Kikene ot is probalni tobb merkozesen,jobb lenne a kezdoben mint Abidal. Rovidre fogva: brazil...
Bányász

2008.03.08. 18:58:27

Nem tudom melyik topicba írjam...

Kép

gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.08. 18:44:55

Most olvasom, hogy Sylvinho új szerződést fog kapni. Örülök, mert hasznosan játszik idén, bármennyire is kevés lehetőséget kap, ha berakják, jól szokott teljesíteni.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.08. 18:38:01

Kicsit visszaveszel magadból, ugye? Részemről első és utolsó figyelmeztetés!

Z.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.08. 18:33:30

M. Riijkaard!
1. a hangnemet és a rám ragasztott jelzőt visszautasítom! Ismersz talán? Nem. Ennyi.
2. Capelnek volt két jó meccse ellenünk, tehát jobb, mint Deco, Iniesta. Ez a véleményed, elolvastam, megértettem. De, akkor értsd meg te is, légyszíves: ennél nagyobb ostobaságot rég nem olvastam már. Mert: a középpályásnak nem elsődleges feladata a góllövés. Azt gondolom, hogy ez így helyénvaló megállapítás. Csak zárójelben jegyzem meg: Xavi idén pontokat hozó, létfontosságú gólokat lőtt.
3. Iniesta a csapat egyik legjobb játékosa, nem véletlenül hosszabbítottak Vele 2014-ig szerződést. Nem véletlenül akarta megszerezni pár elitklub Európában.
4. Nem vagyunk szakemberek, de az, hogy Franket bíráljuk, azt gondolom, jogos. Ha egy nemrég megjelent hírt olvastál volna afórumon, a Barcelona igazgató-tanácsának tagjaiban is felmerült 2007. december végén a hollandus elküldése. Joan Laporta talán számodra is kompetens személynek tűnik.
5. A személyeskedést pedig hanyagoljuk, mert ebből lesznek a véget nem érő viták, amik rontják a fórum magas, és kiemelkedő színvonalát.
6. barca99: igazad van!
Tisztelettel: Varga 'buta' Tamás.
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.03.08. 18:25:21

gekkodan írta:"hogyan röhögtessük ki magunkat 10 hozzászólás alatt"
Gomezinho nevezetű egyén stílusa köszön vissza nála.
M.Riijkaard írta:...
Hozzászólásaidból azt veszem ki, h nem nagyon vagy tisztában azzal, h egyes játékosok milyen poszton játszanak. Innentől kezdve beszélhetsz akármilyen baromságokat, nemhiszem, h értékelni fogják.

Az meg a legnagyobb hülyeség, h Iniestat azért írod le, mert kevés gólt lő. Ugye te se gondolod komolyan, h ha a helyére vennénk egy játékost és az játszana akkor minden szuperjó lenne, az az illető gólokat lövöldözne és az ő góljaival nyernénk a meccseket? Iniesta rengeteget fut, robotol, dolgozik egy meccsen és még mindig hatalmas tehetség.

Ettől még én is támogatom, h a középpályát felkellene frissíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.03.08. 18:33:39-kor.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.08. 18:19:47

(talán Senor Mourinhót, vagy Sir Bobby Robsont köszönthetjük szerény személyedben)

Hát ne haragudj Tamás de ha véletlenül elolvastad volna amitt írtam
amelyben kifejtettem hogy mit akarnak a többi fórumozók akik állandóan
Mourinhót éltettik és Rijkaardott akivel bajnoságot és bl-t nyertünk egysze
-re azt pedig a pokolba a küldenénk akkor nem mondanám azt rád hogy
buta vagy(lásd nem H...lyézek)de csak az vagy hogyha nem olvasod el
a vélményem hanem másokra hallgatsz.Ez az egyik a másik nehogy már
te oktassál ki hogy én kivagyok!Jó!én legalább nem szídtam még annak
csapatnak az edzőjét akinek szurkolok és akinek mindent köszönhetünk.
Még te vagy felháborodva hát tik fikázzátok állandóan Rijkaardot mert
nem tanította meg a középályásokat arra hogy nem csak dédelgetni
kell a labdát hanem gólt is lehetne rúgni.(Az a baj hogy Iniesta és Decó
esetébe ez felejtendő ezért hozzom pl:Nasri.)
Blaugrana10
Barça B

2008.03.08. 18:17:49

A Barca egy sztar csapat!!!!!!!!!! Kedves Blaugrana szurkolok fejezzuk be ezt a Capel temat, ugy is tudjuk, h a Barca nem fogja leigazolni Capelt. Amugy Iniesta fantasztikus, igaz meg kell fejlodjon. Deconak meg koszonetet mondani es eladni a nyaron, mert hat be kell vallani mar nem a regi es nem is lesz a regi... Viva Catalunya
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.08. 18:12:52

Mindenek előtt:
M. Rijkaard! :arrow: Annyira szépen robbantál be a fórumunkra, hogy azt élmény nézni. Sikeresen megdöntötted a "hogyan röhögtessük ki magunkat 10 hozzászólás alatt" világrekordját. Óvatosabban is jöhettél volna és kicsivel több megalapozottságot is önthetnél a szövegedbe. Nem lesz így túl sok cimborád erre. De ahogy Varga Tamás kollégánk mondta, ha egy nagy sztáredzőt tisztelhetünk személyedben, úgy minden máshogy áll, elnézésedet kérjük és meghajolunk előtted! De a rekord már a tiéd marad :lol:

Más:

Na Capelnek annyiban örülnék, hogy lenne R10 mellett még egy baloldali középpályásunk, ebből van igazán hiány az idén is, nagyon jobbra játszottunk Messi felé. Az a baj, hogy amennyiben R10, vagy Messi kidől, úgy Iniesta vagy Henry játszanak a posztjukon és nekik meg nagyon nem ez az eredeti poziciójuk.

Persze hoznék valakit a kis argentín mögé is, mert ez a Dos Santos srác nagyon nem működik úgy, ahogy beharangozták...Kéne neki 1-2 szezon kölcsönben valahova.

Capelnek abszolút örülnék kiegészítő embernek. Elég komolyat játszott ellenünk idén rendre.
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.08. 18:08:20

Azért remélem van fogalmad róla, hogy középpályás és középpályás között van különbség. Capel winger, Deco és Iniesta pedig belső kp-k (és még köztük is van különbség :) ).

Egyébként kinek a hibája, hogy a kp-k dédelgetik a labdát? És az, hogy alig mozgunk labda nélkül? Vagy hogy minden passzt az utolsóig akarunk vinni és alig van átlövés?
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.08. 18:01:53

Ki az a Capel? Lőtt ket golt nekunk? Kezdok szerencseje.

Na amikor ezt a hsz. láttam sírni tudtam volna.
Hát ilyet?hát éppen te mondtad hogy micsoda
11-ünk van ez az úriember volt az aki mindig
gólt lőtt amikor játszottunk ellenünk és szinte
minden alkalommal szétszívatta a védelmünket.
Ezek szerint te nem nézted amikor ellenük játszottunk?
Hmm...a mi középályásaink Iniesta,Decó és már neharagudjon
meg senki de ez az úriember 1.nagyobb technikai tudással
rendelkezik 2.több gólt (TEHÁT Ő LEGALÁBB KP LÉTTÉRE
ELTATÁLJA A KAPUT)és 3.NEM DÉDELGETI A LABDÁT
mint ami középályásaink.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.08. 17:51:41

M. Riijkaard!
Vagyunk itt páran, akik elég régóta véleményt formálunk a fórumon, vagyunk páran, akik szeretjük a Barcát, akiknek sokat jelent a kék-gránátvörös mez. De, Te mindenkiben találsz hibát, viccnek nevezed a fórumot, annak látogatóit. Kérdezném Tőled, tisztelettel: talán Senor Mourinhót, vagy Sir Bobby Robsont köszönthetjük szerény személyedben? Ha, igen, akkor bocsáss meg nekünk egyszerű, földi halandóknak. Ha, viszont, nem, akkor egy kicsit szerényebb fogalmazást kérnénk, tisztelettel. Nem mindenki hülye, aki itt kifejti a véleményét, aki leírja a gondolatait, csupán egyszerű szurkoló, aki pár ezer kilométer távolságból 'él-hal' a katalán nagycsapatért.
Köszönjük a megértésedet!
Kép
Lezárt