Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha olyan jók, akkor miért spórolnak ennyire, de ennyire sokat??? Nem igaz, hogy a siker érdekében nem tudják megnyitni egy kicsit a kasszát! Nasri vagy Diego kötlező ebbe a csapatba Deco helyére! Erre biztos Lampradot fogják hozni, mert ő olcsó! A francot nem érdekli, inkább kiadok még 20-25 misit Nasri-ért vagy Diego-ért, mint egy Lampard-ért, aki 4 év múlva visszavonul, és most kezd kiöregedni a fociból!Zozzy 5 írta:Igen, valószínűleg ezért hozták fel a klubot 0 pénzügyi helyzetről a világ egyik leggazdagabbjává...Karashu írta:a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!
Én ezért mondtam,h részben ismerem el.A noname Portoval meg behúzott egy UEFA-Kupát és egy BL-t...És már látom a kritikákat, hogy könnyű ágon stb...De a BL az BL. ennyi.
A noname Portoval meg behúzott egy UEFA-Kupát és egy BL-t...És már látom a kritikákat, hogy könnyű ágon stb...De a BL az BL. ennyi.robag írta:a chelsea meg összevásárolt sztárok gyűlekezete, nem fiatal tehetségeké,mégsem ért el nemzetközi sikereket,pedig mindenki azt jósolta hogy aratni fognak Joséval. Szóval kedves José, kicsit halkabban....
Némi...Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.
Volt itt egy aranykoros időszak, amikor átgyalogoltak veretlenül a premier league-en és bár a nemzetközi siker nem jött össze, magasan a legjobb angol csapat az Arsenal volt. Sosem felejtem a Piers-Vieira-Ljungberg-Bergkamp-Henry tengelyt.Varga Tamás írta: Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.
Azért, van némi igazság José mondandójában! Lásd Cesc, Adebayor, Titi. És, nemzetközi szinten nem tud felmutatni semmilyen sikert.Bányász írta:Nem tudom melyik topicba írjam...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=171993
Nem tudom mennyire hiteles,de ezért nem akarom Mourinhot edzőnek ide.
Ezt olvastam külföldi oldalakon is, és régóta hírhedten rossz a viszonyuk, úgyhogy elhiszem, hogy ezt mondta. Tudtuk, hogy ilyenBányász írta:Nem tudom melyik topicba írjam...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=171993
Nem tudom mennyire hiteles,de ezért nem akarom Mourinhot edzőnek ide.
Gomezinho nevezetű egyén stílusa köszön vissza nála.gekkodan írta:"hogyan röhögtessük ki magunkat 10 hozzászólás alatt"
Hozzászólásaidból azt veszem ki, h nem nagyon vagy tisztában azzal, h egyes játékosok milyen poszton játszanak. Innentől kezdve beszélhetsz akármilyen baromságokat, nemhiszem, h értékelni fogják.M.Riijkaard írta:...