Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ügyes kölyök, de csak azért, mert idén rúgott két gólt nekünk, még nem kell mindenáron megvenni. (Dani, Capelt is nyugodtan vedd fel Nasri és Diego mellé a listára...M.Riijkaard írta:(Capel nem illik a játékrendszerünkbe, és amúgy sem annyira jó.)
Talán elfeljtetted hogy Messivel egy korú és ő is a Barca B-ől került
a Sevillához.Úgy hogy azt nem mondhatod hogy nem illik a játékrendsz
-erünkben.Na most (nem annyira jó)azért amikor megkapta a labdát a
sajáttérfelétől megindulva 4 emberünk mellett ment el mint pl:Rafa M.
amellett hogy most amikor találkoztunk a kupában és a bajnokságban
is velük általában ő rúgta a Sevilla első gólját.Tehát itt hiába mondod
azt hogy szted nem jó !!!sztem kérdezd meg a többilyek véleményét is?
Capel szélső-támadó kp, Poulse vkp, abszolút védekező. Nem tudom mi alapján hasonlítanád a két dolgot.M.Riijkaard írta:A Goal.com-on most az a hír járja hogy megakarjuk venni D.Capelt
valamint egy másik hírportál pedíg az írja hogy megakarjuk venni
valami Neuert vagy kit? a Shalke 04 kapusát.Szerintettek az ember
most kinek higgyen?az biztos hogyha Capelel megtudnánk állapodni
akkor az már mindjárt jobban hangzana mint a Poulsen féle ügy.
Az utóbbi 2 évben nem néztél meccset?Blaugrana10 írta:Dehogy is kell uj edzo! Nem szabad elfelejteni hogy a csapatot Rijkaard elesztette ujra, es azota 5 eve igenis jo telyesitmenyt produkalt a Barca.
Ez a múlt.A jöbőt Rijkaard nélkül kell elképzelni....Blaugrana10 írta:blablabalabla
Ha marad Rijkaard leugrok a házunk tetejéről(bár nem emeletes tehát nem halnék meg).Zozzy 5 írta:Régen rossz több szempontból is, hogy Garay lehet mégsem érkezik. Eleve nem jó jel, hogy Rijkaardot kérdezgetik a jövő évi keretről. Mert ez ugye a maradását sejteti. Akkor pedig be is rosálok.
Mert? Szerintem vagy a Barca vagy a Madridhoz fog jönni/menni. Mi ebben az érdekes?ez egy bölcs mondat Laughing
azért a Barca sem 1 koldus csapat... Very Happy
Nem is azt mondtam, hogy nincs pénz, vagy nem hajlandó költeni, csak jellemzően a Madrid szokott többet. Meg ugye a Chelsea a viszonyítási alap...A Barcának is bőven van, hajlandók is költeni, de csak az ésszerűség határain belül
Az biztos...örülök, hogy nem az enyémet!Ezzel szemben a Real szórja a pénzt.
A Barcának is bőven van, hajlandók is költeni, de csak az ésszerűség határain belül (Eto'o, Deco, !Ronaldinho!). Ezzel szemben a Real szórja a pénzt.CS0ki írta:Viszont Mourinho szeret vásárolgatni, megmondani kiket vegyenek meg, és ahhoz pénz kell. azt kijelenthetjük, hogy a Madridnak több van, és hajlandók is költeni!
Mivel is égetik le magukat?M.Riijkaard írta:Hála istennek!remélem hogy tényleg így van hogy Poulsen cáfolja az egész
-et.A másik dolog pedig az lenne a kérdésem a vezetőknek hogy lehetőleg
nyárig még eldöntik hogy kiket akarnak igazolni beleértve Garayt is mert
nem hiszem hogy ez sokk szurkolónak tetszik hogy hülyét csinálnak
magukból és az egész csapatott leégettik ezzel a vieselkedésel.
.De ha ebbe tényleg Riijkaardnak is benne van a keze hát akkor megisérdemeljük a sorsunkat.
egyetértek! Márquez föl vkp-ra, Garayt meg ide, de mindjárt!Lionel85 írta:Márquez fontos játékos, inkább ő mint Garay, én is ezt mondom, viszont Poulsen tényleg nem éri meg az árát, vagy más középpályást kéne nézni Touré cseréjének, vagy Márquez lenne a vkp és Garay a védő , ahogy mademan is mondja.