Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogy Mourinho a legjobban fizetett edző lesz nyártól, az biztos!korántsem biztos! Mourinho egy értelmes, intelligens ( ) fazon.
tökéletesen fel tudja mérni, hogy a jelen helyzetben milyen élete lenne a Madridnál. ezekkel a játékosokkal nem tudna eredményt elérni, új igazolások kellenek, az utóbbi évek pedig azt mutatják, hogy a következetesség és a türelem nem igazán az erősségük.
szóval, HA Mourinhonak a két klub között kell választania, nem egyértelmű, hogy a Madrid élvezne prioritást (egy esetleges nagyobb fizuval sem).
De, Thuram helyére. Viszont, ha egy fiatal, tehetséges, középső védő kerülne a csapathoz, akkor Marqueznek végképp semmi esélye se lenne bekerülni a kezdőcsapatba. Ő meg gondolom játszani szeretne.barca0417 írta:Garay nem Thuram helyére jönne??, mert sztem elférne Rafa mellett, nem árt 4 klasszis középső védő, egy ilyen szintű csapatnál. mellesleg marquez bevethető vkp-n is, Puyol meg jobb oldalt is.
szóval sztem beférne Garay, nem kéne egyből elküldeni mindenkit. Viszont remélem rijkaard nyártól már a holland válogatottat irányitja, annak örülnék....
Majdnem: Bert van Marwijk.salas9 írta:A nyártól a Bert van Marvijk (nem tudom hogy irják pontossanbarca0417 írta:Viszont remélem rijkaard nyártól már a holland válogatottat irányitja, annak örülnék....) lesz a hollandok kapitánya...
A nyártól a Bert van Marvijk (nem tudom hogy irják pontossanbarca0417 írta:Viszont remélem rijkaard nyártól már a holland válogatottat irányitja, annak örülnék....
így van! pont amiatt lépett le a ruszkiktól is, mert elfogyott körülötte a levegő, amikor meg merte lépni, h a tulaj országos haverját nem játszatta.Vito írta:korántsem biztos! Mourinho egy értelmes, intelligens () fazon.
tökéletesen fel tudja mérni, hogy a jelen helyzetben milyen élete lenne a Madridnál. ezekkel a játékosokkal nem tudna eredményt elérni, új igazolások kellenek, az utóbbi évek pedig azt mutatják, hogy a következetesség és a türelem nem igazán az erősségük.
korántsem biztos! Mourinho egy értelmes, intelligens (senzu írta:ha a real mindenáron meg akarja szerezni Mourinhot, az ellen nem sok mindent tehetünk, de ha tényleg elmegy a realba, rá kell startolni Lippi-re teljes erővel, Rijkaard sztem a szezon végén mindenképpen el fog menni, ha nem nyer semmit elküldik Laportáék, ha meg mindent megnyer akkor meg magától lelép, hiszen itt már mindent elért
De jó lenne, ha a mi Victorunk Gigi Buffon, meg Petr Cech szintjén lenne...Varatrix írta:...Mért mindig Buffon véd jajja... Mért mindig Chec véd jajj... Mért mindig Valdes véd jajj<----MERT ŐK A LEGJOBBAK...
Ezt azért ne vedd olyan biztosra. Ha jól tudom már két csapattársával is összebunyózott. Nem mellesleg meg állítólag az Inter leigazolná, és ő erre azt mondta h nagyon szívesen menne. Meglepődnék ha még évekig ott mradna.noname írta:Aquilani lehet akármilyen jó 5let, nem fogja otthagyni a Romát.Olyan mint De Rossi vagy Totti.