korántsem biztos! Mourinho egy értelmes, intelligens ( ) fazon.
tökéletesen fel tudja mérni, hogy a jelen helyzetben milyen élete lenne a Madridnál. ezekkel a játékosokkal nem tudna eredményt elérni, új igazolások kellenek, az utóbbi évek pedig azt mutatják, hogy a következetesség és a türelem nem igazán az erősségük.
szóval, HA Mourinhonak a két klub között kell választania, nem egyértelmű, hogy a Madrid élvezne prioritást (egy esetleges nagyobb fizuval sem).
Hogy Mourinho a legjobban fizetett edző lesz nyártól, az biztos!

Kérdés, hogy hol!
Ne felejtsük el, hogy ugyebár Angliában az edzőknek sokkal nagyobb felelőségük van, nagyobb a beleszólásuk a legtöbb dologba! És amikor ez már nem így volt nála, amikor az elnök elkezdett belepofázni a munkájából, jött is a szakítás! Spanyolország egy kicsit más...Itt az elnökök, sportigazgatók nagyobb a szavuk. szóval nem csodálkoznék, ha azon is múlna Mourinho döntése(már ha tényleg ilyen döntési helyzetbe kerül), hogy hol engednek neki több hatalmat! Barcelonánál ez nem igazán derült ki mostanában, Rijkaard nem az a nagyszájú edző, simán el lehet nomyni. Capello ugye öntörvényű ember, ki is lett dobva! Szóval ez alapján tényleg a Barcelona áll közelebb látszólag Mourinho izléséhez.1-0! Viszont Mourinho szeret vásárolgatni, megmondani kiket vegyenek meg, és ahhoz pénz kell. azt kijelenthetjük, hogy a Madridnak több van, és hajlandók is költeni! 1-1! Még sok szempont van persze...De én nem igazán tudom eldönteni, melyik csapat tetszik neki jobban. Bár abból, hogy a Sevilla(vagy melyik) padjára is leült volna 10 milláért, asszem a pénz elég jelentős dolog nála...
De jó eséllyel valamelyik csapat padjára fog leülni, bár ki tudja a Milán mit akar, pénz ott is van bőven, új csapatot kell csinálni, szóval az is csábító lehet. És az Internél is elgondolkodhatnak, hogy szép-szép az olasz bajnoki cím, de BL-ben képtelenek elérni bármit Manchinivel!(úgy néz ki, idén se fognak!)
Szerk: Most olvasom a Mourinho interjút a főolldalon, és megerősíti, amit leírtam, számára nagyon lényeges lesz, hogy mekkora hatalmat kap. Hát, ez talána Barcelona felé billenti a mérleget, bár, Calderon kezdi érezni a vesztét, szóval lehet, hogy bármit aláír, mindent megenged, csak jöjjön Mourinho!