Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Morminho írta:Ez azért túlzás, maga a kivásárlási ára 10 millió, Edmilson nélkül, szal ez csúnya lenneGomezinho írta:Szerintem 12 millióért és edmilsonért ide adnák nekünk!![]()
Egyébként erre van szükség! Eladni az Edmilsonhoz hasonló játékosokat és helyükre vérfrissítsét.
Az Inter-Roma meccsen mondta a kommentátor h Mancini le akarja szerződtetni, és Aquilani menne is, ezért se nagyon szeretik arra felé mostanában.Zozzy 5 írta:Aquilani tényleg nagy vétel lenne, de szigorúan !Deco! helyére. Viszont az ára gondolom a csillagos egekben...
Egyetértek. Yayával nem semmi falat alkotnának. Ott áthatolni nem lenne egyszerű. Persze tudom, semmiképp nem játszanánk két vkp-val, de tény, ez a kettős meglehetősen kemény falat lenne az ellenfeleknek.grecki írta:Poulsent nagyon nem szívesen látnám Barca mezben. Albeldát annál inkább...
hát lehet én nem értek ennyire hozzá, de nekem magas ez a poulsen-R10. vhogy nem oda gondolom el a csapatba4gekkodan írta:Nem rossz srác ez a Poulsen, de nem tartom Barca-szintnek. Arra esetleg jó, hogy amennyiben R10 formában van, akkor minden 5. meccsen helyettesítse. De nem tartom ennél többre. Jó játékos, de nem vágyom rá túlzottan.
Ez azért túlzás, maga a kivásárlási ára 10 millió, Edmilson nélkül, szal ez csúnya lenneGomezinho írta:Szerintem 12 millióért és edmilsonért ide adnák nekünk!
Az Inter-Roma meccsen mondta a kommentátor h Mancini le akarja szerződtetni, és Aquilani menne is, ezért se nagyon szeretik arra felé mostanában.Zozzy 5 írta:Aquilani tényleg nagy vétel lenne, de szigorúan !Deco! helyére. Viszont az ára gondolom a csillagos egekben...