Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi ketten nagyon nagyon egyhuron pendulunk haverTitinho írta:Igazából én annak örülnék, ha összesorsolnák a 4 angolt egymás ellen, rendezzék le egymást között és majd az elődöntőben kaphatunk egyet a 2 közül, bár erre vajnyi kevés az esély mivel ekkora szerencsénk nem lesz.![]()
Amúgy nagyon elkerülném az angolokat...talán a Liverpool a "leggyengébb" ebből a 4-esből de nekik se örülnék. A legjobb számunkra szerintem a Schalke csapata lenne, de az meg, hogy néz ki, hogy az elődöntőig csak "kisebb" csapatokat kapunk...nembaj az, jöjjenek!De van egy olyan érzésem, már a kedd esti továbbjutásunk óta, hogy a Chelsea-t kapjuk a sors különös fintora miatt. (gondolok itt Henk-re és Belletti-re) Remélem nem lesz igazam...
Ilyen hülyeségeket honnan vesztek h MÉG nem sorsolnak össze egy országbeli csapatokat??Csak a Barca! írta:Bizony ez sajnos így van! Bármelyiket kapjuk, egyik se lesz egy leányálom.zsoltman írta:srácok ha négy angol lesz már pedig a poool továbbmegy akkor tuti angol kapunk mert egy országbelit most még nem húznak össze!!!!
Arsenal, Chelsea, MU, Pool... Hát nem tudom, melyik lenne a legjobb. Ti melyiknek "örülnétek"?
Leírnám mégegyszer a gyengébbek kedvéért: A NEGYEDDÖNTŐBEN MÁR BÁRKIT ÖSSZESORSOLHATNAK BÁRKIVELBarcafanTomee írta:
Nem!!igaza van zsoltmannak ha a pool tovabbmegy akkor biztos hogy angollal kerulunk ossze.
Bizony ez sajnos így van! Bármelyiket kapjuk, egyik se lesz egy leányálom.zsoltman írta:srácok ha négy angol lesz már pedig a poool továbbmegy akkor tuti angol kapunk mert egy országbelit most még nem húznak össze!!!!
Nem!!igaza van zsoltmannak ha a pool tovabbmegy akkor biztos hogy angollal kerulunk ossze.sasi1 írta:Negyeddöntőben már bárki játszhat bárkivel.........zsoltman írta:srácok ha négy angol lesz már pedig a poool továbbmegy akkor tuti angol kapunk mert egy országbelit most még nem húznak össze!!!!
Most nagyon örülnék a Schalkénak, vagy a fenernek, mert a nagyeddöntők: Április 1-2, és 8-9, addigra biztos nem épül fel messi, de az elődöntőben már ott lehet: Április 22-23, 29-30.
Negyeddöntőben már bárki játszhat bárkivel.........zsoltman írta:srácok ha négy angol lesz már pedig a poool továbbmegy akkor tuti angol kapunk mert egy országbelit most még nem húznak össze!!!!
Roma???? Szerintem nem valami nagy dolog. Ma nagyon sok eladott labdájuk volt simán tovább mehetett volna a real.Oleguer írta:Szerintem teljesen mindegy kit kapunk, kivéve a Mu és a Roma. A többi csapattal ennek a Barcelonának is elkell bánnia.![]()
Nem tudnék a csapat ellen szurkolni, dehogy..Zozzy 5 írta:Szerintem az volta problémája, hogy h lehet ámenezni arra, hogy nem nyerünk úgyse semmit...Nyárig marad Frank, utánna remélhetőleg nem, de nem kéne azért a csapat ellen szurkolni...DavidsNeD írta: Akkor fogsz majd sajnálkozni ha jövőre ugyan ilyen lesz a játék.
Ennek a csapatnak nem kellenek már címek. Rég nem az önbizalommal van a gond. Illetve igen, az h túl nagy.