Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bár csak így játszana minden meccsen!Barcaforever írta:Egyet értek Boixal.Most jól játszott és gólt lőtt, de egyeseknek ez sem elég...Boixos írta:nem lehet könnyű neked megfelelni. gondolom, a kecskeméti kosarasok péppé vernék az összes nba-s csapatot, ha minden meccsükön ott vagy az első sorban.redlions írta:... de ezek a szabik még nem az igaziak...
Egyet értek Boixal.Most jól játszott és gólt lőtt, de egyeseknek ez sem elég...Boixos írta:nem lehet könnyű neked megfelelni. gondolom, a kecskeméti kosarasok péppé vernék az összes nba-s csapatot, ha minden meccsükön ott vagy az első sorban.redlions írta:... de ezek a szabik még nem az igaziak...
nem lehet könnyű neked megfelelni. gondolom, a kecskeméti kosarasok péppé vernék az összes nba-s csapatot, ha minden meccsükön ott vagy az első sorban.redlions írta:... de ezek a szabik még nem az igaziak...
O.K.! Szép és jó, amit Ronaldinho tegnap csináltEnrique írta:Muszáj még1x leírni a lényeget!
A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Ronaldinho Gaúcho
Régen fordult elő, hogy Ronaldinho olyan kedvel, és főleg olyan színvonalon játsszon, mint ezen a találkozón. Csapatkapitányhoz méltó módon a brazil a gárda élére állt, s nem csupán a két gólban vállalt kulcsszerepet, hanem lenyűgözően szervezte is a játékot.
Be' jól esik ez a pici szívemnek...
Nem elképzelhetettelen, hogy úgy akartaCharlie írta:Ha sorfal nem ugrik fel akkor ugyanígy vágódik be a labda,de felugrottak és pont elsuhant a labda egy kis résen!Azért szép gól volt...
C.
Enrique írta:Pedig én már pont mondtam fateromnak, hogy vagy sorfalba, vagy fölé-mellé fog menni...Charlie írta:Tegnapi góljánál tetszett ahogy Casillas megdermedve nézte végig ahogy a labda berepül a kapujába!
C.![]()
Tudjátok, a mexokás...![]()
Csak az a baj (Copyright: Belga), hogy szép volt csak semmit nem ért.
Pedig én már pont mondtam fateromnak, hogy vagy sorfalba, vagy fölé-mellé fog menni...Charlie írta:Tegnapi góljánál tetszett ahogy Casillas megdermedve nézte végig ahogy a labda berepül a kapujába!
C.
Ja...azért Ronie ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", akkor golt rugBoixos írta:nem érdekel az eredményt, még így is hattal megyünk, ezek a taknyok meg sohasem fognak utolérni.
ronni szabadrúgásgólja viszont óriási volt.