Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól függetlenül, hogy igazat adok neked majd mindenben, nem szeretem az ilyet látni. Nem mint moderátor írom, mert tulképp ez még nem szabály ellenes, de zavar, hogy ilyeneket lehet itt olvasni. Kikaptak, kiestek, akk most jól beolvasunk?cruyff írta:Én Ropinnyót csak Dél-Amerikában láttam jól játszani. Itt Európában, egy senki. Egy fetrengő, önző, reklamáló, tenyérbemászó majom. Messinek a cipőjét sem vihetné. Egyébként grat Raul 1 méteres lesgóljához. Ami jár az jár.
vaLe5 írta: Robinho - Ő mindig megmarad annak ami , sohasem lesz képes magasbbra emelkedni valami ismeretlen ok miatt.
Érdekes ezt pont egy madridistától "hallani", mikor a két tábor közötti szócsaták végén a habfehérek szurkolóinak utolsó érve legtöbbször a 30-9 szokott lenni. Kellemes meglepetésként ért ez a hozzáállás!Sose értettem mit vergődik bárki is arra, hogy a csapata mit ért el tavaly, 5 éve, vagy az elmúlt 50 évben! Nem úgy játszák a meccseket, hogy kipakolják a csapatok maguk elé a serlegeket, aztán az nyer, akinek több van. Amikor nyertek, annak akkor kellett örülni, nem most. persze lehet nosztalgiázni, meg minden, csak nem szabad belekeverni a most zajló dolgokba.
Szerintem arra gondolt, hogy viccessinya gvr6 írta:A realnak meg annyit , hogy ne felejtsék el , hogy ők hogy lettek bajnokok...
Melyikre gondolsz a 30ból? haha...Sose értettem mit vergődik bárki is arra, hogy a csapata mit ért el tavaly, 5 éve, vagy az elmúlt 50 évben! Nem úgy játszák a meccseket, hogy kipakolják a csapatok maguk elé a serlegeket, aztán az nyer, akinek több van. Amikor nyertek, annak akkor kellett örülni, nem most. persze lehet nosztalgiázni, meg minden, csak nem szabad belekeverni a most zajló dolgokba.A realnak meg annyit , hogy ne felejtsék el , hogy ők hogy lettek bajnokok , meg azt ,hogy mink hogy lettünk az előző két évben.Nem mindegy . BARCA .....
Egyrészt ki tudja, másrészt meg ez ennyire számít? Csak az a jó játékos, aki kap aranylabdát?? Ott van pl Eto'o...valszeg nem kap aranylabdát, és, rossz játékos? Elcserélnéd az ranylabdás Owenre?Szerinted Robinho mikor lesz aranylabdás? Szerintem soha , erre gondoltam nincs meg benne hozzá valami ami másokban , az igazán nagyokban megvan , talán a vezetői készség meg az önfeláldozás hiányzik belőle.
Egyébként mondjuk október végéig úgy tünt, hogy nem lesz belőle akkora játékos, mintkorábban tünt. De akkor történt vele valami, és onnantól szenzációsan játszik. 14 bajnokin 10 gól, 4 bl meccsen 4 gól...És a gólokon kívül rengeteg gólpassz, szép, élvezetes játék, stb. Ha ezt a játékot hozza évekig, tőlem a legjobb 30ban(vagy mennyi ott a szám) se kell benne lennie az aranylabda szavazáson, hidegen hagy!Robinho - Ő mindig megmarad annak ami , sohasem lesz képes magasbbra emelkedni valami ismeretlen ok miatt.
Gago - Ha így folytatja, a 2. Ligában találja magát.
Szerinted Robinho mikor lesz aranylabdás? Szerintem soha , erre gondoltam nincs meg benne hozzá valami ami másokban , az igazán nagyokban megvan , talán a vezetői készség meg az önfeláldozás hiányzik belőle.sergi1989 írta:Vale te nézel reál meccset uristen amit robinhoról írsz az egyszerüen röhej...jelenleg bármeik játékosotoknál jobb formába van...
gondolkodj kicsit ...atya isten...ne is haragudjatok de ez kiverte a biztositékot ekkora [auto_cenzúra] dumát!
Ők mintha itt se lennének, hála SchusternekHiguaín - Hihetetlen játékintelligenciája van, már argentín válogatott, és iszonyú tehetséges
Saviola - Erről itt nem fair bármit is mondani. Nem rossz.