Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt mondom,de lehte hogy csak 1 bajnokin kell majd a kezdőben látnunk,meert Eto'o visszatér!Bunyoka írta:Maxi jó, egyáltalán nem lassú, még Robi Carlosnak is gondja volt vele, pedig ő aztán igazán nem nevezhető lassúnak. Ráadásul nem láttuk még középen játszani, valószínűleg fejelni sem tud rosszul.
Giuly helyén? Oda tényleg gyors ember kell.Charlie írta:Szerelni nem tudják,gyors,ha Eto'o -t pótolnia kéne,reméljük nem kell,akkor szerintem jó lesz.Ha Eto'o vmi csoda folytán felépülne,és én lennék Rijkaard akkor Giuly helyén simán kezdetném!
C.
Így van,pontosan!Pedro írta:Segitsetek: akkor most még 7forduló, s abban még 2szor kikaphatunk, akkor is, ha a reál nyeri az összest... ez azt jelenti, hogy pontazonosság esetén (nem mintha pontazonosság lesz) az egymás elleni számít?
okés, nem gondoltam, h szídnád, csak én is leírtam a véleményemet a gyerekről. most, sajnos (már a samu miatt sajnos), lesz lehetősége virítani.fcb1 írta: én nem szídom csak szerintem nem szabad tőle túl sokat várni.
én nem szídom csak szerintem nem szabad tőle túl sokat várni.Boixos írta:erről monnyuk nem is beszélve. nem rossz az a gyerek.Charlie írta:Maxihoz még annyit hogy Carlos egyszersem tudta szabályosan szerelni,és egy tizenegyest is kiharcolt,csak a kedves bíró elvtárs elfelejtette befújni!
C.
erről monnyuk nem is beszélve. nem rossz az a gyerek.Charlie írta:Maxihoz még annyit hogy Carlos egyszersem tudta szabályosan szerelni,és egy tizenegyest is kiharcolt,csak a kedves bíró elvtárs elfelejtette befújni!
C.
igazad van ha vmelyik egyeduralkodó lenne a spanyol foci is unalmassá válna.mrmonster írta:A Real-Barça rivalizáláshoz meg annyit: egyik csapat sem lenne teljes a másik nélkül...