Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyira buta vagy..annyira..annyira máshogy fejezném ezt ki,ha nem lennének modik..M.Riijkaard írta:(Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk.
Kicsit komolyabbra is veheted a figurát).
Kösszi!!!megfogadom a tanácsod. A te hsz-szerint veggyük komolyan
az egészet sztem te meg megtanulhatnád hogy az igazság elől nem kell
kibújni.Azt meg hogy azt írtam hogy már köszönhetünk neki egy öngólt
is a Bréma ellen azt nem mondhatod hogy ez nem így történt.
Az Atlético ellen egy 11-est valamint szintén öngólt köszönhettünk
neki.Úgyhogy lehett itt értelemről beszélni ha azt nem tudja valaki
belátni hogy milyen egy játékos tudása.
Igazad van, helyette lehetne nézni, vagy inkább felhozni egy cdm-t, de azért azt mondani h eltűnik a sűlyesztőbena az egy kicsit túlzás, hiszen az elmúlt pár peches, sérülésekkel teli idénynek köszönhetően nem tudta segíteni a csapatot,de mind a lyonnál, ill. a válogatottnál tett már le vmit az asztalra és azok nem csak fellángolások voltak 2-3 hónap erejéig...ennyi erővel feletehetnénk uezt thuramra isdjtrack írta:Edmilsonnal is az lesz h eltűnik a süllyesztőben mint annó Kleberson.na róla se lehet sokat tudni.egy új védekező középpályásra szükségünk van mert ha Toure kidől nincs senki a helyére.
Előtte volt egy rögzített szitu, (tudod közvetett szabadrúgás meg ilyenekM.Riijkaard írta:Igaz hogy nem láttam a mostani meccset
a Celtic ellen csak egy rövidd összefoglalót látam amikor Puyol kezet fogott
elől Etoval és ekkor mégtartott a meccs hiszen helyzettet hagyott ki a védőnk most lehetne azt a kérdést feltenni hogy Puyol CSATÁR???
Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk.M.Riijkaard írta:Vegyük pl:W.Bremen(öngól)arról nem is beszélve hogy
szegény csatárnak képzeli magát.
És rendes meccsen láttad már játszani, vagy csak youtube powa?M.Riijkaard írta:Ha tényleg csatár akkor igazad van.Egyébként megnincs igazad Kerlonnal
kapcsolatban nemcsak a fejjátéka jó hanem kiváló rúgótechnikája van ha
nem hiszed nézmeg a youtubeon és nemcsak a fejjátékát mutatják.
Attól még h fejjel végigviszi a pályán attól független lehet h nem valami ügyes.Braziliába ezt megcsinálja de Angliába már kevésbé merné szerintem.A Fenerbahces futballista akire gondolsz az Deivid.De minek ide még egy csatár?M.Riijkaard írta:Nekem az egyik kedvencem a fókacseless sztár Kerlon,de
Nasrinak és Diégónak is tetszik a játékka.És van még valaki
a Fenerbahché támadója D...valaki nem jut az eszembe a ne
-ve tudjátok aki a Sevillának most rúgott gólt?Mindegy sztem
érdemes volna Laportáéknak ezzek közül is választaniuk a nyáron.
úúúúúristen! hogy lehet ilyet írni?!?!??? ne haragudj, de te mióta nézed a focit, meg a Barca meccseket????? az eszem meg áll, h vannak akik így gondolkodnak!albicelesteX írta:Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!
Jézusom,ilyet leírni..albicelesteX írta:Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!
Ugye ezt te sem gondoltad komoylan?albicelesteX írta:Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!