Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálad a pont!cibuu írta:Nagyon nagy Realosnak tartom magam,mindenem a Real Madrid,mégis mélységesen elitélem azokat a Real szurkolókat akik szapulják a Barcelona-t.nyilván most sokan hülyének tartanak hogy ilyet mondok de megmagyarázom.nekünk nem ellenségünk a Barcelona,hanem ellenfél,és azér nem mind1,nem szabad utálkozni,gyerekes az hogy most vki csak azért utálja a másik csapatot mert az a Real vagy a Barca.
Én tisztelem a Barcelona-t,elismerem hogy ebben a szezonban jobb mint a Real Madrid,és a mai meccsen is jól játszott,csupán a Realnak sikerült több gólt rúgnia.
a 2004-2005 ös futballszezon egyik legjobb focimeccsét láthattuk,és a színvonalas meccs nem csak a Real játékának köszönhetö,hanem a Barca jó játékának is.
én aszt hiszem hogy nem a foci a legalkalmasabb dolog arra hogy egymás ellen fellépjünk,cselekedjünk ugy ahogy a régi ös Real és Barca szurkolok tették a foci legyen a középpontba,ne pedig az utálat,és a gyülölködés.csak ennyit szerettem volna.
Az összefoglalo teljes mertekben igaz!Badi írta:http://kepfeltoltes.hu/050410/ns.JPG
ez a név még viccnek is rossz. biztos nem volt szomjas, aki csinálta.Badi írta:http://kepfeltoltes.hu/050410/ns.JPG
Azt ne mondja meg mert még ha sokáig itt lesz és veri a nyálát elmegyek hozzá!LG írta:Házszám, utcarc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
csak hogy legyen vmi sikerélményed is mára![]()
szevasz rc testvér! aláztuk a barcát!rc for prez!!rc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
csak hogy legyen vmi sikerélményed is mára
Házszám, utcarc írta:SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
csak hogy legyen vmi sikerélményed is mára
SZOLNOKLG írta:rc! elfelejtetted odírni a tartozkodás helyed, vajon miért![]()
radiradar írta:Rossz híreim vannak gyerekek....
A spanyol barátom szerint etoonak súlyaos térdsérülése van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ősszel még azt sem tudta,hogy mi az a foci,csak szerelmes lett bekembe,és reál drukkernek mondja magát.Maxi írta:Te tényleg nagyon ki vagy!rc írta: szeretnék én is boldog névnapot kívánni remélem ien sikerkben gazdag lesz a többi is
azt azért megkérdezem:ősszel hol voltál????????
erre annyit mondok :Saviola írta:Erre a hszre büszke lehetsz.rc írta:nem is tuttam hogy a barca oan láma hogy ellenfél se kell ahhoz hogy kikapjonbalboa7 írta:Minket nem a real vert meg! Mi saját magunkat vertük meg, megint a helyzetekkel!
Ősszel 10kor volt a meccs azt már kiosztották a pizsit neki!Maxi írta:Te tényleg nagyon ki vagy!rc írta: szeretnék én is boldog névnapot kívánni remélem ien sikerkben gazdag lesz a többi is
azt azért megkérdezem:ősszel hol voltál????????