Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tipp:musti írta:Talalos kerdes 2:
Egy szemely minden nap mikor hazamegy beszall a liftbe es hiaba a 10ediken lakik mindig idegesen kiszal a liftbol a 7ediken es gyalog megy towabb... miert? (a lift tokeletesen mukodik)
Gomezinho írta:Talán mert valami ökör mindig megnyomja ott a hetediken vagy program hiba és a 7.eket veszi 10 emeletnek! nem?musti írta:(a lift tokeletesen mukodik)
Talán mert valami ökör mindig megnyomja ott a hetediken vagy program hiba és a 7.eket veszi 10 emeletnek! nem?musti írta:Talalos kerdes 2:
Egy szemely minden nap mikor hazamegy beszall a liftbe es hiaba a 10ediken lakik mindig idegesen kiszal a liftbol a 7ediken es gyalog megy towabb... miert? (a lift tokeletesen mukodik)
Az igen, rá nem jöttem volna...Drigo írta: Megoldás:
Megoldás:musti írta:Talalos kerdes:
Wan egy epulet: 3 emelet mindengyik emeleten 1 szoba amiben 1 izzo; a pinceben 3 drb kapcsolo.
> Hogy tudod megalapitani h meik kapcsolo meik izzot kapcsolja fel ugy h csak 1xer tudsz felmenni a pincebol... ??
Ez oylan mint a kancsalnak:MichaaBee írta:Hogyan udvarolnak az egyszemű lánynak?
???
Szép szemednek nincsen párja!
hát hallod ilyet kitalálni se lehet nem hogy megcsinálniRivaldinho írta: 1. Volt egy teszt, tavaly, valami országos, ilyen kompetencia mérés. Be kellett írni az adatokat, születési hely, idő; név ; nem). Namármost, ő a 'nem'-hez, beikszelte, hogy fiú. Mikor viszi ki, osztályfőnök észreveszi, kérdi tőle, hogy mért a 'fiút' ikszelte be. Erre a válasz: Hát mert nem vagyok fiú!
4. Megyünk a strandon, még nyár eleje volt. (Csopakon) Ki voltak téve a vízbe, azok a sólyák (nemtom pontosan), vagy mik, amikere a vizimentő csónakokat húzzák. Mondom neki poénból! Nézd ott vannak a bejárók kerekesszékesek számára! Felelet: Aha, látom. Még nincs vége, mondja neki a barátnője,: te idefigyelj, el ne hidd ám neki h ez egy bejáró tolókocsisoknak! Na most jött a válasz, kapaszkodjatok meg : Gondoltam, különben az fémből lenne!
A csajom apja ideges - kb 2 hete láttam az egyik hbo-n.Blest írta:Húú most nekem is beugrott a film, csak a címe hibázik...:\\
Húú most nekem is beugrott a film, csak a címe hibázik...:\\VIII.Henrik írta:Mi az, ha amikor 300 fehérbörű üldöz egy feketebőrűt? Golf világbajnokság!
--- Egyéb sporrtok topicban Tiger Woods a téma, és gondolom beszúrom ezt a poént, amit nem rég hallottam egy filmben. ---