Humor - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.03. 19:53:56

Nekem is rémlik egy, sry, ha szrul adom elő. :)

A törpének szólnak, hogy elbocsájtják a cirkuszból. Nagyon szomorú lesz, bemegy egy szobába. Mivel órák óta nem jött ki, rátörik az ajtót, és mit látnak? Egy 3 m magas gerendára felkötötte magát. A bibi csak az, hogy a szoba majdnem teljesen üres, és nincs a közelben semmi, amire felmászhatott volna.

Tehát hogyan sikerült felakasztania magát a törpének?
Aprieto

2008.03.03. 19:47:44

Hülye kérdés, mivel hárman nem 9-9-et fizettek ki hanem 10-et 10-et... :)
pedro9
Barça C

2008.03.03. 19:41:21

Ha már találós kérdés:
3 férfi bemegy egy szállodába és kivesznek egy szobát közösen. A szoba ára 30 dollár így hát mindannyian bedobnak 10-10 dollárt, kifizetik és elfoglalják a szobájukat. A portásnak viszont ekkor jut eszébe hogy nem is 30 dollár a szoba ára hanem csak 25. Szól az inasnak és felküldi vele a visszajáró 5 dollárt. Az inas útban a szoba felé viszont gondolkozik hogy hogyan adjon oda hármójuknak 5 dollárt ezért úgy határoz hogy odaad nekik 3 dollárt amit testvériesen el tudnak osztani a maradék kettő dollárt pedig megtartja magának.
Kérdés: ha a 3 férfi fejenként kifezetett 9-9 dollárt /az összesen 27/, az inas pedig elrakott kettőt akkor hová tünt 1 dollár?
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.03. 17:53:17

Általánosba 8. év vége. Hölgyemény a kettesért felelt, első modata:
1938 Hitler elfoglalja Németországot. Ülhetett is le rögtön. ( Végül átengedték . . . :shock: )
Most a Berzsenyi Dánielbe járok és van arra pár érdekes forma.
Osztálytársam amikor a Biblia volt a téma (am egy srác)
Azt mondta, hogy ő úgy hallotta hogy Ádám valószínüleg néger volt.
Meg amikor a halmazokat tanultuk és ugye van a közös halmaz meg ilyesmi. És összesen 50 valamit kellett halmazokba rakni erre benyögi, hogy de az több mint ötven . . .
Akkor jót vidulok rajta, de utólag kicsit elkeserítő :D
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.03. 17:45:35

hat igen, nem eri el.... mert torpe :p
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.03. 17:40:40

musti írta:Talalos kerdes 2:
Egy szemely minden nap mikor hazamegy beszall a liftbe es hiaba a 10ediken lakik mindig idegesen kiszal a liftbol a 7ediken es gyalog megy towabb... miert? (a lift tokeletesen mukodik)
Tipp:

Talán mert nem éri fel a gombot?

Gomezinho írta:
musti írta:(a lift tokeletesen mukodik)
Talán mert valami ökör mindig megnyomja ott a hetediken vagy program hiba és a 7.eket veszi 10 emeletnek! nem? :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.03. 17:40:39

musti írta:Talalos kerdes 2:
Egy szemely minden nap mikor hazamegy beszall a liftbe es hiaba a 10ediken lakik mindig idegesen kiszal a liftbol a 7ediken es gyalog megy towabb... miert? (a lift tokeletesen mukodik)
Talán mert valami ökör mindig megnyomja ott a hetediken vagy program hiba és a 7.eket veszi 10 emeletnek! nem? :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.03. 17:37:03

Talalos kerdes 2:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.03. 16:04:51

a nudista strandon Pistike meglát egy nagyhasú embert.
-mama mivan ott a bácsi hasában hogy olyan nagy?
-Bomba! Mondja zavartan az anyuka!
-Akkor szaladjunk gyorsan mert már nagyon rövid a kanóc!
:D :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.03. 15:59:59

Srácok nyomassatok vicceket! Visszaolvastam,kumma nagyok voltak köztük :lol: :lol:

Lassan már lehetne itt is csinálni egy versenyt :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.03. 15:04:28

az az! gratula:) en is reg hallodtam es nehezen jottem ra de sikerult... :)
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.03.03. 15:03:07

Drigo írta: Megoldás:
Az igen, rá nem jöttem volna... :)

szerk.: http://youtube.com/watch?v=CFIU38jt7EU
az inkább szánalmas mint humoros kategória...hihetetlen hogy milyen problémákkal nem küszködnek a mai fiatalok(nem akartam általánositani hisz én is beletartozok de igy jött ki jól):
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris0527 2008.03.03. 15:16:42-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.03. 14:57:17

musti írta:Talalos kerdes:

Wan egy epulet: 3 emelet mindengyik emeleten 1 szoba amiben 1 izzo; a pinceben 3 drb kapcsolo.
> Hogy tudod megalapitani h meik kapcsolo meik izzot kapcsolja fel ugy h csak 1xer tudsz felmenni a pincebol... ??
Megoldás:

Felkapcsolsz kettőt majd egy kis idő múlva lekapcsolod az egyiket, akkor felmész, amelyik ég az egyértelmű megfogod a másik kettőt, lesz amelyik hideg és lesz egy ami meleg. Haver mesélte még annó de rá nem jöttem volna, túl tudományosan próbáltam megoldani...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.03. 14:43:36

Talalos kerdes:

Wan egy epulet: 3 emelet mindengyik emeleten 1 szoba amiben 1 izzo; a pinceben 3 drb kapcsolo.
> Hogy tudod megalapitani h meik kapcsolo meik izzot kapcsolja fel ugy h csak 1xer tudsz felmenni a pincebol... ??
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.02. 21:23:11

MichaaBee írta:Hogyan udvarolnak az egyszemű lánynak?
???
Szép szemednek nincsen párja!
:)
Ez oylan mint a kancsalnak:
Szemedi kereszttüzében égek :D

Egyik kedvenc Daft Punk számom kicsit másképp :lol:
http://youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.02. 21:08:46

Támogatom! Én is szakadtam mindegyiken! :lol:

szerk.: Szerintem mindenkinek vannak ilyen osztálytársai! Az enyém például azt csinálta, hogy bementünk a fiú öltözőbe, az elöző óráról ott voltak, még a negyedikesek, van közöttük, egy íjász gyerek, Lacka beül mellé, pár perc másodperc múlva felkiált: nyissatok ablakot, mert íjász pálik!
2.Minden napközis délutánon leejtett, egy atom jó csaj mellett, egy ceruzát, ezzel a szöveggel: Anett ma még nem vizsgáltam meg a tangádat!

3.Az ő apja, karosszéria-lakatos, elvittük, hozzá az autót, mert volt valami a kipufogóval, mondták két óra, hát addig nem megyünk haza, elkezdtünk focizni Lacikával, erre átjön a szomszédból, egy értelmi fogyatékos fiú, hogy az anyujkája küldte a csirkékért, volt nála két láda! Lacika, nekibikázta a műbőr labdát a ládáknak, erre a labda kilyukadt, a ládák elrepültek szerencsétlen gyerek, meg bebújt a bokrok mögé, erre odamegy hozzá: Nyugi Dénes, csak Hitler támadt, de Sztálin már visszaverte: erre Dénes, remélem is, mert em szeretem Hitlert!

4.VAn egy osztálytársam aki bejött vásáros Nike cipőbe, cicanadrágba, és bőrdzsekiba a suliba(!) Erre, Laci leküldte, büfébe szalnnás Orbitért, jön vissza a gyerek, sajnos nem kaptam!

Tudom, hogy a harmadik annyira nem vicces, de csak amiatt írtam be, hogy mindenki lássa milyen ygerekről van szó!
..................................
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.03.02. 21:05:35

Rivaldinho írta: 1. Volt egy teszt, tavaly, valami országos, ilyen kompetencia mérés. Be kellett írni az adatokat, születési hely, idő; név ; nem). Namármost, ő a 'nem'-hez, beikszelte, hogy fiú. Mikor viszi ki, osztályfőnök észreveszi, kérdi tőle, hogy mért a 'fiút' ikszelte be. Erre a válasz: Hát mert nem vagyok fiú!

4. Megyünk a strandon, még nyár eleje volt. (Csopakon) Ki voltak téve a vízbe, azok a sólyák (nemtom pontosan), vagy mik, amikere a vizimentő csónakokat húzzák. Mondom neki poénból! Nézd ott vannak a bejárók kerekesszékesek számára! Felelet: Aha, látom. Még nincs vége, mondja neki a barátnője,: te idefigyelj, el ne hidd ám neki h ez egy bejáró tolókocsisoknak! Na most jött a válasz, kapaszkodjatok meg : Gondoltam, különben az fémből lenne!
hát hallod ilyet kitalálni se lehet nem hogy megcsinálni :lol: . Azért ha nem tudsz mit csinálni irhatnál még pár ehez hasonlót ha van...Még mindig szakadok ezeken :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.02. 21:00:11

:lol:
ezen a csajos dolgon jót röhögtem...nekem is van egy ilyen "művelt" osztálytársam,aki természetesen lány,és szőkéből van :D

nem írok sok durvát tőle de azért az egyik legnagyobb klasszikust beidézem: Gimben,első év,első töri óra...Tanár mondja:Soroljatok fel ókori civilizációkat...Megy minden,mezopotámia,kína,india,róma,egyiptom,görögo....erre a csaj benyögi egyszer : Honfoglalás...nah ott kész volt mindenki...mindenki tudta h ettől a csajtól sokat ne várjunk... :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 20:55:31

Nem semmi lehet a csaj :lol: :lol:

Az én osztálytársam csak egyszerűen annyira tudatlan, hogy úgy lehet szivatni, mint Fekete Pákót Majka még anno. Nem szép dolog, de aki nem tudja, hogy mi az a Duna, ki írta a Himnuszt, Szózatot stb. az...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.03.02. 20:50:28

Az IQ-s témához még hozzászólva, és arra amit Los mondott, hogy neki van egy elég buta osztálytársa, az én LÁNY osztálytársamat nem űberelheti senki sem.
Azért humor topicba írom, mert ide való, sajnos. :roll: :cry:
PL.:
1. Volt egy teszt, tavaly, valami országos, ilyen kompetencia mérés. Be kellett írni az adatokat, születési hely, idő; név ; nem). Namármost, ő a 'nem'-hez, beikszelte, hogy fiú. Mikor viszi ki, osztályfőnök észreveszi, kérdi tőle, hogy mért a 'fiút' ikszelte be. Erre a válasz: Hát mert nem vagyok fiú!

2. Ugyanabban a kompetencia mérésben, volt egy nyomtatási hiba, az volt írva a földhözragadt helyett, hogy fölhözragadt. Nem értette.

3. Elvileg, 10éve tanul angolt. Órán angol képregényeket olvastunk. A kocsi motorháztetőjéhez is volt egy ilyen kis felhőcskre rajzolva, mintha mondani akarna valamit. Az volt bele írva h : Wrmmm! (motorhangot volt hivatott 'ábrázolni), megkérdezte mit jelent. Sírva röhögtünk!

4. Megyünk a strandon, még nyár eleje volt. (Csopakon) Ki voltak téve a vízbe, azok a sólyák (nemtom pontosan), vagy mik, amikere a vizimentő csónakokat húzzák. Mondom neki poénból! Nézd ott vannak a bejárók kerekesszékesek számára! Felelet: Aha, látom. Még nincs vége, mondja neki a barátnője,: te idefigyelj, el ne hidd ám neki h ez egy bejáró tolókocsisoknak! Na most jött a válasz, kapaszkodjatok meg : Gondoltam, különben az fémből lenne!

Hát ennyit róla, és még van 1-2 sztori, csak már így is sokat körmöltem.
8)
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.02. 20:48:26

Blest írta:Húú most nekem is beugrott a film, csak a címe hibázik...:\\
A csajom apja ideges - kb 2 hete láttam az egyik hbo-n.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Blest
Jugador d'estrella

2008.03.02. 20:35:45

VIII.Henrik írta:Mi az, ha amikor 300 fehérbörű üldöz egy feketebőrűt? Golf világbajnokság!
--- Egyéb sporrtok topicban Tiger Woods a téma, és gondolom beszúrom ezt a poént, amit nem rég hallottam egy filmben. ---
Húú most nekem is beugrott a film, csak a címe hibázik...:\\

Olyan a csávó, mint a toronyóra: Nem túl pontos, de nagyot üt!

Leírlak, mint az áfát!

Az élet nem mindig kellemes, de lidércnyomásnak megjárja.

Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáadta a számlához a dátumot.

Olyan paraszt vagy, hogy az első legódból disznóólat építettél.

Olyan tuskó vagy, hogy lefulladna a fejedben a láncfűrész!

Jobb, ha az állapotom ideális, mintha az ideálom állapotos.

Te vagy a sakkegyesületek új kabalafigurája: a sötét paraszt.

Kevés vagy, mint STOP-táblán a szófordulat!

Olyan büdös a szád, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele.

Meglepődött, mint faltörő kos a fotocellás ajtó előtt.

Elverlek, mint zsugás a családi pótlékot.

Remeg, mint családi fénykép a traktorablakban.

Kóvályog, mint az M3-as a Hortobágyon...

Bután nézel, mint lufiárus a nyílzáporban...

Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán.

Pezseg, mint aranyhal a királyvízben.

Kerülgeti, mint ateista macska a templom egerét.

Zavarban van, mint ádám anyák napján.

úgy be vagyok nyomva, mint a szög.

Visszabeszél, mint nyugdíjas a TV-nek.

Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa.

Kell egy pofon, vagy megverekszel érte?

Megfejellek, mint kezdő hering a stéget.

Nem vagy paraszt. Inkább úgy mondanám: Agrár-csemete...

Mindenkit érhet baleset, ha idejében ott van!

Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.

Kívánlak, mint mókus az erdőtüzet.

Kevés vagy, mint vöröshagymában a proletár öntudat!

Kevés vagy, mint térdkalácsban a mazsola!

Olyan paraszt vagy, hogy kinő a zsebedben a kukorica.

Hiányoztál, mint tanyára a villany!

Kemény vagy, mint vaskorlát a kocsma előtt.
hosszasságáért elnézésüket kérem 8)
Master19
Capitá del Barça

2008.03.02. 20:00:49

- Hogy lehet felismerni a kezdő tűzoltót?
- ???
- ELÉG könnyen...

- Mi az anyós mértékegysége?
-Mega_Kurv@anyjya :lol:

Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
- Manifesztáció
- Innovatív
- Prejudikáció
Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
- Dezoxiribonukleinsav
- Individualizmus
- Cogito ergo sum
- Termékspecifikáció
Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
- Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
- Nem kérek több italt, köszönöm.
- Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim.
- Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
- Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.

Az órán kérdi a tanár, tud-e valaki példát mondani a beszélő állatokkal kapcsolatban. Móricka azonnal jelentkezik is:
- Nekünk otthon beszélő halaink vannak. Tegnap este is hallottam ahogyan mondta az egyik a másiknak, hogy "Ne harapdáld úgy a farkam mert szétrúgom az akvárium oldalát."

Tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy ki, mit ebédelt.
Az egyik gyerek felel: fasirtot.
A másik: rántott húst.
- És te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Másnap megint megkérdezi a tanárnéni a gyerekeket, hogy mit ebédeltek.
Az egyik gyerek válaszol: spagettit.
A másik: sült húst.
- Hát te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Harmadik nap megint megkérdezi a tanárnéni, hogy mit ebédeltek a gyerekek, akik ismét változatos ételeket soroltak fel, de Mórickát ismét megkérdezi:
- Móricka mit ebédeltetek?
- Hát szószt. - feleli Móricka.
- Húst nem szoktatok enni?
- De, holnap már biztosan fogunk!
- Hogyhogy? - kérdezi a tanárnő.
- Mert apám azt mondta: "Ha holnap is szósz lesz belevágom a [auto_cenzúra]"! :lol: :lol:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 19:49:36

Unoka kérdezi:
- Nagyi, nem láttad a tablettáimat? Az volt ráírva, hogy Extasy.
- Francba a tablettáiddal! Láttad a sárkányt a konyhában??!

A rabbihoz elmegy az adóellenőr. Gondolja megvicceli az öreget:
- Rabbikám, mit csinálnak a gyertyákról lecsöpögő viasszal?
- Elküldjük a gyertyagyárba, cserébe alkalmanként küldenek nekünk egy kis gyertyát.
- És mit csinálnak a kenyérmorzsával?
- Összegyűjtjük, elküldjük a pékségnek és néha-néha kapunk egy kis cipót ajándékba.
- És mihez kezdenek a körülmetélésnél levágott fitymákkal?
- Összeszedjük, elküldjük az APEH-hoz, azok meg időrül időre kiküldenek hozzánk egy kis fa**t.

Ezeken feküdtem. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.02. 19:43:40

Hogyan udvarolnak az egyszemű lánynak?
???
Szép szemednek nincsen párja!
:)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt