Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor ellenünk játszott, nekem is feltünt milyen durva játékos. Asszem azon a meccsen is ő szabálytalankodott legtöbbet. Amikor az atletico kapusa rúgja ki, éps felé száll a labda, szinte mindig szabálytalankodik. Gondolom idegesíti a magassága, és nem is a labdát nézi, hanem a védőt próbálja ellökni. Nem szimpatikus a játéka, de nagy tehetség, az tény. (mint MessiAgüero meg már 3nál tart. Ha igy folytatja, már ilyen fiatalon gyűjtögeti a kiálitásokat, megdönthet minden rekordot
Agüero meg már 3nál tart. Ha igy folytatja, már ilyen fiatalon gyűjtögeti a kiálitásokat, megdönthet minden rekordotPoreko írta:Ramos November óta nem játszik csúcsformában, és az utóbbi meccseken úgy volt a legjobb védő a Realból, hogy én ilyen rossznak még nem láttam (néha már Canna jobb volt nála, ami mostanában nagy szó.)Drigo írta:Más:
Mindenki Dani Alvest vaddisznózza le(köztük én is), közben meg Ramos lassan megdönti a Real klubcsúcsát(piros lapok terén), pedig nem túl régen van ott. Jó védő, de nagyon könnyen elborul az agya, mondjuk ő is Sevillaban tolta
Remélem 5 meccses eltiltást kap, és addig Schuster ad neki pár maflást, mert ideje lenne észbe kapnia. Az idén már 2 pirosat összeszedett. Az egy kicsit sok ...
Ramos November óta nem játszik csúcsformában, és az utóbbi meccseken úgy volt a legjobb védő a Realból, hogy én ilyen rossznak még nem láttam (néha már Canna jobb volt nála, ami mostanában nagy szó.)Drigo írta:Más:
Mindenki Dani Alvest vaddisznózza le(köztük én is), közben meg Ramos lassan megdönti a Real klubcsúcsát(piros lapok terén), pedig nem túl régen van ott. Jó védő, de nagyon könnyen elborul az agya, mondjuk ő is Sevillaban tolta
A decemberi az a poklok pokla volt. Nemelég, hogy kikaptunk, még a meccs is hót' unalmas volt. Akkor már lett volna egy jó kis meccs (nem mondom, hogy gólzáporos), azt legalább jobb lett volna nézni, de a vereség, meg a gyenge meccs, az valami halálos kombó volt.torrestoni írta:Ha nem olyan lesz, mint Decemberben, s itt most az eredméyntől eltekintek, akkor már élvezhető. Szép játék, s vendég siker.
Azok a hétközi meccsek kevésbé hangulatosak, mint a hétvégiek, nembeszélve arról, hogy így mindenképp közösen kell néznünk.Los Banditos írta:Hétkezö lesz a 36. fordulóra eső Real Madrid - Barcelona![]()
Remélem, hogy idén is lesznek akkora izgalmak, mint tavaly az utolsó emccseken, emrt akkor már megérte.![]()
Azért mert Te egy másik párnál elismered ki a jobb, még nem jelenti azt, hogy mindegyiknél jól látod!Azt nem értem,hogy két játékos összehasonlításában mért a szív játszik?Pl. Valdes gyengébb mint Casillas!Beismerem,pedig nagyon jó kapus Valdes és nem mellegsleg Barcás és az egyik kedvencem,mégsem mondom,hogy jobb,mint Iker!
Azért nem mondanám, hogy sokkal jobb...sőt...Én elégedett vagyok a védelmünkkel, bár sajnos pont ott volt a legtöbb sérülés. Talán most már nem lesz több!A másik dolog pedig, hogy lehet sokkal jobb a Barca védelme
Ha ez nekem szólt, akkor csak annyit: én egy szóval nem mondtam, hogy nem! De ezt én nem tudom megítélni, mert Diarrát nem láttam fénykorában a Lyonban és Sneijdert sem az Ajaxban, csak a szóbeszédeket, statisztikákat ismerem.Etooka írta:Azt nem értem,hogy két játékos összehasonlításában mért a szív játszik?Pl. Valdes gyengébb mint Casillas!Beismerem,pedig nagyon jó kapus Valdes és nem mellegsleg Barcás és az egyik kedvencem,mégsem mondom,hogy jobb,mint Iker!Szóval egy szónak is száz a vége,Yaya-Ini páros kvalitásai(és formája is) jobbak a Diarra-Sneijder párosénál!
Egyetértek!Aprieto írta:Szerény vélemény, hogy egy edző sem viselkedhet így. Hogy nálunk maradjunk... Rijkaard azt hiszem még nem vonult el az újságírók elől... igaz hogy mindig uyganazt mondja dehát Istenem......szal még ha az agyára mennek az újságírók akkor sem tehet ilyet egy edző.
Másik oldal: egy újságíró sem lehet ekkor a tahó... ha 5-ször mondja el hogy nem nyilatkozik a bírók munkájáról, akkor miért kérdezik meg hatodszorra is...?
Ehhez a vitához csak annyit tennék hozzá, hogy a jelenlegi idényt nézve valóban sokkal jobb a Touré-Iniesta páros, de nem lehet elvenni a másik páros kvalitását sem. Valóban most nem úgy megy nekik (főleg Diarrára gondolok, mint régebben), de hogy rosszabb játékosok?barca99 írta:Csak azért, mert a csapatom játékosa, nem biztos, hogy jobb. Pl. Presas nincs egy szinten Ramossal, pedig ugyan azon a két poszton tudnak játszani.![]()
Nálam természetesen a Touré - Iniesta páros viszi a prímet (ki gondolná ilyen banner láttán?), még pedig egy dolog miatt. Hányszor játszott Iniesta és Touré kiemelkedően, és hányszor Sneijder és Diarra.
A szöglet után, ahol Heinzével rángatták egymást összeszólalkoztak, és Beto lökdösni kezdte Heinzét, és ha jól láttam, akkor megpróbálta lefejelni (takarásban volt, ezért nem tudom, hogy sikerült e). Mindenesetre Heinze biztos, hogy rájátszott, mert a piros felmutatása után újra vígan flangált a pályán ...csababarca írta:állítólag a ramos gyereket el fogják tiltani 3-5 meccsre...
erre kíváncsi leszek...sztem max 2re,amit szokás szerint megóv a madrid és eltörlik az eltiltást...
Amúgy vki segítsen már h a recre első kiállításánál mért állították ki a játékost...?
Oké, igazad van. De, a lényeg, hogy a partjelzője ellenében döntött helyesen.Rivaldo11 írta:OFF: Puhl megadta azt a találatot-mégpedig helyesen. A gólt szerző Riedle ugyanis nem volt lesen.Varga Tamás írta:CSOki!
A mérkőzést a bíró vezeti, nem pedig a partjelző.
Én, emlékszem egy 1997-es BL-döntőre, ahol egy bizonyos Puhl Sándor nevű bíró belefújt a sípjába, mondván, a Dortmund játékosa lesen állt, amikor megkapta a labdát, és érvénytelenítette a találatot. A partjelzője, bizonyos dr. Bozóky Imre, nem intette be a lest.
Lehet magyarázkodni, de nincs igazad. (nem vitatkozásképp)
Heinzével szólalkoztak össze és megütötte Heinzét, aki rutinosan (és számomra nem túl szimpatikusan eljátszotta a nagyhalált!) Igazából nincs normális kameraállás, a partjelző szólt a bírónak!Amúgy vki segítsen már h a recre első kiállításánál mért állították ki a játékost...?
Rá is fér a pihenés, mert fejben (és játékban is) vannak gondok nála...állítólag a ramos gyereket el fogják tiltani 3-5 meccsre...
Szerintem az ő poszjukon a megbízhatóság a fontos(mármint a vkp)! Nekem nem kell Diarrának kiemelkedően játszania, csak mindig hozza biztosan magát, és az elég!Hányszor játszott Iniesta és Touré kiemelkedően, és hányszor Sneijder és Diarra.
OFF: Puhl megadta azt a találatot-mégpedig helyesen. A gólt szerző Riedle ugyanis nem volt lesen.Varga Tamás írta:CSOki!
A mérkőzést a bíró vezeti, nem pedig a partjelző.
Én, emlékszem egy 1997-es BL-döntőre, ahol egy bizonyos Puhl Sándor nevű bíró belefújt a sípjába, mondván, a Dortmund játékosa lesen állt, amikor megkapta a labdát, és érvénytelenítette a találatot. A partjelzője, bizonyos dr. Bozóky Imre, nem intette be a lest.
Lehet magyarázkodni, de nincs igazad. (nem vitatkozásképp)
Ha már Puhl szóba került, akkor ne beszéljetek bíróról, azokat a tárgyalóteremben találjátok, itt kritikán aluli játékvezető hármasokról van szóCS0ki írta:A bírók azért a partjelzőre hallgatnak rendszerint...ne várjunk már Puhl szintű bíráskodást!A mérkőzést a bíró vezeti, nem pedig a partjelző.Kevés a bíró, aki felülbírálja a partjelzőjét, pléne leshelyzeteknél!
Nem vitatkoztam, csak végig a bíróra gondoltam, és nem ugrott be először a gól körüli helyzet! Ezért írtam is, hogy a kérdés visszavonva, csak nem akartam törölni!Lehet magyarázkodni, de nincs igazad. (nem vitatkozásképp)
A bírók azért a partjelzőre hallgatnak rendszerint...ne várjunk már Puhl szintű bíráskodást!A mérkőzést a bíró vezeti, nem pedig a partjelző.
Nem vitatkoztam, csak végig a bíróra gondoltam, és nem ugrott be először a gól körüli helyzet! Ezért írtam is, hogy a kérdés visszavonva, csak nem akartam törölni!Lehet magyarázkodni, de nincs igazad. (nem vitatkozásképp)