Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:Elég jó F1-es játék.:![]()
http://www.f1-online.hu/
1. versenyző.: Mark Webber
2. Kazuki Nakajima
3. James Rossiter
Csapat: Super Aguri
Motor: BMW
Mi van a 14 évesekel?LG írta:Vannak ilyen emberek. Én is ismertem egy gyereket, aki anno 1ik évnen még Hakinen, következőben Schumi fan volt, mindig az éppen aktuális vb.-ot szerette. Ez még a 14 éves gyerkőctől elm1, de ő már 20 volt
Igen kb. A focival is igy van/volt mer 2006 ban barca drukker volt 2007ben pedig MilanVarga Tamás írta:Na, őt nevezhetjük divatdrukkernek. Ő a megrögzött, fanatikus szurkoló mintaéldánya, aki tűzön-vízen keresztül kitart választottja mellett.Barcafeco írta:Tudom hogy Alonso idén esélytelen a vb címre de én kitartok mellette!![]()
Ezt most muszáj elmesélnem: Tavaly az egyik osztálytársam egész évbe Mc Laren drukker volt, természetesen csak divatból. Mc Larenes cuccokba járt(cipő spaka poló megminden) Mert az egész suli Hamiltont szerette. Miután Raikonnen megnyerte a vb-t pár nap múlva Ferraris sapkába jött és piros ferraris cipőbe.![]()
![]()
lehet senkit nem érdekel de azért leirtam![]()
Na, őt nevezhetjük divatdrukkernek. Ő a megrögzött, fanatikus szurkoló mintaéldánya, aki tűzön-vízen keresztül kitart választottja mellett.Barcafeco írta:Tudom hogy Alonso idén esélytelen a vb címre de én kitartok mellette!![]()
Ezt most muszáj elmesélnem: Tavaly az egyik osztálytársam egész évbe Mc Laren drukker volt, természetesen csak divatból. Mc Larenes cuccokba járt(cipő spaka poló megminden) Mert az egész suli Hamiltont szerette. Miután Raikonnen megnyerte a vb-t pár nap múlva Ferraris sapkába jött és piros ferraris cipőbe.![]()
![]()
lehet senkit nem érdekel de azért leirtam
Ronaldinho&Barca írta: De nekem azis megfelelne hogyha olyan gyenge lenne a renault mint tavaly, érezze át miylen az ha gyenge a csomag..
Hajrá Ferrari!!!!
Ebben énsis egyetértekPerrero írta:
jó kis szezon lesz, remélem Alonso párszor megnyalogatja a gumifalat -sorry Alonsosok(k)
Csá neked is, gondolom te sem voltál 5 ös nyelvtanból!:D(OFF vége)üdv ujra itt godjonzen, az íásod eltéveszthetetlen.
Vmiben egyetértünk...remélem Alonso párszor megnyalogatja a gumifalat