Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszönöm! Ezek után úgy érzem nem érhet meglepetés! Még azért memorizálom...
a Walking meg a Nursing visz mindentDrigo írta:Egy kis gyorstalpaló
Ez valami fantasztikus! Azért az mond valamit a profizmusomról, hogy ahogy elkezdődött a harc az első gomb amit lenyomtam a Ka-me-ha-me-ha támadás volt Dermesztő ellen.
Pénteken Csepeln hazafele pár kisebbségi megölt egy embert, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, a területet lezárták a hullát letakarták, vérpatak mellette.Krojf írta:Komáim!
Tegnap (vagyis szombaton!!) a Népligetben egy futó életveszélyesen
megkéselt egy járókelőt!!!
Leszögezem: a futó nem én voltam!!!!
A Ti Krojf komátok.
Pedig azt hittem, hogy visszavágsz a múltkori dologért, márha megengedsz egy kis humort ezügyben. Bár, a Te esetedben nem járókelőnek hívnám azt a felet, inkább valami szakadt csöves lehetett az ipse.Krojf írta:Komáim!
Tegnap (vagyis szombaton!!) a Népligetben egy futó életveszélyesen
megkéselt egy járókelőt!!!
Leszögezem: a futó nem én voltam!!!!
A Ti Krojf komátok.
Igen, de épp ez benne az üzlet. A konditertmi plázacicák, illetve az izom igoroknak már megvan a maguk módszere, sokan viszont lusták lejárni kondizni, és ez a módszer tényleg "kellemest a hasznossal". Annyira jó, hogy szerintem még a jogdíjakról is lemondok.VIII.Henrik írta:Nem semmi lehetett Drigo az élmény, mikor eszedbe jutott ez az új fitness szabadalom! Viszont van egy olyan sejtésem, hogy másik réteg fogja igénybe venni eme "edzésprogramokat", mint akik a konditermekbe járnak.
Az a baj, hogy rossz embereket ütnek-vernekRivaldo11 írta: Ártatlan embereket ütnek-vernek, úgy beszélnek az emberrel, mint a kutyával...
senkiháziak.
Nálam is.Varga Tamás írta:Miért, aki a rendőröket veri, hátulról letaglózza, az micsoda. Nálam, az ilyet csürhének nevezik.Rivaldo11 írta:Miről beszélsz.?
Ártatlan embereket ütnek-vernek, úgy beszélnek az emberrel, mint a kutyával...
senkiháziak.
Honnan tudod, hogy kinek, miről van fogalma? Emlékszel a párizsi peremkerületekben lezajlott lázongásokra? Láttad a francia rendőrség válaszát? Én láttam, úgy elsöpörték őket, mint a pinty, kő-kövön nem maradt! Nagyon helyesen tették. Sajnos, nálunk a rendőrség a tévé ostromakor inkább hasonlított egy megrémült asszonykórusra, mint a munkájukat végző rendfenntartókra. Nem egy, hanem 21 vízágyúnak kellett volna megjelennie, és szétzavarni a randalírozó, törő-zúzó, emberi lények zavargását - ami mellesleg törvénytelen volt. Ami pedig törvénytelen, az nem demokratikus.Perrero írta:sztem ne beszélj olyanról, amiről fogalmad sincs... szerintem...messi1918 írta:De nálunk a TV székház ostrom az úgy látszik nemelég indok arra, hogy a rendörők picit keményebben fellépjenek!
Ez a baj...
Miért, aki a rendőröket veri, hátulról letaglózza, az micsoda. Nálam, az ilyet csürhének nevezik.Rivaldo11 írta:Miről beszélsz.?
Ártatlan embereket ütnek-vernek, úgy beszélnek az emberrel, mint a kutyával...
senkiháziak.
messi1918 írta:De nálunk a TV székház ostrom az úgy látszik nemelég indok arra, hogy a rendörők picit keményebben fellépjenek!
Ez a baj...