Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, miket szeretsz, de hidd el, én se tokio hotelre rázom a fejem otthon titokban a wc-ben.Zsolti írta: bár én nagyon finnyás vagyok zenei téren....![]()
Jó, mert kb senki nem ismeri, a név alapján vmi fosra asszociál, és ezért nem is mennek el, vagy csak a sárga zsiguli van meg mindenkinek, és azt mondják, kösznem, pedig igenis tökjó. Bevallom, az elején én sem voltam vmi húde nagy vad fruttik ultra, de ez után a koncert után...Zsolti írta:A Vad Fruttik kb. egy hete voltak itt játszani szarvason...jó nagy ívben el is kerültem aznap este a Zebrát....
Én ismerem!! Tavaly voltak itt Aba Napokon, jaj, akkor nagyon megtetszett tőlük a Sárga Zsiguli...Krojf írta:Komáim!
Jelen pillanatban a balassagyarmati moziban a Vad fruttik nevű
zenekar játszik.
Az előzenekaruk a helyi Mumpsz Kontra Bánat zenekar volt.
Ki ismeri a Vad Fruttik zenekart???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
Krojf írta:Komáim!
Jelen pillanatban a balassagyarmati moziban a Vad fruttik nevű
zenekar játszik.
Az előzenekaruk a helyi Mumpsz Kontra Bánat zenekar volt.
Ki ismeri a Vad Fruttik zenekart???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
Nem akarlak megsérteni..barcaloki írta:Ismeritek a Tecktonikot????
itt egy videó ízelítőül:
http://youtube.com/watch?v=bytf3gZMFkY
Lehet találkozunk is majd ottan...keress egy rendesen beivott, hangulatban lévő az NKS sose farcol be-t ordító emberkétOleguer írta: Asszem megvan a 15.-ei programom![]()
Kösz, hogy szóltál
Most ezzel mit kezdjek? Szerinted nem próbáltam már ott keresni mielőtt beírtam? Csak sajnos sehol nem találtam, mindenütt csak a Gangsta Paradise szövege van. De azért kösz.Perrero írta:...Hmm...