Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem ha kikapunk csak hideget fog kapni.Legalább is tőlem.socio66 írta:
Kap majd hideget-meleget
Lionel85 írta:Rijkaard biztos a dolgában, most felszálló ágban van a csapat és nem Touré vagy Ronaldinho-függő a csapat, így bármelyikük pihenhet nyugodt szívvel, attól még nem lesz rosszabb a csapat hogy Edmílson fog szűrni és nem Touré.
Nah én is ideges leszek.Nem értem Rijkaard gondolkodását...Lehet én vagyok h*lye de én akkor se értem.De már elmondtam szazszor a véleményem erről az egészről!Marci írta:Ez így igaz, csak azt nem értem pl hogy miért nem a Levante ellen vagy a kupában pihentette. Ronaldinhot meg most dobja be a mélyvízbe, amikor még nem jött 100%os firmába a brazil. Na mind1, de ha kikapunk akkor nagyon ideges leszek.komutnemukod írta:Yaya nagyszerű focista, de nehogymár 2000km-ről TV-n keresztül bárki eldöntse ki fáradt ki nem a Barca keretében...
Hiába akarod pihentetni a Celtic ellen ha most fáradt. Gondolom nem egy kalapból húzza ki az éppen rotálandó neveket az edző.
Egyébként tényleg nagy kár, hogy pont egy ilyen fontos meccsen kell pihennie, de valamikor azt is kell...
Kicsit van-e sapkád nyuszi feelingje van ezeknek a Rijkaard-ot becsmérlő hsz-eknek, de hát kinek a pap...
Ez így igaz, csak azt nem értem pl hogy miért nem a Levante ellen vagy a kupában pihentette. Ronaldinhot meg most dobja be a mélyvízbe, amikor még nem jött 100%os firmába a brazil. Na mind1, de ha kikapunk akkor nagyon ideges leszek.komutnemukod írta:Yaya nagyszerű focista, de nehogymár 2000km-ről TV-n keresztül bárki eldöntse ki fáradt ki nem a Barca keretében...
Hiába akarod pihentetni a Celtic ellen ha most fáradt. Gondolom nem egy kalapból húzza ki az éppen rotálandó neveket az edző.
Egyébként tényleg nagy kár, hogy pont egy ilyen fontos meccsen kell pihennie, de valamikor azt is kell...
Kicsit van-e sapkád nyuszi feelingje van ezeknek a Rijkaard-ot becsmérlő hsz-eknek, de hát kinek a pap...
Nah igy vagyok ezzel én is ilyenkor el tudnám küldeni ahova el kell...Ordog írta:Frenki már megint mit csinál??? Yaya-t rotálni idegenben??? A Levante ellen kellett volna ha nagyon rotálhatnéka van, nem pedig a tabella 4. helyezetje ellen idegenben, akik mindig megszórják az ellent hazai pályán![]()
Frenki szedd már össze magad!!
Iwiw-en már megcsináltam, jelöld bebarca99 írta:Pedig nem szeretek senkit kiemelni a csapatból, viszont ez a srác tényleg a kedvencem lesz.![]()
![]()
Annyira elegánsan játszik vkp-ként, hogy hihetetlen. És akkor sem jön zavarba, ha előre kell menni. Ha tartaná ezt a szintet, esetleg lenne egy pár kellemetlen bombája, akár Essien fölé is emelkedhetne rövid időn belül.