Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a dicsérő szavakat.robag írta:Olvassátok véreim a nst.blog.hu-t, mert ryhnn tezsvérünk jobbnál jobb cikkeket követ el, a mai is telitalálat. Gratulálok hozzá, és követelem hogy a mi blogunkban is ilyen termékeny legyél.
Már megint rosszul írtam a nevedet, kedves rhynn.
Meg azért hozzá tartozik, hogy nincs is annyi hír egy ilyen tematikus honlap esetében, hogy érdemes legyen jobban zsúfolni. Ahhoz azért napi 10-15 cikk kellene, bár én nem vagyok újságírómessi1918 írta:Igen, ez az oldal azért jó mert nem kell keresgélni semmit és ami kell az ott van, nincs tele reklámmal, és ugye a cikkek is jók!![]()
Amúgy nekem nagyon nem tetszik a madridista.hu., és nem azért mert Real Madrid híroldal, hanem túl sok minden van össze zsúfolva pici helyre, nem lehet eligazódni!
Itt jó szellős, könnyű kiigazodni, meg minden!
MES QUE un HONLAP!
Nincs sértődés, de ha figyelemmel követed már rég az oldalt, tudod, hogy nem rég váltott megjelenést illetően a szerkesztőség.Dóczy írta:Hali!
Imádom a Eurobarcát, mindennap felnézek ide, barca drukkerhez hűen
De, ha lehetne, akkor a közeljövőben korszerűsíteni kéne kinézetileg.
Végülis nem a külső a legfontosabb, de azért az sem utolsó.
Gondolok elsősoron a fejlécre, ami szvsz már kicsit elavult, s hátteret is le lehetne vmi másra, mert ez így túl szürke
Remélem nem lesz a hsz-em miatt sértődés![]()
De mint mondtam, valóban nem a külső a legfontosabb!
Visca el Barca
Messi 19, Messa: először rövidítsd le, kicsit kicsúsztál a megengedett határból.Messi-#19 írta:Miért, had használjam én is pls jobbat nem találtam és ez nagyon tetszik!!Messa írta:Hello! Azt szeretném kérni a moderátoroktól, hogy kiderítenék-e valahogy, hogy ki rakta ki előbb ezt a Messis bannert, mert ugyan én régebben regisztráltam, mint Messi-#19, de nem tettem be egyből bannert. Nekem tetszik ez a Messis banner, de ha Messi-#19 rakta be előbb, le fogom venni, ha viszont én, akkor megkérném Messi-#19-t, hogy vegye le!![]()
Beszéljétek meg egymás közt privibeMessa írta:Hello! Azt szeretném kérni a moderátoroktól, hogy kiderítenék-e valahogy, hogy ki rakta ki előbb ezt a Messis bannert, mert ugyan én régebben regisztráltam, mint Messi-#19, de nem tettem be egyből bannert. Nekem tetszik ez a Messis banner, de ha Messi-#19 rakta be előbb, le fogom venni, ha viszont én, akkor megkérném Messi-#19-t, hogy vegye le!![]()
Miért, had használjam én is pls jobbat nem találtam és ez nagyon tetszik!!Messa írta:Hello! Azt szeretném kérni a moderátoroktól, hogy kiderítenék-e valahogy, hogy ki rakta ki előbb ezt a Messis bannert, mert ugyan én régebben regisztráltam, mint Messi-#19, de nem tettem be egyből bannert. Nekem tetszik ez a Messis banner, de ha Messi-#19 rakta be előbb, le fogom venni, ha viszont én, akkor megkérném Messi-#19-t, hogy vegye le!![]()