Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi remélem megtartja jó szokását a továbbiakban is.CS0ki írta:Meg gondolom a kupa olyan sokmindenkit nem érdekel. Lehet, hogy már a Barcelonát se annyira? Elvégre ott a bajnokság meg a BL!
Xavi meg nem semmi!Nagyon ráállt ezekre a gólokra!
A bíró nem vett észre! Őszintén szólva annyira én se...Mondjuk most nézve a visszajátszást...nem tudom. A kapu mögötti kameraállásból olyan, mintha konkrétan letenné magának a labdát kézzel, de a bíró pont ott ált 3 méterre, biztos észrevette volna! Egyébként meg kit érdekelnek a bírok?Én csak azon csodálozok, hogy egy madridista sem jött azzal, hogy Eto'o kézzel ért a labdához Xavi gólja előtt...Vagy senki nem nézte a meccset odaátról?
Drigo írta:Bekezdés1-->Persze mi nem szólhatunk, nem is emlékszem, hogy mikor volt nálunk sérült játékos utoljára. Szerintem nincs élő ember, aki emlékezne rá.
Bekezdés2-->Egyébként tudja valaki, hogy mi az a cavinton? Mert a hátam mögött itt kajabálnak', hogy be kéne vennem.
A két bekezdés között nem érezhető az összefüggés? Próbáltam kicsit humorizálni, ez vagy nem jött be, vagy csak nem olvastál elég figyelmesen.Titinho írta:OFF:
A Cavinton az agyi vérkeringés zavarával járó meghatározott betegségek kezelésére, továbbá pszichés vagy neurologiai tüneteinek csökkentésére, valamint vérkeringési elégtelenségen alapuló egyes szemészeti és fülészeti kórképek kezelésére, illetve ezek tüneteinek enyhítésére szolgáló gyógyszer.
Amúgy memóriajavító.
Addig jó, amíg nem jön senkigrecki írta:Én csak azon csodálozok, hogy egy madridista sem jött azzal, hogy Eto'o kézzel ért a labdához Xavi gólja előtt...Vagy senki nem nézte a meccset odaátról?
OFF:Drigo írta:Egyébként tudja valaki, hogy mi az a cavinton? Mert a hátam mögött itt kajabálnak', hogy be kéne vennem.
Egyébként is mi vagyunk a sztárok gyülekezete, a Real Madrid pedig a 22 lábon járó csapat, ahol mindenki a maga fejadagját cipeli, és együtt sikert sikerrre halmoznak, egymást segítve támogatva, kiegészítve, békében szeretetben és barátságban játszanak. Mit nekik 1-1 sérült?Mr. Master írta:Nekünk a legerősebb támadósorunk egyszer sem. Na és akkor mi van?MyStiQ írta:Mondjuk az, hogy a legerősebb védelmünk eddig csak egyszer tudott összeállni, az tényleg sok helyen előfordul...
Nekünk a legerősebb támadósorunk egyszer sem. Na és akkor mi van?MyStiQ írta:Mondjuk az, hogy a legerősebb védelmünk eddig csak egyszer tudott összeállni, az tényleg sok helyen előfordul...
Egy "nullás" meccsen a védelemre fogni a dolgokat, mit mondjak elég erős.MyStiQ írta:Mondjuk az, hogy a legerősebb védelmünk eddig csak egyszer tudott összeállni, az tényleg sok helyen előfordul...
Szerintem valamit félreolvastáldiego armando maradona írta:Nincs semmi baj, mi mindig jobbak vagyunk, csak nem volt szerencsénk, meg a bíró miatt kaptunk ki...stb
Egyáltalán nem magukba keresik a hibát - ők mindent tökéletesen csináltak csak a körülmények összejátszottak ellenük...
Folytassuk inkább itt.Oleguer írta:Csináljanak átlátható oldaltDrigo írta:Vagy mond el ott az építű jellegű kritikád (ötletek, tanácsok), vagy maradj csöndben.![]()
..... Najo komolyra fordítva a szót, nemsűrűn járok oda, R.M.C.F. és társai miatt
Nem, a fő gondunk a támadójátékkal van!Érdekesen látod te a dolgokat...most az egész csapatod tré,nem RVN csak....
Nálatok Ronaldo!30at kellene perszeeee,mikor lőtt utoljára vki 30gólt a Spanyol bajnokságban Question Rolling Eyes
Na, akkor mindketten örülnénk!Felőlem elküldhetitek ahova akarjátok,azzal nem járunk MI rosszúl Cool
LOLCS0ki írta:Hol? Vagy 5 meccse nem lőtt gólt, csak akadályozta a támadásainkat...7 góllal lőtt kevesebbet, mint Luis Fabiano! Pedig RVN-nek aztán semmi más dolga nincs...És a listavezetőnél játszik, elméletileg egy elég erős középpálya előtt. Nem nagyon volt még lecserélve se, szinte mindig fix kezdő! Nem tudom, ilyen körülmények között vagy 30 gólt kéne lőnie egy szezonban, de most jó, ha 20 lesz! (ha bele nem lendül...)Nistelrooy ontja a gólókat,de ha egy meccsen nem talál be,akkor már haszontalan?
Egyrészt nem hinném, hogy ez igaz lenne, másrészt akkor ne legyünk sehol, csak ne ezt a szerencsétlenséget kelljen néznem! Köszönjük az x gólját, menjen haza levezetni!Nélküle idén sem,és tavaly sem lennétek szinte sehol...vérbeli befejező csatár.
Hol? Vagy 5 meccse nem lőtt gólt, csak akadályozta a támadásainkat...7 góllal lőtt kevesebbet, mint Luis Fabiano! Pedig RVN-nek aztán semmi más dolga nincs...És a listavezetőnél játszik, elméletileg egy elég erős középpálya előtt. Nem nagyon volt még lecserélve se, szinte mindig fix kezdő! Nem tudom, ilyen körülmények között vagy 30 gólt kéne lőnie egy szezonban, de most jó, ha 20 lesz! (ha bele nem lendül...)Nistelrooy ontja a gólókat,de ha egy meccsen nem talál be,akkor már haszontalan?
Egyrészt nem hinném, hogy ez igaz lenne, másrészt akkor ne legyünk sehol, csak ne ezt a szerencsétlenséget kelljen néznem! Köszönjük az x gólját, menjen haza levezetni!Nélküle idén sem,és tavaly sem lennétek szinte sehol...vérbeli befejező csatár.
Ahogy mások is írták, Drenthe nagy tehetség! Amikor játszik, nincs rá panasz. 1-2 év múlva stabil tag lehet!szerintem a MAdridban most 5 játékos van aki nem oda való! drenthe, sneijder , guti , saviola, salgado
Robben ha nem lesz sérült a következő 2 hónapban, talán formába lendül. Egy Robinho-Robben szélben azért van potencia!Robbent kihagytad kolléga.
Osztom...de elsőnek azt a zselézett hajú barmot kéne kidobni már!És a nagyszájú elnököt.
És a nagyszájú elnököt.gianni írta:A szögletkirályt kihagytadGomezinho írta:szerintem a MAdridban most 5 játékos van aki nem oda való! drenthe, sneijder , guti , saviola, salgado