Én nem tudom, de Joaquin már fele annyira jelent számomra veszélyt, mint Silva, Villa, Arizmendi, (Zigic), perxe én nagyon tisztelem őt. Korábban a Betis-ben nekem abszolút favorit jobbszélsőnek számított, mind klubszinten, mind válogatott szinten, ahogy Vicente a túloldalon. Mára megváltozott a világ, amit egyrészt sajnálok, másrészt így tőlük kevésbe félek. Ha összeségében nézzük, én megtippelek egy (3-1/2-0)-t az első mérkőzésen, remélem ez bejön.
Nálam egyértelmű, hogy hazai pályán Ronnie játszik, Abidal-lal a baloldalon, ketten igencsak megnehezíthetik Albiol-ék dolgát. Nah, nekem a jelen Valencia keretből ő a favorit, már Helguera-t sem utálom

Aki még maradandót nyújthat korábbi élményeim alapján (s mivel az Ajax is közel áll hozzám), az Maduro, bár mostanában nem láttam játszani.
Gondolva a hétvégére, én játszatnám Ronnie-t (mivel vissza kell nyerni a ritmust, s fejldnie kell, s ha jó lesz, akkor már kihagyhatatlan az At.M. ellen, ha nem, akkor Henry játszik majd hétvégén, most még pihenhet). Messi is kell (de! ->jó eredménynél ismét behoznám vmeik fiatalt, mindegyikük érdekében: pihentetés-fejlődés) Eto'o nem hinném, hogy elfáradt volna, s hátha megmarad a gólerős forma, s naon jól segítheti ismét a támadásokat a befejezésekről nem is bexélve, s ismét megelőlegezve egy kecsegtető előnyt

Henry a mérkőzés második szakaszában csatlakozhazna az egykor megkérdőjelezhetetlen szentháromsághoz is akár, végre kipróválva együtt őket. Nekem jelen pillanatban Touré-Xavi-Iniesta kihagyhatatlan középen, nagyot produkálnak, nem úgy, mint Deco (kicsit padozhat) Perxe ezzel lehet vitatkozni nagyon is, számomra ő csak a 3. számú kp. Hátul: Milito rengeteg meccsen játszik, ahogy Puyol is, de legalább egyiküknek kezdőben kell lennie. A jobb oldalon egyértelmű Zambrotta, míg a bal oldalon megbízhatóbb Abidal. összeségében több kérdőjel is maradt, én sem vagyok teljesen biztos ebben, most ezt látom ésszerűnek, attól függetlenül, hogy ismerném a játékosok fizikai állapotát.