Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SPORT2 eloben kozvetti !!!!A. Gábor írta:Én nem bírnám ki. Ezért amit tudok képekben a többit pedig szövegben nézem.Bodi írta:Ti megvárjátok a negyed11-et,vagy neten megnézitek az eredményt?Én tutti megvárom az estét,ezt a mecset "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" végigizgulnom.Meg akárhányszor itt a fórumon követem a meccset,mindig kikapunk,vagy x-elünk.
És most nyerni kell!!!
WAMOS BARCELONAAA!!!!!!
Én nem bírnám ki. Ezért amit tudok képekben a többit pedig szövegben nézem.Bodi írta:Ti megvárjátok a negyed11-et,vagy neten megnézitek az eredményt?Én tutti megvárom az estét,ezt a mecset "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" végigizgulnom.Meg akárhányszor itt a fórumon követem a meccset,mindig kikapunk,vagy x-elünk.
És most nyerni kell!!!
WAMOS BARCELONAAA!!!!!!
Köszi, de sajnos valami gebasz van, mert sem a kínai sem a ?brazil? odalon nem találtam eddig a részleteket, azért még próbálkozomPetI írta:19.00 REAL MADRID-BARCELONA:TV TAROBÁ & CCTV5
www.streamgportal.tk itt A főoldalon van 1 olyan link,h "várható program" vagy mi...
várható programhölör írta:Ezen belül mit érdemes megnézni, mert rengeteg van?A. Gábor írta:www.streamgportal.tkBarfer írta:Hi!
LÉcci LÉcci LÉcci LÉcci vki segitsen nekem... A névnapomon nem tom nézni a meccset... van vmi link ahol lehet élőben nézni a meccset???
A sport1 meg tiszta szivből le...hatja.. Elnézést a kifejezésért...... DE ez télleg Magyarország.....
El se hisszem!
FORCAAAAAAAAAAAAAAAAAa BARCCCCCCCCCCCCA!
Ezen belül mit érdemes megnézni, mert rengeteg van?A. Gábor írta:www.streamgportal.tkBarfer írta:Hi!
LÉcci LÉcci LÉcci LÉcci vki segitsen nekem... A névnapomon nem tom nézni a meccset... van vmi link ahol lehet élőben nézni a meccset???
A sport1 meg tiszta szivből le...hatja.. Elnézést a kifejezésért...... DE ez télleg Magyarország.....
El se hisszem!
www.streamgportal.tkBarfer írta:Hi!
El se hisszem!
Akkor ez azt jelenti, hogy 10 éves lettél!FIGO 2 írta:HALA MADRID!!!! 1995 forever!
te egyszerű...ezt még tán te sem gondoltad komolyan. örülni fogtok ha X lesz nemhogy 4 góllal nyerni...pfff...amúgy kikaptokSilvanus írta:
Szegény! Így is megzörgetjük ma a hálóját egy párszor!!! Én szerintem simább dolgunk lesz ma, mint ősszel.......
Ne mááááá, én oan jókat nevetek rajta.Egy kis humor kell mindenhova.Ronaldinho 17 írta:menj a madridistára kiscsávó
www.streamgportal.tkXavi H. írta:Légyszi írjatok már egy pár helyet ahol meg lehet nézni a meccset!köszi