Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan e miatt "aggódok" én is.Nem az mondom,h ide Capellel,de a Realba seLehet, hogy a jövőbeli munkaadóját nézte meg Smile Sajnálnám, mert akkor végre elmondható lenne a Madridról, hogy vett egy jó játékost, akit nem kizárólag a neve vitt oda.
Lehet, hogy a jövőbeli munkaadóját nézte megBányász írta:Robben már miután belőtte és szaladt ki örülni akkor látta,h integet a partjelző.....nem is értem őket.
Mind1... más.
Most néztem meg az összefoglalót,és mintha Diego Capelt láttam volna a lelátón.Mit keresett Ő ott?
Ezt te sem gondolhatod komolyan! Hogy reagálnál, ha egy madridi(Robben) helyében lennél: -Hallod a közönség örömködésétMichaaBee írta:gyááááááá!!!!!!!! nagyon durva!!!!!!!
zt meg kell néznie mindenkinek:
http://www.youtube.com/watch?v=dh_tmNYCIa0&NR=1
real madrid 0-1 getafe crazy goal
madridisták nézzék meg milyen szánalmas a csapat IQ-ja és h milyen vaksi ez a robben!
eszméletlen, h kilyen gólt lőtt a getafe!
1. robben belövi, megy ünnepelni
2. a bíró nem adja meg a gólt
3. a getafe elvégzi a szabad rúgást
4. szerzsó rámosz meg árjen robi és nisztelrój észreveszik, h hoppá, de hülye vagyok!
5. a getafe kontrából belövi a gólt!
Nem a szabadrúgás, nem is a Getafe, hanem a bíró ténykedése volt az, látta, hogy örömködik a Madrid, és erre meg befújja a szabadot, szerintem te lennél a legjobban felháborodva, ha a Barca ilyet kapna(nem volt szabálytalan, ne érts félre, ETIKÁTLAN volt)...sinya gvr6 írta:Szerintem a Getafe góljában nem volt semmi sportszerütlen . A gyors szabadrúgás elvégzése nem szabálytalan . Amúgy meg Robben mindjárt látta a partjelzőn hogy les , mégse szaladt visszafelé . Köszönjék meg annak a hat - hét játékosnak aki ott ugrált a szögletzászlónál . MINDÖRÖKKÉ BARCA
Akkora, de akkora hülyeséget mondtál!!!hát nincs is miért nagyon optimistáskodni. a celtic, meg a levante nem éppen azok a csapatok, akik ellen ténylegesen le lehet mérni a formát.. ez a 2 pont ez isteni csoda, és a [auto_cenzúra] madrid ajándéka, nem pedig a barca javulásának gyümölcse. szerintem még mindig a real az esélyes.
Mi ebben a sportszerűtlen??Szabadrúgást ítélt a bíró, a madridiak meg nem figyeltek...Ilúvatar írta:bazz most néztem meg a videót... szakadokMár bocs, de ez tényleg szívás.
de azért ez a gól rohadtul pofátlanság, nem sportszerű...![]()
részemről azért röhögök ezen az egészen, mert ilyet nem mindig lát az ember. és ebből nyugodtan ki lehet venni a madridot, maga a szitu röhejes, de nagyon!Primitive írta:Szerintem nem kellene ennyire felakadni ezen a gólon, olyan volt amilyen, nekünk nagyon sokat ért. Viszont, ez bárkivel megtörténhetett volna, és hogy ez a gól megjött, gondoljatok csak bele mennyi tényezőnek is kellett hogy egybevágjon... A bíró nem intette vissza a szabit, a reálos gyerek lesbe volt, ebből adódóan a gólt sem adták meg, és végül azért az akciót be is kellett fejezni. Szó nincs arról, hogy nem örülök a találatnak, de nekünk ennek a találatnak előbb kellene értékesnek lennie, mint nevetségesnek. Nem szép öröm akáröröm gyerekek
???? Ez a meccs a Bernabéuban volt nem?OvaMind írta:Remélem ez a zakó a realt visszaveti, mindenesetre elég gyengén rúgták a bőrt.
Mákos gól ide vagy oda, egy Getafénak otthon illik több gólt lőni. Szóval ez nem kifogás. Mellesleg jogos volt az ítélet.
Mert Raúl lesen volt, és ő is játékba avatkozott, mielőtt Robben bevarrta volna.Boixos írta:egyébként a madrid gólja mi a ceruzáért lett érvénytelen?
na nem mintha bántana a dolog, csak egyszerűen érthetetlen, h miért nem engedte el a bíró..
Azért sétáról nem volt szócruyff írta:Még most is röhögök a Getafe gólján. Tegnap legurultam a kanapérólA fél reál a szögletzászlónál ünnepel, a Getafe elvégzi a (jogos) szabadrúgást, átsétál a félpályán gurít egyet a még ünneplő madridiak szeme láttára....
ekkora lámákat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrmonster írta:Nem-nem, pontosan Raul volt az aki lesen volt, amikor valaki kapuralőtt és úgy pattant elé, hogy már lesen volt a lövés pillanatában.csababarca írta:őőőő...amikor raul kapura lőtt,akkor robben lesen állt....és mint tudjuk övé lett a kipattanó...