Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valszeg mi se örülnénk, ha egy ilyen góllal kaptunk volna ki. A gól szabályos volt, de mindenképpen fura... Kár lenne erre fogni a vereséget, mer ha sokkal jobb lett volna a Madrid, akkor így is hozniuk kellett volnaGomezinho írta:A Getafe nagyon okos gólt rugott és teljesen szabályosat, nincs itt semmi fair play dolog, szép okos gól volt a pályán nem rei kell hanem focizni.
Ja mert ők vihogtak magukban, mi meg idegbetegek voltunk, úgy könnyűés hu de megörültem, mikor látom, h 0-1, onnantól néztem a meccset, a Getafe nagyon okosan kivédekezte.
Mák, mert mostanában kib*szott sok volt enyhén szólva... Le lehetne állni zzelA margó végülis tökmind1 kihez látogat, ők idegenben kevés meccset tudnak hozni manapság hacsak nem áll melléjük a mákSmile)
Elméletileg már egészséges, csak nem lett kockáztatva a játéka. De jövő héten játszhat ő is, Pepe is!Mikor tér vissza Robinho?
Sevilla, Espanyol ellen idegenben kikapni nem volt nagy dolog, belefért simán. Idén megaz előre keménynek mondott meccseket behúztuk(Atletico, Villarreal), aztán ennyi...kemény szezon elején 4 hónap alatt volt 3 vereség összesen(BL is) most meg bő másfél hónap alatt 4!
volt az 9 is! és megnem álmodtam volna hogy ez lesz pár hét múlva...2 pont hát azis kemény szezon elején 4 hónap alatt volt 3 vereség összesen(BL is) most meg bő másfél hónap alatt 4! kapitális hibák sorozata az elműlt pár hét, hullámvölgyben vagyunk a barca feltámadóban, kitudja milesz a vége mindenesetre 2 pont az kevés! és fáj de ezt kell mondanom: a barca erősebb most mint a Real!Rivaldo11 írta:Lehet nem ismeri a szabályokat Ramos.
Egyébként meg nincs értelme ezen vitázni, a szabályok szerint érvényes volt a Getafe gólja. 8 pont előnyből csináltatok 2-t...ezt nem lehet a bírók nyakába varrni.
Ellenben még mindig ti vezettek, igaz, nyílt lett a csata, és semmi sem dőlt még el.
Ezt nem értem én se...Megnéztem most a gól körüli helyzetet, és a partjelzőnek lengetni kellett a zászlót, mert Robben arca elkomorul amikor fut ki a szélre, és csak utána jönnek ünnepelni a többiek, de Robben már nem ünnepel. Nem értem...Csak azt nem értem...hogy akkor veszik észre h. érvénytelen a gól, mikor az egész csapat felért ünnepelni?
eddig a fordulóig 10 góllal rúgott többet a madrid mint a barsza. nem voltunk rossz formában, a barsza abban volt. most a madrid van abban, de fel fog állni, úgy ahogy ti is felálltatok. a lélektani előnyről meg csak annyi, hogy 1 rossz meccs elég azt elveszteni, vagy visszanyerni.semmivel sem volt jobb formában a madrid eddig, mint mi, csak az eredmények teljesen elfedték a középszerű focit.
Ecsém...11 éve nyomom kispályán. Ott evidens, hogy az ilyet megakadályozzuk. Ha a gól érvénytelen, azt gyorsan le lehet vágni, ehhez képest az embereitek fürtökben csüngtek egymáson a szögletzászlónál. A labda pedig a szabályok szerint játékba hozható volt! Mit kellett volna tenniük a getafeieknek? Szólni, hogy "légyszi gyertek má' vissza, mert nem volt érvényes, és álljatok fel, mert lőnénk a szabit"?kakaszilajos írta:mivel a védők ott sem voltak. sztem sportszerűtlen volt a gól, nem a védők hibája. szoktatok focizni? gondolkozzatok...
a játékosok szarok voltak, az edző nem csinált semmit, egyszóval az egész csapat rossz volt. egy getafet 2-3 góllal kell verni, abba belefér egy ilyen potya is...
ja és örüljetek a 2 pontnak mert a reál ki fog jönni a gödörből
vagy úgy jártok mint mi tavaly. középszerű, de fos játékkal elhittétek, hogy megvan a bajnokság, aztán szépen adjátok nekünk a lehetőségeket, ha pedig továbbra is sikerül élnünk vele, lélektanilag nálunk lesz az előny és úgy megyünk majd a bernabeuba, ahogy ti jöttetek hozzánk. nagy lélektani fölénnyel. a helyzet ugyanaz mint tavaly, csak fordítva. semmivel sem volt jobb formában a madrid eddig, mint mi, csak az eredmények teljesen elfedték a középszerű focit. ott is van azért 5 vereség, itt csak 3...szóval a forma eddig nagyon hasonló volt, csak az eredmények, meg az első hely sok ember száját befogta. lehet, hogy mi pont ettől vagyunk előnyben most, hogy sok volt a kritika az edzőre, a játékosokra és a csapatra. az utóbbi 3 meccs jó képet mutat és a ma esti fejlemények is tutira jó hatással lesznek ránk, ellentétben a madriddal aki a héten 2x-ra kapott ki...kakaszilajos írta:mivel a védők ott sem voltak. sztem sportszerűtlen volt a gól, nem a védők hibája. szoktatok focizni? gondolkozzatok...
a játékosok szarok voltak, az edző nem csinált semmit, egyszóval az egész csapat rossz volt. egy getafet 2-3 góllal kell verni, abba belefér egy ilyen potya is...
ja és örüljetek a 2 pontnak mert a reál ki fog jönni a gödörből