Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen szerintem többen 10 Haveromból(aki Barcát vagy Madridot kedvel) 7 Barcás. És nem azé mer Barca fan vok és is. Hanem azér mer a Barca Híresebb klubb! szerintem ... Azok a haverokkal még oviba kezdtük és azóta alakultak ezek ki meg nálunk itt Falu szintem is sok a Barcástottingetosz írta:Azért annak örülök, hogy amikor a szakírók temettek minket 8 pontos hátrányban, a többség azt mondta, a Barca lesz a bajnok. Nekem ez természetes, de hogy ekkora hátrányból bajnokságot nyeret velünk a pesszimista magyar, az már külön jó! Hát még ha igaz is lesz! (Vagy csak 1xűen többen vagyunk Barca funok...!)
Gomezinho írta:Egy Eto'o és egy formában lévő Ronaldinho biztositék a bajnoki címre!! ja és persze összetartás az öltözőben!!
Elég jó a sorsolásunk sztem, hiszen a valencia még mindig nem az igazi, az atletico rossz formában van, a villareal sem tudja hozni az őszi formáját, ugyhogy jó esélyekkel indulunk. És mi vagyunk lélektani előnyben.harcilepke írta:Mielött naon beleélnénk magunkat a bajnoki címbe. Nem egyszerű 4 meccs. Sztem ezután inkább lehet majd pontokat számolgatni. Nem lesz egyszerű menet.
C. Rey Barcelona-Valencia
Liga Atlético - Barcelona 26ª jor
Champions Barcelona-Celtic G. 1/8
Liga Barcelona - Villarreal 27ª jo
Semmiképp sem szabad lebecsülni a realt, a saját meccseinkre kell koncentrálni, azokat megnyerni.orska írta:Ez a mi napunk volt, minden összejött. 2 pont az már semmi. Nekem úgy tűnik Robinho nélkül elég gyengus a Real.
Meghiszem azt! Gondoltam, hogy megverjük a Levantét, de én egy nyögvenyelős meccsre számítottam, mert az ilyen meccseket nagyon nehéz behúzni, de ennek a magabiztos sikernek meg pláne örülök. A Real zakóról már nem is beszélve.Boixos írta:EZ EGY TÖKÉLETES HÉTVÉGE VOLT KEDVES GYEREKEK!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!!![]()