Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát lehetséges....Csatár és irányító nélkül jövőre bajban leszünk.
Igen, de maradjunk a jelennél..., 2 pont. Másrészt én nem mondanám, hogy az Atletico után olyan könnyű lesz...: Valencia, Atletico, Celtic, Villareal, Almeira (Valencia, majd az első meccs után meglátjuk)..., ezek a csapatok nem egyenlők a Levante-veldr. Mezey írta:Nekünk atm idegenben, úgyhogy könnyen lehet megint 5, bár most nagyon halványak, ma is kikaptak. Atm után viszont pár könnyebb meccs jön.
Ibeganjez vagy hogy hívják volt a bíró. nem volt semmi bírói tévedés, a Madrid Gól les volt. Elegánsnak nem volt elegáns az egész dolog, de szabályos volt.Abba bele lehet kötni, hogy a bíró esetleg visszafújhatta volna a gyorsan elvégzett szabadrúgást. De! Ha nem tette, akkor sem lehet hibáztatni. Hiszen, úgy gondolom, a Madrid játékosainak nem a reklamálással kellett volna foglalkozniuk, hiszen a bíró az ítéletét úgy sem fogja megváltoztatni, hanem vissza kellett volna zárniuk. Medina Cantalejo - szerintem - jól döntött, a Madrid játékosai viselkedtek amatőrökként.
CS0ki írta:Meccset néztünk!Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni. QuestionNem túl jót!
![]()
Ismét a támadójátékunkon ment el a meccs...Sajnos szerintem jóideje ez a jellemző. Nincs Robinho, van helyette két traktorunk, meg egy ezdőnk, aik ragaszkodik hozzájuk!![]()
![]()
Azt írtam valamikor a héten, hogy ha nem tudjuk megverni otthon a getafe-t, akkor mi a francot akarunk a továbbiakban. Hát most itt van. Elég nagy gödörben van a reál most, kérdés, hogy Robinho-Pepe visszatérése mennyit fog dobni a játékunkon, illetve Shuszter hajlandó lesz az egyik csaodacsatárunkat a padra ültetni. Akkor még jó esélyünk van a bajnokságra, mivel a Clasico-n mellettünk van a hazai pálya előnye.(bér ma se mentünk vele sokra, de eg Clasico-n elég lényeges) Jelenleg a pontelőny ellenére már valamivel a Barcelonát érzem esélyesebbnek, mindenki felgyógyult/visszatért/formába jött(Már ha Ronaldiho tényleg formában van, nem láttam mostanában barca meccset).
Kiváncsi leszek a Roma ellen mit fogunk alkotni ezek után. Calderon meg remélem megint csak félrebeszélt, amikor azt mondta nem kell változtatni a játékoskereten...Csatár és irányító nélkül jövőre bajban leszünk.
Meccset néztünk!Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni. Question
Igen, pedig sokan írnak ide közülük. Nem foglalkoztatott addig, amíg a legutóbbi Clásico után..., nos mindenki tudja mit műveltek.G-Jay írta:Sztem ugy általában nem kéne átjönniük, ha nyernek akkor se meg most sem!dr. Mezey írta:Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni.
Amugy meg nem kell csesztetni őket, nekünk is rossz volt amikor 9 pontra nőtt a ahátrány, meg amikor 8-ra, nekik se könnyű!
G.
Így van. Jövünk fel, mint a talajvíz!Szandi írta:Megmondta a jó öreg Hriszto: a madrid nem tud fordítani vesztett állásból!![]()
Jövünk fel, jövünk, már csak 2 pont, hajrá fiuk!
Sz.A.N.A.
Sztem ugy általában nem kéne átjönniük, ha nyernek akkor se meg most sem!dr. Mezey írta:Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni.
Detto!BarcafanTomee írta: Ki mondta hogy nem erdekel csak azt mondtam hogy nem mek ra es kesz.En mindig ket csapatnak szurkolok A BARCANAK meg az unreal aktualis ellenfelenek
Piramis! L.
de még mekkorát komámsergi1989 írta:dr. Mezey írta:Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni.
mért ne mernék idejönni,nem én vesztettem hanem a csapatom!
Hogy egyesek milyen hülyeségeket írkálnak bazz.Rivaldo11 írta:IOtthon nem hiszem hogy pontokat veszítenénk, és a madrid sem fog.