Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad lett:)Messi-#19 írta:tudom énis csak tippeltemdanko94 írta:]Még nem vt csere v igen???? nem biztos h messi jön le de valószínű
Még nem vt csere v igen???? nem biztos h messi jön le de valószínűMessi-#19 írta:jó ezzel tisztába vagyok de azé jót tet volna 1 gól neki. Messi le - Giovanni bedanko94 írta:Nem biztos h Reikard rosszul csinálta...Szerdán fontos meccs lesz ez meg már eldőlt....(nincs értelme kockáztatni egy sérülést)Messi-#19 írta:Én bízok benne hogy rúgunk még gólt , látom is próbálnak a fiúk. De Ronaldinho-t nem kellett volna lehozni. Neki min. 1 gól kellett volna![]()
![]()
BUTA Riijkard
jó ezzel tisztába vagyok de azé jót tet volna 1 gól neki. Messi le - Giovanni bedanko94 írta:Nem biztos h Reikard rosszul csinálta...Szerdán fontos meccs lesz ez meg már eldőlt....(nincs értelme kockáztatni egy sérülést)Messi-#19 írta:Én bízok benne hogy rúgunk még gólt , látom is próbálnak a fiúk. De Ronaldinho-t nem kellett volna lehozni. Neki min. 1 gól kellett volna![]()
![]()
BUTA Riijkard
Nem biztos h Reikard rosszul csinálta...Szerdán fontos meccs lesz ez meg már eldőlt....(nincs értelme kockáztatni egy sérülést)Messi-#19 írta:Én bízok benne hogy rúgunk még gólt , látom is próbálnak a fiúk. De Ronaldinho-t nem kellett volna lehozni. Neki min. 1 gól kellett volna![]()
![]()
BUTA Riijkard
Messi duplát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mandula írta:Eto'o - mesterhármast!!!!