Így van..., eddig tapogatózott mindenki, volt egy szép Ronnie-Messi kombó, de ez nagyon szép volt. Azért nagyobb lelkesedéssel is lehetne közvetíteni a meccset A lényeg..., könnyedén lett az első, így tovább.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Hali mindenkinek!
A győzelem kötelező, de ezek szoktak a legnehezebbek lenni. Ronnie gólokat fog rúgni.
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem ha ma nem játszunk szépen, és nem rúgunk legalább 3at a tök uccsó Levanténak, akkor meg sem érdemeljük a bajnoki címet(kis túlzással)
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Muszáj nyerni!Ha itt pontot vesztünk lehuzhatjuk a rolót!
Barca győzelmet,Reál vereséget mindenkinek!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.." "tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Nekem is tetszik a kezdő, Ronaldinho, Messi Eto'o azthiszem gondoskodik majd arról hogy ne unatkozzunk. Kötelező a 3-pont, szép játékkal, szép akciókkal. Én tippem a meccsre: 3:0
Mindenkinek jó szurkolást kívánok!
Tetszik a kezdő, újra együtt elől a BL győztes hármas
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025