Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dede, pont róluk van szó...kovinho írta: Csak nem a jó öreg Sztojanról van szó?![]()
A legkirályságosabb ember...Tavaly playoffba is nagyon kivolt, Lapov papával az élen.
![]()
Ki a fszom az az Ivkovic...egy ...
Én is kint voltam, pedig fáradt voltam, mint a fene. A bírók - Papp Péter, Pálla Zoltán, Török Róbert - a kosárlabda szégyenei, a nézők szórakozásának megrontói. Egy kiadós verést mindannyian megérdemelnének. A pécsi Váradi is azután lett korrekt bíró, miután jól elverték. Ja, és ne aggódj: a visszavágó vezető bírája Hartyáni (ha jól tudom).Ronaldinho&Barca írta:Falco KC Szombathely - PVSK: 86-73
Nagyon gyengén kezdtük a meccset, nemvolt szerencsénk, de végül nagyon belejöttünk és megmutatták a fiúk mi is az a falco . Sok fontos játékosunk sérült volt, nemvolt könnyű meccs.
A Bírók bemutatták a tudásukat, ilyeneket fújni, már sírni lehetne rajta amit műveltek.SZÉGYEN!!!!
Pécs vezetője meg gondolkodjon el, számoljon el 10-ig (ha eltud) és utánna rugdossa a székeket és mutogasson!!!Szégyen amit művelt, a sportban ilyent nemlehet megtűrni!!!
Senkise tud minket legyőzni, csak ezek a [auto_cenzúra] bírók...
Amugy a hangulat fergeteges volt, így tovább Srácok!!!
CSAK A CSODÁLATOS FALCO!!!!
Csak nem a jó öreg Sztojanról van szó?Ronaldinho&Barca írta:Pécs vezetője meg gondolkodjon el, számoljon el 10-ig (ha eltud) és utánna rugdossa a székeket és mutogasson!!!Szégyen amit művelt, a sportban ilyent nemlehet megtűrni!!!
Varga Tamás írta:Egyébként, rájöttem, hogy a szövetség és az ellenfelek összefogtak a Falco ellen. Tudják, hogy a pályán, tisztességes körülmények között a mai Falco megállíthatatlan. Hát, akkor tisztességtelen, sportszerűtlen eszközökhöz folyamodnak.
1. a szövetség mindig ugyanazokat a bírókat küldi a meccseinkre: Papp, Hartyáni, Pálla, Valovics - akik aljas ítéleteikkel ott tesznek be nekünk, ahol csak tudnak.
2. az ellenfelek pedig, jól elhelyezett rúgásokkal, szabálytalanságok tömkelegével kiiktatják a játékosainkat. Frana pedig a kosárlabdázás szégyene, szabályos megmozdulása pénteken nem volt. Minden mozdulatában látszott a szándékosság. Egy verés ráéférne a tirpákra.
Amit RonaldinhoBarca említett. Körmenden, egy iskolai meccs alkalmával egy körmendi odament Szanati Mátyáshoz, jól combon térdelte és közben lefalcósköcsögözte. Ennyit a körmendi szántóvető-gumicsizmás parasztok moráljáról.
Kálmán rohadt jó játékos lehetett volna, ha nem lettek volna az állandó hisztijei, gusztusatalanságai! Minden képessége adott volt hozzá, illetve adott. Kár hogy emberileg nem...Varga Tamás írta:Azt gondolom, őt sem érdekli ha másutt utálják, és engem sem. Ettől még - magyar szinten - nagy kosaras. Ennyi. Aki más véleményen van tudását illetően, az mérhetetlenül elfogult vagy hozzá nem értő. Elég, ha mi szeretjük, a többiek lényegtelenek.kovinho írta:Kálmán Lacikára nem irigy a nép, nem ezért utálják...
Azért kell egy kis egészséges rivalizálás.Ronaldinho&Barca írta:Azta, Nyiregyháza drukker.. szegény Kovi
Gratulálhatsz a szeretett Franádnak, hogy a két szándékos szabálytalansága közül az első, Kálmán esetében, 2-3 hetes pihenőt eredményezett. A második, Alekszejev esetében, nem járt sikerrel. Az ilyen tuskót faragni kellene. Sajnos, a Sopron nem tud emelt fővel, tisztességesen játszani, de mit is várnánk tőlük, hiszen az a gerinctelen Meszlényi az edző. Azért az érdekes, hogy a Sopronnal játszottunk 3 meccset, amiből kettőn súlyos sérüléssel járó szabálytalanságot követtek el. Véletlen? Nem hinném!kovinho írta:Egyébként most vettem észre, hogy amikor kikapunk idegenben, akkor általában nagyon-nagyon kiütnek minket: Lásd: Zalaegerszeg, Paks, Dombóvár, és most a Nyíregyháza.
Szeretem az ilyen embereket.Frank Rijkaard írta:Nem fogod zsebretenni amit ezért Kovitól kapsz
Azt gondolom, őt sem érdekli ha másutt utálják, és engem sem. Ettől még - magyar szinten - nagy kosaras. Ennyi. Aki más véleményen van tudását illetően, az mérhetetlenül elfogult vagy hozzá nem értő. Elég, ha mi szeretjük, a többiek lényegtelenek.kovinho írta:Kálmán Lacikára nem irigy a nép, nem ezért utálják...