Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sport? az meg milyen szennylap?A. Gábor írta:A sport szerint 14 pontot akptak a madridosokBrian 20 írta:szerintem a birók a reált segítik pl a sociedad ellen a világon nincs ilyen hogy az 5 perces mérközésen kapnak kamu 11-est jó vitathatót nevetséges. szerintem kb 10 pontot odacsaltak nekik a bírok ebben a szezonban bár mondjuk az is igaz hogy mi is kapunk egy párat másik de nekünk nem is adnak meg olyat ami azért lehetne az. a vasárnapi meccsen nem kell nyerni jó lenne egy 0:0 döntetlen is. ja nem tudja valaki hogy még kik lesznek a madrid ellenfelei???[/list]![]()
Nem csoda hogy még itt vannak
De ez nem állíthat meg bennünket
A sport szerint 14 pontot akptak a madridosokBrian 20 írta:szerintem a birók a reált segítik pl a sociedad ellen a világon nincs ilyen hogy az 5 perces mérközésen kapnak kamu 11-est jó vitathatót nevetséges. szerintem kb 10 pontot odacsaltak nekik a bírok ebben a szezonban bár mondjuk az is igaz hogy mi is kapunk egy párat másik de nekünk nem is adnak meg olyat ami azért lehetne az. a vasárnapi meccsen nem kell nyerni jó lenne egy 0:0 döntetlen is. ja nem tudja valaki hogy még kik lesznek a madrid ellenfelei???[/list]
Ja leesett....Mr. Master írta:Igazából én a miénkre gondoltam, de Raul nem egy Ronaldinho, Pavon, nem egy Puyol, Helguera nem egy Marquez, Owen nem egy Giuly, Ronaldo pedig nem egy Eto'o.A. Gábor írta:Biztos vmi cselszkis taktikát akarnak kieszelni ellenünk.Dehát Pavon nem Terry, Zidane nem Lampard Ronaldo meg nem egy Duff vagy egy Robben. Szóval nincs esélyük. És még ha jól megy akkor hátvédsorunk is lesz!!!!!Mr. Master írta:El sem tudom képzelni, h melyik csapat 4-3-3-as taktikáját fogják majmolni!![]()
![]()
![]()
Szal esélyük sincs!
Igazából én a miénkre gondoltam, de Raul nem egy Ronaldinho, Pavon, nem egy Puyol, Helguera nem egy Marquez, Owen nem egy Giuly, Ronaldo pedig nem egy Eto'o.A. Gábor írta:Biztos vmi cselszkis taktikát akarnak kieszelni ellenünk.Dehát Pavon nem Terry, Zidane nem Lampard Ronaldo meg nem egy Duff vagy egy Robben. Szóval nincs esélyük. És még ha jól megy akkor hátvédsorunk is lesz!!!!!Mr. Master írta:El sem tudom képzelni, h melyik csapat 4-3-3-as taktikáját fogják majmolni!![]()
![]()
![]()
Biztos vmi cselszkis taktikát akarnak kieszelni ellenünk.Dehát Pavon nem Terry, Zidane nem Lampard Ronaldo meg nem egy Duff vagy egy Robben. Szóval nincs esélyük. És még ha jól megy akkor hátvédsorunk is lesz!!!!!Mr. Master írta:El sem tudom képzelni, h melyik csapat 4-3-3-as taktikáját fogják majmolni!
Nem tudom mit akarnak Pavikával:Charlie írta:Casillas - Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos - Gravesen, Beckham, Zidane - Owen, Raúl, Ronaldo
Ez a csapat fog ellenünk játszani,nagyon merész mit ne mondjak!
C.
Nem hiszem, hogy öngyilkos taktivkával állnának fel... Ez szvsz megtévesztés.Charlie írta:Casillas - Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos - Gravesen, Beckham, Zidane - Owen, Raúl, Ronaldo
Ez a csapat fog ellenünk játszani,nagyon merész mit ne mondjak!
C.
Hát attól,hogy elismerik a csapatuk gyengéit,még látszik,hogy Real fanok.Mi is gyaláztuk a Barca játékát 2 évvel ezelőtt.De azt figyeld meg,ha a Real játszik egy jó meccset,akkor róluk áradoznak az egész cikkben,hogy a Barcanak csak mákja van,segítik őket a bírok,és újra nyílt a bajnokság!Egyszer mondanák ki,hogy a Real ideje lejárt,és a Barca a király!Rapika írta:Bevallom,nekem nem is kell mondani az újságosnak,már adja is a kezembe a Sztár Sportot!![]()
De azt is olvashatjuk a mai Sztár Sportban,hogy "ha a következő meccseit mind elvesztené a Barca,akkor sem biztos,hogy bajnok lenne a real,mert nagyon gyengék!
ha o nincs akkor a madrid nem lenne ott, ahol most van. nemhiaba o az egyik legjobb csatar(volt) europabanBoixos írta:rault pl. én is tisztelem. az a csávó azért tett már le vmit az asztalra, és az ellenfelekről sem úgy beszél, mint egy darab szarról. nem úgy, mint pl. az a kis takony, falrahugyozó guti.barcafan írta:...én nagyon tisztelem Rault, csak nem a hozzá illő csapatban van. nem egy beképzelt majom, sőt...