Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a "Kommentátori aranyköpések"-ben írtátok!torrestoni írta:Hát, nehéz kérdés, nekünk magyaroknak is más fekszik, s természetes, de ki tudja hogy ők hogyan ejtik..., sztem csapaton belül is megoszlik, a különböző nemzetiségek miatt, hogy hogyan mondjék.Messi-#19 írta:Ya-Ya .PES- be nem F. N. a kommentátor az is Mésszi-zik meg Ehnríí-zik
Meg Xavit is Csavi-nak mondja holott tudtommal sávi
Faterom legyszerűszíti: Báricselló (Barichello), Barcselona, Ráajkáárd, Van Viceroy (Nistelrooy) mond, bexarás. Szóval ő magyarosan
Jah, s valamelyik nap a boltban egy ismeretlen ürge: "egy doboz vikorájt"![]()
?Dévényi Zsolt (pontos labdák, és bármit kér tőle Lothar Natthaus, Tibi bácsi elintézi!)
zseniális
Sztem vicces volt, én jót mosolyogtam rajta.vaLe5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=igCgAQTEwEA
Igazából nem tudom hogy ez vicces-e deh bizonyos állapotokban valószinüleg az , mivel egy őrült néger rohangál ordítozva
Én azé megiedtem volna ha egy 2 m-es Dinoszaurusz kiugrik a lefolyóbólMaster19 írta:
Az egyik vasárnap elromlott a WC-nk. Mivel hétvégén nagyon nehéz szerelőt találni, nekiálltam, hogy majd magam megjavítom. Szétszereltem az egészet, lenyúltam a csatorna-lefolyó nyílásba, és előhúztam egy rózsaszín dinoszauruszt, az ötéves fiam játékát. "Ez okozta hát a dugulást!" - kiltottam fel megkönnyebülve, és hozzáfogtam, hogy visszaszerelem a kagylót a helyére. Miután jól meghúztam minden csavart, és ellenőríztem a szigetelést, megjelent az én drága kisfiam az ajtóban, és rámutatott a földön fekvő dínóra:
- Jaj, de ügyes vagy, apa! Ugye, a zöldet is megtaláltad?
EGeret nagyon finoman (mintha disznót hámoznál fejszével...) mozgasdd,balra,ill jobbra,hogy ne dőljőn el az ipseG-Jay írta:Hogy kell ezzel a játékkal játszani???
G.