Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyébként én hallottam olyan hírt hogy Zidane visszatér a Madridba de szerintem csak tűzcsiholás akar lenniIlúvatar írta:nagyon sajnálom miatta... Zidane egy hatalmas legenda volt. Még barca hívőként is mindig tiszteltem, s imádtam Zidane -t. Ő volt az egyetlen madrid játékos, akit imádtam a madristák közül. Még most is imádomfir3bird írta:Zizou visszavonult.
nagyon sajnálom miatta... Zidane egy hatalmas legenda volt. Még barca hívőként is mindig tiszteltem, s imádtam Zidane -t. Ő volt az egyetlen madrid játékos, akit imádtam a madristák közül. Még most is imádomfir3bird írta:Zizou visszavonult.
Nézd ez ha nem ad egyfejta nagyonnagy lendületet a csapatnak akkor az se ha 1enként seggbe lövik őketozsimiki írta:Annyit megjegyeznék,hogy bár most kicsivel több okunk van optimistának lenni (Celtic ellen nagyon jók voltunk...),de nem kell elkényelmesedni....csak remélhetjük,hogy így folytatják a srácok a ligában is! Ez csak egy meccs volt,ami nagyon jól sikerült,de majd ha folyamatosan ehhez közeli szintet hozzuk,akkor lehet sokminden még...
De jelenleg az is benne lehet,h tényleg 10pont lesz addigra,ahogy az is benne lehet,h 0....egyiknek sincs nagyobb esélye a másiknál...
Annyi hozzáfűznivalóm van:RCarlos írta:Eszem ágában sincs vitákat szítani! Szerintem semmi sértőt nem irtam! Az a baj, hogy mindenki túl komolyan vesz mindent és esetleg nem úgy értelmezi a dolgokat! Mindent véresen komolyan vesz! Azt hittem ez az oldal és a madridista tábor nem katonákból, ellenőrökből, ügyvédekből(bocsi) és egyébb horrorisztikus lényekből áll! És tényleg ezért van úgy hogy az egyik egyszerre a másik torkának ugrik!
Nem spanyolba vagyunk de tényleg innen távolról is imádom a Madridot!
És nem tudom miért kell egyszerre nevetségessé ítélni egy hsz-t!
Itt nem lehet, ( hogyan is fogalmazzam) "csipkelődni" ?!
Mindent komolyan kell vanni? És ezért van annyi baj a Barcások meg köztünk! Mert sajna mindegyik oldal "agresszióval", beszólásokkal válaszol! Szerintem senki nem esik a másik torkának ha a mindennapokban valaki hülyéskedik, csipkelődik vele! Ha mégis akkor sajnálom azt az embert! És szerintem ez a topic sem azért alakult, hogy az egyik oldal fényezze a másikat!
Vagy ha a csak a Barca teheti meg a Reallal vagy esetleg fordítva akkor nagy képmutatás ami folyik! Miért nem lehet szépen rendesen vitatkozni? Miért kell egyszerre leállítani valakit? mert a két oldal között sosem lesz "béke", egyszer az egyik csapat van fent másszor a másik és nem értem miért nem lehet ezzel ércelődni! !
És kiváncsi lennék mi kivetni való volt az írásomba ami a fent szereplőknek nem felel meg?
Hala Madrid
Ezt nagyon jól megfogalmaztad! Remélem minnél többen megfogadják a tanácsot. Nem hiszem hogy ennek a topicnak arról kéne szólni hogy a két tábor dobálja a sarat egymásra. Érdemi vitáknak természetesen helye van,amennyiben normális keretek közt zajlik.Poreko írta: Ehhez most hozzá kellett szólnom, mert egyszerűen fárasztó, hogy ilyen kommentek miatt napokig túd dúlni a szócsata, mostmár tényleg tessék mindenkinek odafigyelni magára. Kérem a kedves Barca drukkereket, ne reagáljanak ilyenekre, és kérem a kedves Real drukkereket, hogy ne szítsák a tüzet, ha nincs érdemi hozzászólnivalójuk, ne írjanak ide.
szia!RCarlos írta:Szia!
Nem viccnek szántam! Bár bevallom kicsit túlzás volt a bl döntő!
Nehezen jutnátok el addig! Na mindegy! Be kell érnünk egy másik csapattal majd![]()
Visszatérve a 10 pontra!![]()
Szerintem meg lesz az a sorfal a részetekről![]()
![]()
Hala Madrid