Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most már ott vagyok hogy inkább zárjuk le, amíg nincs igazolási időszak, kibírhatatlan ez az állapot. Tiszta idióták gyülekezőhelye, szinte csak hülye hsz-ek és azokat lehülyéző hsz-ekből az egész.Zozzy 5 írta:Valami megoldás továbbra is kellene az igazolás topikba. Minden nap egyre mélyebben van, tenni kellene vmit...
nem kommentálnám, Áki majd ha hazatértél.balazs14 írta:mesz te a f*szomba, k*csög b*zi, takarodj anyadba visszaZ$ołtu írta:szeretnék én fele olyan csicska játékos lenni, mint Ő!!! te meg elmehetsz a pics.babalazs14 írta:
csicska játékos minek a barcába ?
Én pártolom a javaslatot.Slither írta:Bannoljuk már végre ezt a a hülye Gomezinhot!![]()
Most töröltem ki 2 hsz-ét amelyben lebalf@szozott, meg még pár csúnyajelzőtt adott mindenkinek, ráadásul de. és tegnap is volt pár hasonló, nem is beszélve a régebbi húzásairól.
ezt sergi írta. érti valaki?én privátom losnak vmi olyanért amibe semmi küli nem volt vmi gyökér gyereken röhögöt itt mindenki és énnis!
kisember hozzád szóltam? Smile
1. jöttem madridista színvonalával?
2.lealacsonyítottam én az eubarcát?
3.kb mindenki rajta röhög barcások is ugy hogy fogjad vissza magad mert nem szóltam neked.
és sacc per kb annyi stmájlit teszek amennyit uri kedvem megkiván,de ha gondolod ezentúl majd megkérdelek előtte
los:maradj már te szarláda úgyis kileszel [auto_cenzúra] innen te mocsok. és gratulálok ahoz hogy milyen undorító Elton vagy, úgyhogy verd ki a [auto_cenzúra] sergikére te rákos zsidó
ehhez tudok gratulálni
noucamp írta:lezártátok a 45 vsoros hozzáészólásaomat . a büdöos tetveghs kuzrva anyatiokat. ennyi befejeztem veletek tetűrágók
Ezt is kiszedtem a bajnoki topicból.huszi írta:Mental_Theo... igazan buszke lehetsz magadra... igazi drukkerhez meltoan viselkedsz...bizz a csapatban te idiota... menj inkabb akaszd fel magad...
Ez még mindig aktuál, ahogy néztem az észrevételekben, megint 1 hszre futotta, az is csak uszító jellegű.lionelmessi19 írta: Szerk: idegen.madridista, v mi a neve, lentebb írtam. szvsz kijárna neki a tiltás, bár nem túl aktív. Iván vagy Ákos, ha unatkoztok...