Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaza van barca0417-nekG-Jay írta: Ajánlom a figyelmedbe az Egy Barca tele élettel című hír melletti képet a főoldalon! Sztem magáért beszél ahogyan Titi öleli Messit, mint egy kisgyerek ugy örül!
G.
Ajánlom a figyelmedbe az Egy Barca tele élettel című hír melletti képet a főoldalon! Sztem magáért beszél ahogyan Titi öleli Messit, mint egy kisgyerek ugy örül!barca0417 írta:ja, amúgy remélem rosszul látom, de mintha Messi és Henry között nem stimmelne vmi 100%-ig. annyira nem keresik egymást a pályán, meg gólörömnél se annyira, főleg Messi részéről Titi felé.
remélem rosszul látom, de ezt már több meccsen "észre véltem venni"
de mihez képest édeskevés??? ha egy csapatban valaki a legtöbb gólt lövi, azt kell előszedni, hogy nem lövi a gólokat? főleg, hogy ugyanannyi gólpasszt is ad mellé. mindig a csapat a mérce, hogy lehetne elvárni henrytól, hogy 30 gólt lőjjön, hogyha a csapat is max közepes? ráadásul ez az első szezonja.. itt néhányan nagyon nem értenek ehhez a játékhoz.Ronaldinho&Barca írta:Szerintem ő tőle épp a gólokat hiányoljuk, ha nézted eddig az évet akkor te is így látod, amennyit lőtt elötte, ez édes kevés eddig sajnos.. de adjunk neki egy esélyt, én adok, bizonyítson.chi omega írta:messi mellett ő lőtte a legtöbb gólt a csapatból. nem értem miről beszéltek. pedig ő egyetlen tizit sem lőhetett.. ami mondjuk ok, de szabadrúgást sem. messinek meg ugye van vagy 4 büntetője. úgyhogy óvatosan ezzel, hogy "hiányoznak a gólok". a kanadai táblázaton szerintem henry a barca legjobb játékosa.Az meg h ki a legjobb mindenki maga eldönti...
Szerintem ő tőle épp a gólokat hiányoljuk, ha nézted eddig az évet akkor te is így látod, amennyit lőtt elötte, ez édes kevés eddig sajnos.. de adjunk neki egy esélyt, én adok, bizonyítson.chi omega írta:messi mellett ő lőtte a legtöbb gólt a csapatból. nem értem miről beszéltek. pedig ő egyetlen tizit sem lőhetett.. ami mondjuk ok, de szabadrúgást sem. messinek meg ugye van vagy 4 büntetője. úgyhogy óvatosan ezzel, hogy "hiányoznak a gólok". a kanadai táblázaton szerintem henry a barca legjobb játékosa.
rotáció. henry már nem 25, nem kell minden meccsen játszania. ahhoz, hogy ilyen problémáról beszéljünk, először is ronaldinhonak kellene egy TARTÓSAN jó forma.G-Jay írta:Igencsak érdekes lesz, hogy a fonalat elkapó, igazi Arsenalos Henryt hogy lehet majd kihagyni Eto'o kedvéért! Egyiket se ültetném le szivem szerint. Lehet ezért gyakoroltatott uj formációt Frank, hogy be tudja rakni mindkettőjüket?
Remélem azért Laporta nem szól bele, mert ok hogy a kedvence henry, de majd az edző eldönti h ki mikor játszik! Bár mostanság talán Laporta is jobb csapatot csinálna...
Nemtudom mi lesz, a lényeg hogy Titi és Samu is lője a gólokat, Dinho meg Messi csilloghat meg villoghat.
(és nem ide tartozik, de Puyol ne játszon szélen!)
G.