Szerencsére van TV6-om, így tudtam nézni a meccset.
Hát óriásiak voltunk. Már az első percekben látszott, hogy feltűnően agresszívak vagyunk és hogy Ronaldinho is nagyon aktív. Már nagyon érett az első gól, amikor a védelem szerencsétlenkedett egyet, és az oldalról jövő beadást V. of H. a hálóba fejelte. Szerencsére rögtön válaszoltunk, bár aztán kissé leült a meccs. A második gól még annyira se volt benne, mint az első, azt hiszem Valdés első nagyobb hibáját láttuk az évben. Szerintem sokat fejlődött, egyébként nagyon bravúrkapus, az 1 az 1-eket szerintem a világon a legjobban fogja.
A második félidőre visszaálltak a skótok, de szerencsére jött egy igazi Henry-féle csodagól, majd egy viszonylag szerencsés Messi gól. A végén még több is lehetett volna, de így is angyon elégedettek lehetünk.
Egyébként aki nem látta egy nagyon szép jelenetből kimaradt.
A 85. perc környékén macska-egér játékot játszottunk a skótokkal, de ők nagyon küzdöttek, hogy megszerezzék a zsugát. Ekkor a 2000 Barca szurkoló tele torokból elkezdte ordítani hogy: "Celtic, Celtic!!!"
Ezután a skótok kezdték éltetni a Barcát, a végére nagyon családias hangulatú meccs lett. Egyébként szerintme egy dicséretet megérdemel a Celtic is, megpróbált játszani, és nem bunkerfocizni.
Egy szó, mint száz jók voltunk