Ordog írta:Viszont Drigo, ahogy a mondás tartja, támadójátékkal meccset lehet nyerni, védekezéssel bajnokságot... Ha megfigyeljük, akkor ez erre a meccsre is levetíthető. A védelem gyengus volt most, a támadók viszont lehozták a meccset. Ez hosszú távon biztos nem menne, mint láttuk is az első fél évben. Tehát a legfontosabb mégiscsak egy jó védelem amire lehet építeni később.
A legjobb viszont az lenne, azt hiszem ebben egyet érthetünk, ha a védelmünk és a támadójátékunk is csúcsra pörögne és így nyomnánk le a hátralévő időszakban a fontosabb meccseinket
Na akkor nem vszínű hogy bárki is meg tudna minket állítani. Csak kérdés, hogy mennyi ilyen meccsünk lesz:) Félek hogy nem sok
Lehet ezzel vitatkozni? (Félreértés ne essék, én örülök a győzelemnek teljes mértékben, semmilyen hiányérzetem nincs most).
Fontos a védelem én ezt tudom nagyon is. Mivel én is védő vagyok, tudom, hogy milyen is ez a sors.
Mindig a csatárok kapják a dicséretet, ha megy a szekér, akkor az az ő érdemük, ha nem, akkor az már inkább a védelemé.
Amikor a csúcsra értünk, akkor az oda vezető úton Valdes is gyengébb volt, a védelem is a mostaninál, mégis sikereket értünk el.
Persze, mint modntam ez így van rendjén, a focinak a támadójátékról kéne szólnia elsősorban, nem véletlen találták ki a támadók fényezésére az év végi díjjakat (persze szökőévente becsúszik 1-1 kivétel).
A legendás csapatok viszont csak akkor születnek, ha a védelem és a támadó sor egyszerre van a topon. Ettől Dream Team a Dream Team, és ezért "csak" egy jó csapat a 2 évvel ezelőtti.