Bodi írta:Varga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
Miért mondasz ilyen véleményt,ha nem látod a meccset???
Annyi szép támadásunk volt egy félidő alatt,mint januárban és februárban összesen.Arról is Rijkaard tehet,hogy kihagyják a helyzeteket?
Sztem most elég jól összerakta a csapatot,csak kimaradnak a helyzeteink,a védelemmel meg nemtom mi van,hibáztak mind gólnál.
Egyébként halkan jegyzem meg,Tamás biztos nem tud róla,a Celtic Európa egyik legerősebb csapata hazai pályán.
Szóval nem kéne már megint a szégyen szóval dobálózni,mivel ha nem is játszunk tökéletesen,támadásban nem vagyunk olyan impotensek,mint mostanában mindig.Inkább drukkolni kéne,nem mindig szidni mindent.
Már megszoktam Tamástól az ehhez hasonló reagálásokat,szerintem nem csak én
Pedig elég lenne elolvasnia a főoldalon lévő meccs beharangozót,és rájönne milyen eredményeket produkált odahaza a Celtic az elmúlt évek során

Játékunk pedig igenis sokkal jobb mint mostanában, a helyzeteket pedig nem az edző bácsinak kell berúgnia...
FORZA BARCAAA!!! Meglehet még a győzelem is akár,ha legalább úgy nyomjuk mint az első félidőben+helyzeteket értékesítjük jobb %ban.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.