Rövid elemzésem:
Valdesnek nincs dolga,ennek ellenére kapott 2 gólt,amiből a 2. az övé volt!A védelemben semmi hibát nem lűtok,csupán hiányolom Zambit,mert Puyol nem tudja megfogni azt a McGeady gyereket!A kapott két gólon kívűl olyan ordító hibák nincsenek!Yaya végzi a dolgát,szerintem jól!Iniesta eltűnik,nem is tudom,mi van vele!Nem ezt szoktuk meg tőle ebben az idényben!Deco-nak egyre jobban megy,ma is bizonyítja,bár jó pár hibája is volt már!R10 a zseniális napot kifógó előtti jelzót érdemli,mert valóban,az elmúlt másfél évben nem láthattunk tőle ennyi jó labdát,sikeres befelé cselt!Messi próbálkozik,nem rossz,de tudna ő ennél jobbat!Henry véleményem szerint a mai meccsen katasztrófa!Labdát nem kap,indításoknál nem sprintel a lyukakba!
Úgy érzem,hogy semmi gond nincs,be kell hozni Eto'o-t,hogy dolgoztassa meg ott középen a nehézkes védőket!A kontráknál ráadásul őt még indítani is lehetne,mert míg Titi szerintem még nincs egy húron teljesen a mi játékunkkal,Eto'o a kisujjából kirázza azt!
Tehát a szünetben én Eto'o-t hoznám,Deco-tól fegyelmezettebb játékot kérnék,míg a védőktől annyit kérnék,hogy a széleken a beadásokat akadályozzák meg!Na és VV-t,hogy koncentráljon!
Go Barca,R10 végre közelít önmagához (és nem reklamál,hanem nevet a számára nem kedvező bírói ítéleteken

.