Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Almeria nem, de a Betistől kikapni Sevillában nem akkora szenzáció. Az almeriát ellensúlyozandó nyertek nálunk, úgyhogy az belefér. Ezen kívül még melyik meccsüket tudnád felhozni?( segítek: semelyiket) A Valladolid elleni pontvesztést? Talán...de többet nem. Az Espanyol ellen idegenben a zako szintén kalkulálható. De írhattam volna azt is: Egy csomó olyan meccset hoztak, amikor nem állt nekik a zászló, de vhogy behúzták. Ellenben mi képesek vagyunk a megnyugvást adó vezető gól után leülepedni, és ikszelni-több alkalommal is.grecki írta:És a Madrid Almeria és Betis elleni veresége papírforma lenne?
Mikor ismered már el, hogy a Madrid iszonyú hatékonyan és eredményesen, néha pedig jól is játszik?
Amúgy hajrá Róma!
Semmi gond. Mondom, nem akarok meggyőzni senkit. Ez a meccs még nem is volt túl jó meccse, de még ezen is nagyon jó volt. Nekem eleve ez a poszt nagyon szimpatikus. Pirlo játékát is nagyon kedvelem. Nagyon jól lát a pályán. és még nagyon fiatal, és ahogy írtam, szerintem ezen a poszton nagyon fontos a rutin. Ennél lasabb már úgyse leszNem értelek Csoki. Te mit látsz Gagoban?? Középszerű játékos, semmi extra Shocked
kösz!Szerintem ma is jól játszott....Heinzén kívül még az Ő játéka úgy ahogy tetszett a Realból
ja bocs, igaz. én tévedtem!Sztem nagyon gynge játékos, párszor beindult középen mélységbe, kapta is a labdát de egyet nem tudott lekezelni pontosan, folyamat belebotlott a labdába. Az meg h jól passzol, az nagy cucc, azt tanítják először a 7 éves kisgyerekeknek.
Én egy gramm fejlődést nem látok...CS0ki írta:Ez a Gago, komolyan mondom... Megkapja a labdát egyel arréb passzolja, a lövései kapu közelébe se mennek, ezt még Vass Ádám is megcsinálja negyed annyi pénzért. Botrányosan [auto_cenzúra] játékos, közel sem Real szint.![]()
Na jó, hagyjuk!
Bár a lővést tényleg el kell felejtenie, de a jövő madridjának egyik oszlopa lesz! Ha így fejlődik, mint az utóbbi időben, akkor hatalmas játékos lesz.
Mire alapozod ezt? Milyen kiemelkedőt nyújtott az utóbbi időben? Sztem nagyon gynge játékos, párszor beindult középen mélységbe, kapta is a labdát de egyet nem tudott lekezelni pontosan, folyamat belebotlott a labdába. Az meg h jól passzol, az nagy cucc, azt tanítják először a 7 éves kisgyerekeknek.CS0ki írta:Ez a Gago, komolyan mondom... Megkapja a labdát egyel arréb passzolja, a lövései kapu közelébe se mennek, ezt még Vass Ádám is megcsinálja negyed annyi pénzért. Botrányosan [auto_cenzúra] játékos, közel sem Real szint.![]()
Na jó, hagyjuk!
Bár a lővést tényleg el kell felejtenie, de a jövő madridjának egyik oszlopa lesz! Ha így fejlődik, mint az utóbbi időben, akkor hatalmas játékos lesz.
jobb, ha hozzászoksz Torreshez...Ramos sárgát kapott, elméletileg nem játszhat a következő meccsen!sztm torres nélkül és robinhoval simán meglehet a tovább jutás...és véletlen még pepe is játzshatna..
Ez a Gago, komolyan mondom... Megkapja a labdát egyel arréb passzolja, a lövései kapu közelébe se mennek, ezt még Vass Ádám is megcsinálja negyed annyi pénzért. Botrányosan [auto_cenzúra] játékos, közel sem Real szint.
Sérült. Elméletileg még 1 hétig.Robinhoval mi is van most? Confused
Csak a clásicoval tartozik a csapat, semmi mással. Messi nem sérül le előtte, valószínű nyertünk volna és akkor most +1 lenne ide.Rivaldo11 írta: Egyetértek. A tabellán látható szituáció a mi sok töketlenkedésünknek köszönhető. Ha azt nézzük, hábny "tuti" pontot szórtunk el, rég vezetnünk kellene-még a Real elleni hazai vereség is beleférne... A Madridot ráadásul ebben nem érheti kritika, ők nem tartoznak pontokkal maguk felé. Mi viszont sokkal....
Egyetértek. A tabellán látható szituáció a mi sok töketlenkedésünknek köszönhető. Ha azt nézzük, hábny "tuti" pontot szórtunk el, rég vezetnünk kellene-még a Real elleni hazai vereség is beleférne... A Madridot ráadásul ebben nem érheti kritika, ők nem tartoznak pontokkal maguk felé, hisz a kötelező pontok nagy részét begyüjtötték. Mi viszont sokkal tartozunk magunknak...lionelmessi19 írta: Nem mondom egyébként, hogy Hriszto nem túlozta el, én nem értek vele egyet 1-2 dologban, de mondjuk hogy közel sem tisztelem és tartom annyira a mostani Madrid erejét, mint ahogy mondjuk a tabellán első helyén lévő csapatét kellene.
Engem soha nem zavart az, ha a klubok közt feszült az ellentét.messi1918 írta:Jaja, amikor Miatovic pofázott.....
De szerintem azért nem kéne lesüllyedni az ő szintjükre! ( Akinek nem inge....)
Bár mondjuk az más, ha egy a klubhoz közel álló ember mondja ezt, mint egy "klubbon kivűli"! De a mondanivaló lényege ugynaz! Na mindegy!