Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, sőt H.F. nek bevallottan kedvenc játékosa volt Mendieta...VIII.Henrik írta:Sőt, Horváth F. egy Barca meccs közvetítése során bevallotta anno, hogy Valencia drukker.![]()
Farkast én is kedvelem, de amikor rosszul játszunk, akkor olyan mértékben esik át a ló túl oldalára, hogy fáj hallgatnom és felmegy a pumpám. Nem tudom Barcelonaban meddig élne meg közvetítésből.
Pont, hogy fordítva, ezzel is takargatván, hogy Barca-drukkerLos Banditos írta:Farkas Norbi valóban Barça-szimpatizáns. Szereti fényezni a játékunkat, mégha gyengébbek vagyunk is, viszont ha esik, ha fúj a Real Madridot ott ócsárolja, ahol csak tudja.![]()
Henry szabályos gólt rúgott. Farkas volt az első, aki szerint kézzel tette maga elé, holott tisztán lehetett látni, hogy mell volt, mégha kicsit esetlen is volt a mozdulat, mert lassan jött a labda. Erre még Hegyi Madrid Iván is azt mondta, szabályos. Azt mondták, lesgyanús. Valóban, elég rossz volt a kameraállás, de volt egy szög, amit legalább 2-szer visszajátszottak a spanyolok. Ott lehetett látni, érezni, hogy Henry a védő takarásából indult. Farkas, egyedüliként, kijelentette, hogy les. Ez nem az első volt nála. A Nou Camp-béli meccseinken rendre a sokadszori visszajátszások ellenére lesnek minősíti azokat a helyzeteket, amiket senki más nem lát úgy. Ha meg esetleg (mert volt ilyenre is példa) a bíró a barca javára téved, akkor az Isten kegyelmezzen a Barcának: fél órán keresztül ezt lehet hallani tőle. (közvetítés helyett) És rendszeresen odaszúr a barcának. Jó, én elfogadom, hogy barca drukker. Nincs vita. De jól titkolja. (Megjegyzés: a kollégája, aki viszont nem titkoltan reálos, most nem jut eszembe a neve..., MINDIG respekttel beszél a Barcáról. De a reált sem ócsárolja azért...)Titinho írta:Nem egy meccsét láttam már hidd el, évek óta nekem ő a kedvenc kommentátorom! (persze a bolond Hajdú B. után:D) Ő ilyen kritikus személyiség és én ezt szeretem benne.
Az, hogy a Real góljánál sikongat...még jó! Hiszen kommentátor! De nem állandóan amúgy...csak amikor szépen játszik egyik-másik csapat, vagy lő egy szép gólt! Tavaly Messi "csodagóljánál" (Getafe ellen) 5 percig leszarta a meccset és egyfolytában csak azt hangoztatta, hogy: Úristen...te jó ég...köszönöm, hogy közvetíthettem ennek a srácnak a meccsét, meg nem vagyok rá méltó, hogy egy ilyen embernek közvetítsem a meccsét! Szóval lehetne itt ellenpéldákat is mondani.
A mostani keretben sokakat nem szeret amúgy, pl: Deco vagy Edmílson stb. És ha tényleg rosszul játszik a csapat akkor ő meg is mondja, viszont ha szépen akkor azt is. Most is az első félidőben dícsérte a csapatot, hogy jól játszunk meg minden a másodikban pedig már szidta.(teszem hozzá, hogy nagyonis joggal). De szerintem ne vitázzunk ilyeneken. Én mindenesetre nagyon bírom őt és a stílusát...és valahol még irigylem is, hogy ennyi mindent tud a Barcáról valamint a spanyol tudása miatt!:D
Na peace!
Erre nem tudok mit mondani. Akkor légyszives egyszer ülj le a TV elé és hallgasd, hogy beszél meccs közben... és figyelj arra ,hogy mit és hogyan mond mikor a barca és mikor a reál rúg gólt..... (A rteál góljainál sikongat, csak megsúgom.) Egyébként szerintem összetévesztitek Misur Tamással, az s1 főszerk.-jével..... Ő a barca drukker.Titinho írta:Márpedig ő 100%-ig Barcás kedves Bin Laden!cruyff írta:Madridos volt ott mindenki. Farkasról szokták mondani, hogy állítólag barcás.... hát ha ez az ember barcás, akkor én vagyok Osama Bin Laden.![]()
Nem is egyszer mondta már, hogy ő nagyon rég óta szereti a Barcát és szurkol nekik, ezért is foglalkozik velük annyit! Rengeteg mindent tud a Barcáról, az összes riportot, rövid beszámolót ő készíti a csapattal kapcsolatban. Ő a madridot nem szereti! Az egyetlen ember akit onnan tisztel az Raúl.
Egyébként Farkas Norbi inkább Rossel párti, mivel nem szereti Laportát! Szerinte Laporta csak politikai célokra használja a Barcát, hogy 2010-től egy befolyásos politikus legyen. (valljuk be, hogy tényleg annak készül). Volt is erről a témáról egy szép kis 5 perces beszámolója, a Zuhanyhíradóban asszem 1-1,5 hónapja ha jól emlékszem az időpontra.
Az egy dolog, hogy kimondja a véleményét. A baj, hogy ezt a madrid és a barca esetében kicsit más stílusban teszi. Ráadásul nem is ugyanarról beszélünk, mert a madrid esetében ha rosszul játszik a csapat, akkor kíméletlenül ostorozza őket, ez igaz, de a barcánál ő nem is a játékot nézi... most megint úgy jött le, hogy a barcának már megint segített a bíró és , hogy milyen szemétség, hogy így kerültünk közelebb a madridhoz... teljesen sportszerűtlen, rosszindulatú, gúnyos beszólások sorozata. Ez még mindig nem lenne baj, ha ugyanezeket a "viszásságokat" a madrid esetében is észrevenné, megemlítené.... volt olyan ÉV, amikor bajnokká fújták a madridot. Ha még emlékszik valaki a galaktikus korszakra, mikor a valencia ellen a 90. percben (0-1-es valencia vezetésnél...)Raul beleült Albelda ölébe a 16-oson belül (biztos Gutitól leste elReplay írta:A realt is osztja rendesen(ahogy lentebb irták, galaktikus időszak vége óta).divadka írta:Nekem nagyon felnyomta a vérnyomásom az a stílus ahogy Hegyi Iván beszélt a meccs után. Szerintem ilyet nem engedhetne meg magának a sport tv, hogy ilyen embereket a képernyőre rakjon. Éppen, hogy nem madrid mezben ült be a stúdioba......
Egyébként is, a jelenlegi Barca-n van dicsérni való?
Kimondja a véleményét és kész.
Márpedig ő 100%-ig Barcás kedves Bin Laden!cruyff írta:Madridos volt ott mindenki. Farkasról szokták mondani, hogy állítólag barcás.... hát ha ez az ember barcás, akkor én vagyok Osama Bin Laden.
A realt is osztja rendesen(ahogy lentebb irták, galaktikus időszak vége óta).divadka írta:Nekem nagyon felnyomta a vérnyomásom az a stílus ahogy Hegyi Iván beszélt a meccs után. Szerintem ilyet nem engedhetne meg magának a sport tv, hogy ilyen embereket a képernyőre rakjon. Éppen, hogy nem madrid mezben ült be a stúdioba......
Miért pont ide? Mi köze van a Madridnak(vagy madrid szurkolóknak) ahhoz, hogy Hegyi miket beszél egy Barclona meccs után?Bocs hogy sok lett de ez kikívánkozott!
Az a baj, hogy a mai világban tényleg mindenfajta képet össze lehet hozni, de ez a visszályára is fordulhat, azaz most már mindenre rá lehet fogni, hogy fake, mégha igazi is! Én valahogy hiszek ennek a fotónak.messi1918 írta:Azért várjunk!
1. Nézzünk rá a linkre!
2. A mai digitális világban, ahol az photoshopozik aki akar, ne nagyon higgyünk ilyen képeknek! Szerintem Barcafeco, Balboa, vagy LP is képes lenne egy ilyet összehozni!
3. Messiről és Ronaldinhoról is azt írták, hogy meleg!
Nem biztos ez, de ha az is, engem nem izgat! Mint embert ugyanúgy gyülőlni fogom Gutit!