Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen Deco utalatrol beszelsz? mivel erdemelte ki o? Szerintem o fut szinte a legtobbet a csapatban egy meccs alatt. Meg mikor el kezdenek Ronieval cselezgetni...Cooltiszo írta:Az hogy nem ismeritek el Decot nem a Riquelme imádatból ered, hanem vmennyire a Deco utálatból is, mert ha megnéznéd hogy mennyit szerel, akkor rájönnél hogy ennyi támadó játékos mellett nagyon nagy szükség van egy olyan kp trióra akik mind tudnak védekezni is.
Én se kedveltem Decot de +kedveltem.Naon jó.LG írta:Decot meg ne szidjátok...Annyi meccset nyert már nekunk, ameddig Ti kicsi rigok else tudtok a pici ujjacskáitokon számolni! Még szerencse h Rijkaardnak esze ágában sincs visszahozni Deco meg nemhiába lett 2. az Aranylabda szavazáson. Gondolkodjatok má mielott hebregni kezdtek vmit!!
LG írta: Most az anyukádrol beszélsz![]()
Enrique írta:Hm... Azért csak finoman...
Most az anyukádrol beszélszRapika írta:Teljesen más a mostani Barcában játszani,mint akkor!Cooltiszo írta:Istenem!![]()
Ha vki észreveszi hogy Riquelme 5nél többx szerel a saját térfelén, akkor szóljon. Riquelmének volt bizonyítási lehetősége, játszhatott vandál és ANtic alatt is, vandál alatt senkinek sem ment, de anticnál sem sikerült beverekednie magát a csapatba, pedig ha egy új edző érkezik akkor a legkönnyebb bekerülni a csapatba. Nem azt mondom, most nagyon jól játszik, de Deco a liga legösszetettebb játékosa, szerel, nagyon technikás, fut, hajt, lő, gólpasszokat ad.
Deco szerinted mit csinált volna abban a [auto_cenzúra] csapatban??
És írod,hogy milyen teknikás...
Az 1etlen csel,amit bemutat,az az,hogy eltolja a labdát az ellenfél mellé,aztán kiteszi a kezét.
Aztán vagy sikerül elkakaskodnia a labdát,vagy összeesik.
Na ezzel tökéletesen egyetértek.antiimperialista írta:Deco rengeteg labdát elad és amúgy is idegesítő. Nem tudom, hogy ki mit szólna, ha mondjuk Decoval csinálnák ezt, amit most Riquelmével. Ha a ti kedvenc játékosotokkal történne mindez, szerintem ti sem törődnétek bele. Vagy igen?
Akit meg idegesít, hogy szó van Riquelméről, az ne olvassa ezt a topicot.
Mr. Master: jöttek sokkal jobbak a helyére? Magadnál vagy?
Most a Tottenham jelentkezett be Riquelméért. Nem rossz, de szerintem neki a spanyol bajnokság sokkal inkább feküdne, mint az angol. Bár Gera Zolit is féltettük a Premiershiptől, és lám...
Teljesen más a mostani Barcában játszani,mint akkor!Cooltiszo írta:Istenem!![]()
Ha vki észreveszi hogy Riquelme 5nél többx szerel a saját térfelén, akkor szóljon. Riquelmének volt bizonyítási lehetősége, játszhatott vandál és ANtic alatt is, vandál alatt senkinek sem ment, de anticnál sem sikerült beverekednie magát a csapatba, pedig ha egy új edző érkezik akkor a legkönnyebb bekerülni a csapatba. Nem azt mondom, most nagyon jól játszik, de Deco a liga legösszetettebb játékosa, szerel, nagyon technikás, fut, hajt, lő, gólpasszokat ad.
Nem kell több brazil. Nem kell hogy ismét "elhollandosodjunk", jelen esetben brazilokkal. Elég rossz hogy ránk ragadt már ez a jelző, nem kell h Barca=brazilokként emlegessék a csapatot.Bodi írta:Szerintem is el kell adni Riquelmét,nagyot húzhatunk vele,akár lehet esélyünk Luque vagy Torres megszerzésére!És a akármelyiküket szerezzük meg,azzal 10 évre be vagyunk biztosítva támadó részlegen!
De akkor is Robinho jöjjön!!!!
Sztem is ezt kellene tenni mert biztos van 5-8 mill euró az ára.És azért ha azt nekünk kell kicsengetni akkor az sok kes.Viszont ha nem tudjuk bevonni semmilyen üzletbe akkor én legalább is megtartanám.Bodi írta:Szerintem is el kell adni Riquelmét,nagyot húzhatunk vele,akár lehet esélyünk Luque vagy Torres megszerzésére!És a akármelyiküket szerezzük meg,azzal 10 évre be vagyunk biztosítva támadó részlegen!
De akkor is Robinho jöjjön!!!!
Feleségul nem akarod venniRapika írta:Mi az,hogy kit érdekel??!Boixos írta:kit érdekel, h mit csinál most a villában? most hova rakják be? ki helyett?
A mi tulajdonunkban van!
Szívesebben látnám őt a csapatban ,mint Decot!