Juan Roman Riquelme

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.07. 17:52:03

Megmondtam.
Töröltem a h.sz.-okat. :idea:
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2005.04.07. 10:30:03

Cooltiszo írta:Az hogy nem ismeritek el Decot nem a Riquelme imádatból ered, hanem vmennyire a Deco utálatból is, mert ha megnéznéd hogy mennyit szerel, akkor rájönnél hogy ennyi támadó játékos mellett nagyon nagy szükség van egy olyan kp trióra akik mind tudnak védekezni is.
Milyen Deco utalatrol beszelsz? mivel erdemelte ki o? Szerintem o fut szinte a legtobbet a csapatban egy meccs alatt. Meg mikor el kezdenek Ronieval cselezgetni... :shock:
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:47:18

LG írta:Decot meg ne szidjátok...Annyi meccset nyert már nekunk, ameddig Ti kicsi rigok else tudtok a pici ujjacskáitokon számolni! Még szerencse h Rijkaardnak esze ágában sincs visszahozni Deco meg nemhiába lett 2. az Aranylabda szavazáson. Gondolkodjatok má mielott hebregni kezdtek vmit!!
Én se kedveltem Decot de +kedveltem.Naon jó.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:37:29

1ébként ez nem ide tartozik, szal aki erre fog válaszolni az tegye az 'N' Flame topicban.
Ha nem, akkor törlöm a hsz.-át. (Mert átrakni nem tudom)

Én szóltam előre.
Rapika
Entrenador del Barça

2005.04.06. 20:28:06

LG írta: Most az anyukádrol beszélsz :?: :roll:

Internet.Ezért utálom a netet.
Minden kis f**zlámának nagy lesz a pofája az interneten!
:x
Mindenki elárulta az aktív fórumozók közül,hogy hány éves,mivel foglalkozik,stb. csak ez a f..zláma lg nem.
vajon miért?
Mert egy kis p..s.
És még valamivel kitűnik a Barcás fórumozók közül:
kedvencét kritika éri, egyből anyázik!!!!!!
Takarodjon az ilyen kis gennyláda a ....ába erről a fórumról! :x
Az ilyen viselkedésre az se mentség,hogy Barca drukker(biztos régen...).
Enrique írta:Hm... Azért csak finoman...
Kép
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:13:52

Riquelmét nem lehetne játszatni Deco helyén,a portugál sokkal jobban védekezik.Giuly posztjára meg szerintem valaki mást kell igazolni a francia mellé,én Joaquinnak örülnék a legjobban!
Meg ami a legtontosabb érv Riquelme ellen,hogy eu-n kívüli!Kinek a helyére tennétek?Ronaldinho?Eto'o?Marquez?A csapat 3 talán legfontosabb játékosa!
Riquelméről én azt gondolom,hogy nagyon hasznos a csapatnak,de azért mert vele lebonyolíthatjuk a nyár üzletét!Biztos vagyok benne,hogy spanyolo-ban fog maradni,és a segítségével megszerezhetjük Joaquint,Luquet vagy Torrest!
Decoról annyit,hogy csapaton belül talán őt bírom a legkevésbé,mert néha nagyon flegmán játszik,és meccsenként 20-szor feldobja magát,de ettől függetlenül nagyon sokat köszönhetünk neki,a csapat egyik legjobbja!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.04.06. 19:24:19

Az hogy nem ismeritek el Decot nem a Riquelme imádatból ered, hanem vmennyire a Deco utálatból is, mert ha megnéznéd hogy mennyit szerel, akkor rájönnél hogy ennyi támadó játékos mellett nagyon nagy szükség van egy olyan kp trióra akik mind tudnak védekezni is.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.04.06. 19:19:16

azért anyázni nem kéne egymást, csak azért, mert vmiben nem értünk egyet, sej!
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.04.06. 19:17:06

Decot meg ne szidjátok...Annyi meccset nyert már nekunk, ameddig Ti kicsi rigok else tudtok a pici ujjacskáitokon számolni! Még szerencse h Rijkaardnak esze ágában sincs visszahozni Deco meg nemhiába lett 2. az Aranylabda szavazáson. Gondolkodjatok má mielott hebregni kezdtek vmit!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.04.06. 19:11:05

Rapika írta:
Cooltiszo írta:Istenem! :roll:
Ha vki észreveszi hogy Riquelme 5nél többx szerel a saját térfelén, akkor szóljon. Riquelmének volt bizonyítási lehetősége, játszhatott vandál és ANtic alatt is, vandál alatt senkinek sem ment, de anticnál sem sikerült beverekednie magát a csapatba, pedig ha egy új edző érkezik akkor a legkönnyebb bekerülni a csapatba. Nem azt mondom, most nagyon jól játszik, de Deco a liga legösszetettebb játékosa, szerel, nagyon technikás, fut, hajt, lő, gólpasszokat ad.
Teljesen más a mostani Barcában játszani,mint akkor!
Deco szerinted mit csinált volna abban a [auto_cenzúra] csapatban??
És írod,hogy milyen teknikás...
Az 1etlen csel,amit bemutat,az az,hogy eltolja a labdát az ellenfél mellé,aztán kiteszi a kezét.
Aztán vagy sikerül elkakaskodnia a labdát,vagy összeesik.
Most az anyukádrol beszélsz :?: :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 15:05:00

antiimperialista írta:Deco rengeteg labdát elad és amúgy is idegesítő. Nem tudom, hogy ki mit szólna, ha mondjuk Decoval csinálnák ezt, amit most Riquelmével. Ha a ti kedvenc játékosotokkal történne mindez, szerintem ti sem törődnétek bele. Vagy igen?
Akit meg idegesít, hogy szó van Riquelméről, az ne olvassa ezt a topicot.

Mr. Master: jöttek sokkal jobbak a helyére? Magadnál vagy?

Most a Tottenham jelentkezett be Riquelméért. Nem rossz, de szerintem neki a spanyol bajnokság sokkal inkább feküdne, mint az angol. Bár Gera Zolit is féltettük a Premiershiptől, és lám...
Na ezzel tökéletesen egyetértek. :wink:
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.04.06. 12:49:43

Deco rengeteg labdát elad és amúgy is idegesítő. Nem tudom, hogy ki mit szólna, ha mondjuk Decoval csinálnák ezt, amit most Riquelmével. Ha a ti kedvenc játékosotokkal történne mindez, szerintem ti sem törődnétek bele. Vagy igen?
Akit meg idegesít, hogy szó van Riquelméről, az ne olvassa ezt a topicot.

Mr. Master: jöttek sokkal jobbak a helyére? Magadnál vagy?

Most a Tottenham jelentkezett be Riquelméért. Nem rossz, de szerintem neki a spanyol bajnokság sokkal inkább feküdne, mint az angol. Bár Gera Zolit is féltettük a Premiershiptől, és lám...
Iniesta
Jugador del Barça

2005.04.06. 12:37:22

Nem értem most mit kell szabulni Decot.Igenis egy kiváló játékos.És különben is minek menjen hátulra szerelni mikor nekünk van a legjobb védelmünk a spanyol ligában.

Visca el Barca!!!
Bandaror
Barça C

2005.04.06. 11:54:05

Csatklakoznék Rapika véleményéhez!
Annyit tennék hozzá, hogy Deco túl gyönge a védekezéshez! Nem tud ütközni, mert csak lepattan az ellenfélről... És azért elad néhány labdát is... + sztem tartja a "a hozzáér a védő a lövéshez, és ebból lesz a gól!" rekordot is idén.

Nem azt mondom, hogy nincsennek jó megmozdulásai, sőt még javult is valamennyit a teljesítménye, de Riquelme jobb!
Rapika
Entrenador del Barça

2005.04.06. 11:41:54

Cooltiszo írta:Istenem! :roll:
Ha vki észreveszi hogy Riquelme 5nél többx szerel a saját térfelén, akkor szóljon. Riquelmének volt bizonyítási lehetősége, játszhatott vandál és ANtic alatt is, vandál alatt senkinek sem ment, de anticnál sem sikerült beverekednie magát a csapatba, pedig ha egy új edző érkezik akkor a legkönnyebb bekerülni a csapatba. Nem azt mondom, most nagyon jól játszik, de Deco a liga legösszetettebb játékosa, szerel, nagyon technikás, fut, hajt, lő, gólpasszokat ad.
Teljesen más a mostani Barcában játszani,mint akkor!
Deco szerinted mit csinált volna abban a [auto_cenzúra] csapatban??
És írod,hogy milyen teknikás...
Az 1etlen csel,amit bemutat,az az,hogy eltolja a labdát az ellenfél mellé,aztán kiteszi a kezét.
Aztán vagy sikerül elkakaskodnia a labdát,vagy összeesik.
Kép
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2005.04.05. 20:42:11

Lehet igazad van,jöjjön Luque,akkor már ő lenne a legjobb.Rijkaard nem hiszem,hogy átáll a kétcsatáros játékra,középcsatárnak meg ott van Eto'o,úgyhogy Torres nemtom hova jönne....
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.05. 20:27:16

Bodi írta:Szerintem is el kell adni Riquelmét,nagyot húzhatunk vele,akár lehet esélyünk Luque vagy Torres megszerzésére!És a akármelyiküket szerezzük meg,azzal 10 évre be vagyunk biztosítva támadó részlegen!
De akkor is Robinho jöjjön!!!!
Nem kell több brazil. Nem kell hogy ismét "elhollandosodjunk", jelen esetben brazilokkal. Elég rossz hogy ránk ragadt már ez a jelző, nem kell h Barca=brazilokként emlegessék a csapatot. :roll:

Szerintem a legtöbben így látjuk. Nem szabad egy bizonyos szint fölé menni. Ezt most biztos bekövetkezne, ha megvennénk Robinhot.
Jöjjenek spanyolok, sokkal jobban örülnék neki, úgyis felmerült jópár. :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2005.04.05. 20:15:25

Bodi írta:Szerintem is el kell adni Riquelmét,nagyot húzhatunk vele,akár lehet esélyünk Luque vagy Torres megszerzésére!És a akármelyiküket szerezzük meg,azzal 10 évre be vagyunk biztosítva támadó részlegen!
Sztem is ezt kellene tenni mert biztos van 5-8 mill euró az ára.És azért ha azt nekünk kell kicsengetni akkor az sok kes.Viszont ha nem tudjuk bevonni semmilyen üzletbe akkor én legalább is megtartanám.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2005.04.05. 19:46:18

Szerintem is el kell adni Riquelmét,nagyot húzhatunk vele,akár lehet esélyünk Luque vagy Torres megszerzésére!És a akármelyiküket szerezzük meg,azzal 10 évre be vagyunk biztosítva támadó részlegen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.04.05. 16:58:26

Rapika írta:
Boixos írta:kit érdekel, h mit csinál most a villában? most hova rakják be? ki helyett?
Mi az,hogy kit érdekel??!
A mi tulajdonunkban van!
Szívesebben látnám őt a csapatban ,mint Decot!
Feleségul nem akarod venni :?: :roll: Szerencsére Rijkaard nem fogja visszahozni. :twisted:
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.05. 15:32:09

Gondolkozzatok már el a dolgon: Ha csak a Barcának lennének jó játékosai, akkor miért nézné az ember a futballt? Semmiért. Nálunk Riquelme soha nem volt nagy isten, és már nem is lesz. Egy életre kiátszotta magát a csapatból, mert ő elment és jöttek sokkal jobbak az ő helyére. Ne spoánkodjatok már annyit! A tököm tele van ezzel a Riquelme-szeretetszolgálattal. Mindenki elismeri a játékát (még nem kem is tetszik), de van helyette jobb. Akkor meg minek gyengítsük vele a csapatunkat?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.04.05. 15:06:07

Istenem! :roll:
Ha vki észreveszi hogy Riquelme 5nél többx szerel a saját térfelén, akkor szóljon. Riquelmének volt bizonyítási lehetősége, játszhatott vandál és ANtic alatt is, vandál alatt senkinek sem ment, de anticnál sem sikerült beverekednie magát a csapatba, pedig ha egy új edző érkezik akkor a legkönnyebb bekerülni a csapatba. Nem azt mondom, most nagyon jól játszik, de Deco a liga legösszetettebb játékosa, szerel, nagyon technikás, fut, hajt, lő, gólpasszokat ad. Nincs beleszólásunk ,és év eleje óta tudható volt hogy nem fog visszatérni, ennyi idő alatt fellehetett volna fogni.
Laja
Barça B

2005.04.05. 14:57:31

Ideje lenne mindenkinek lemondani Riquelméről (és Savioláról) mert először is Riquelmének még csak EU-s állampolgársága sincs - kit adnátok el a keretből, Ronaldinho-t, Eto'o-t, vagy Marquez-t? Másodszor itt tényleg egy fél jó meccse se volt, és Deco kétszer olyan hasznos játékos, azonkívűl, hogy gólokat lő és gólpasszokat ad rengeteget védekezik (ehhez Riquelme abszolút nem ért), majd ha újra játszhat nézzétek meg mit gürizik össze egy meccsen -minden meccsen! - nem véletlen a 10 sárga egy szezonban! odakell ám érni a szabálytalanságot elkövetni is! Gerard sokszor még arra se képes! Még mindig azt mondom, hogy a nyári igazolások közül Deco volt az egyik, ha nem a legfontosabb.
Laja
Boixos
Llegenda del Barça

2005.04.05. 12:21:09

annyi hasznunk van belőle, h a fizetését mi csengetjük. gratulálok. egyébként nem gondolnám, h annyival jobb lenne a deco helyén, h azért érdemes visszahozni. a padra, kevesebb lóvéért úgysem fog leülni, pláne h most viszi a villát. ezzel mindenki tisztában van, ezért felesleges ezen sopánkodni évekig sztem. persze ezt mindenkinek szíve-joga eldönteni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rapika
Entrenador del Barça

2005.04.05. 11:33:25

Boixos írta:kit érdekel, h mit csinál most a villában? most hova rakják be? ki helyett?
Mi az,hogy kit érdekel??!
A mi tulajdonunkban van!
Szívesebben látnám őt a csapatban ,mint Decot!
Kép
Kép
Lezárt