Végre már egy pozitív hozzászólás!mindorokke_barca írta:tisztaban vagyok vele h miket irtatok lg, mert olvasom, nap mint nap.. es eppen ezert mondom h mennyire unalmasak vagytok mar ezzel:) de ha nektek jolesik minden meccs utan sirankozni... es kulonfele variaciokban a fel csapatot kuldozgetitek el, hetrol hetre.. most nem feltetlenul rolad beszelek, csak ugy altalanossagokban...engem is zavar h nem olyan a jatekunk mint regen, mint par eve, de ha orokke visszafele nezunk es hasonlitgatjuk a 2 evvel ezelotti onmagunkhoz a mostani csapatot, akkor soha nem jutunk elore... 5 pont a hatranyunk a bajnoksagban.. vsziunleg tovabbjutunk a blbe...es elerheto kozelsegben van a kupagyozelem is. az 5 pont, az semmi....jelenleg 1 meccs miatt vagyunk 2ikok... a decemberi clasico 6 pontos volt, most 1 ponttal vezetnenk ha nyertunk volna.... az 5 pont hatrany annyit tesz h meg kll nyerjuk a clasicot... a real meg 1-el tobbszor kell x-eljen mint mi... 14 meccs alatt.... iden meg nem kaptunk ki, a real mar 2szer is... ket roppant nehez idegenbeli meccsen vagyunk tul... es 4 ponttal jottunk el... ez tobb mint jo sztem....tul negativan alltok hozza mindenhez...
Én is így gondolkodom, még ha a csapat játéka hagy is kívánni valót maga után!