Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A cikk korrektségével nincs problémám, az a helyén van. Nekem csak a meccs legjobbjának kiválasztása nem nyerte el a tetszésemet. A többi igen.Kralo írta:Szeintem meg korrekt a cikk. Eurobarca cikkekben az a jó, hogy mindig kellőképp objektívak. Nem értem a negatív véleményeket ezzel kapcsolatban.
Pedig benn volt. Pont emlékszem, mivel azokat én csináltam. A legtöbb szavazatot Iván kapta, gondolom ez nem meglepő. Ami annál inkább, hogy a legtöbben a cikkek közül Rijkaard elvesztett papírjaira szavaztak, sikerült felfogni a lényeget, második legtöbb asszem Marci Közelenség vagy lángoszlop című cikke lett a többire nem emlékszem.Slither írta:Az év szavazása cikkek mikor voltak? Kerestem őket a hírarchivumban jan. 7-ig visszamennőleg de nem találtam meg. Azért kéne mert nem emlékszem, hogy a 'Legjobb cikk/cikkíró' ill. 'Az év fórumozója' kategória győztesei is benne lettek volna.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7469Slither írta:Az év szavazása cikkek mikor voltak? Kerestem őket a hírarchivumban jan. 7-ig visszamennőleg de nem találtam meg. Azért kéne mert nem emlékszem, hogy a 'Legjobb cikk/cikkíró' ill. 'Az év fórumozója' kategória győztesei is benne lettek volna.
Furcsa, mert IE-vel meg jó. Na majd ha hazajöttem egyetemről kezdek vele valamit.Replay írta:Csak náladDrigo írta:Csak nálam tűnt el a menüsor? Nálam tegnap óta ilyen:
Csak náladDrigo írta:Csak nálam tűnt el a menüsor? Nálam tegnap óta ilyen: