Ordog írta:Én is mentem volna ma, meg holnap is mennék, de úgy beállt a hátam tegnap hogy inkább pihizek...

Én 180 centi és 74 kiló vaok, és sztem még van rajtam 2-3-4 kiló amit ledobhatnék, vagy úgy az már kevés lenne?? Lehet csak át kéne csoportosítani.
Vito te mennyi vagy és mennyit akarsz hízni?:)
látatlanból nehéz megmondani. emlékeim szerint nem keveset fogytál az első találkához képest. a 180 cm-hez a 70-72kg megfelelő, persze függ attól, hogy milyen a csontozatod, a testzsírszázalékod. nagyon sok függ attól is, hogy mi alapján edzel (edzésterv). először saját kútfő alapján csináltam, aztán egy profi lett az élettársam, a különbség hatalmas volt.
jelenleg 70 kg alatt vagyok (és akkor finom vagyok) és 183 cm, 72kg-nál nem akarok több lenni, mert egyszer felmentem 75-re, de akkor lett a fejem, mint egy gázóra.
Riva kérédsére is válaszolva: a kaja 60% nyom a latba
mondhatni a legfontosabb dolog. én semmi szteroidot nem szedtem, fehérje és szénhidrát izolátumot ettem (shake). volt 2 hét tésztakúra: napi egy zacskó tészta, ezt azért nem bírtam sokáig. ha van egy kis felesleges zsír, akkor azt kardioval lehet leadni (futás, bicikli).
ha hízni akarsz, akkor szénhidrát ezerrel (tészta etc), ha formásodni, akkor pedig fehérje (fehérhúsok, csirke, hal, marha rizzsel etc).