chi omega írta:
"1. Dunát lehetne rekeszteni a támadóinkkal. "
és abból ki válik be úgy igazán?
Ha jön egy új edző, lesz végre taktikánk, nem lesz minden bajnokin egy tucat sérült, akkor majd jól is fogunk játszani ezzel a kerettel.
chi omega írta:
henry már sosem lesz a régi, és már nem is fiatal. padra jobb lenne.
Mondod te.
chi omega írta:
eto'o sem az igazi mostanában, persze sérült is volt sokat, meg ANK, azért benne még bízom.
2 év múlva nem lesz ANK, és az elmúlt másfél évben senki nem volt ennyit sérült kb, úgyhogy ennél csak jobb lehet.
chi omega írta:
messi jó, de nem csatár. most is meccsek óta nem lőtt gólt. persze ez valószínűleg csak alkalmi formahanyatlás.
Talán nem középen kellene játszania csatár nélkül... De kérdezd meg Rijkaardot.
chi omega írta:
ronaldinho használhatatlan.
Mondod te. Nekem más a véleményem. Nem vagyok elvakult R10 párti mint egyesek, de annál nagyobb hülyeséget nem tudok elképzelni, hogy eladjuk anélkül, hogy egy új edzővel és új szisztémával ki ne próbálnánk a képességek alapján messze a világ legjobb játékosát.
chi omega írta:gudjohnsen használhatatlan.
bojan, dos santos egyelőre kevés.
Tipikus Rijkaard. Amikor elkezdett az izlandi formába lendülni akkor kezdte le durván mellőzni, amíg [auto_cenzúra] volt, addig folyamatosan játszott - és nem csak akkor, amikor muszáj volt. Tény, neki nincs maradása, de senki nem várjon sztárjátékost a padra. Nála sokkal képzettebb focistát nem fognak padra venni. A fiatalok tényleg nem állnak még készen a feladatra. Én is kölcsön adtam volna őket, de nem akartak menni, a vezetőség itt akarta tartani őket. Egyre idősebbek és tapasztaltabbak lesznek. Még jobban be kell építeni őket.
chi omega írta:
ha ronaldinho elmegy, benzema simán elférne a csapatban.
De nem fog...