Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát pedig Zozzynak télleg van.Gomezinho írta:milyen összes?? te komolyan nemvagy magadnál!! méghogy én gyerekes ebben mi a gyerekes hogy megvédem puyolt és buffont akarom kapuba??és nemhiszem el hogy egy 16 évesnek 12 éves korában jogsija lett???
azt nem is kell elhinni, minimum 17 évesnek kell lenni a jogsihozGomezinho írta:milyen összes?? te komolyan nemvagy magadnál!! méghogy én gyerekes ebben mi a gyerekes hogy megvédem puyolt és buffont akarom kapuba??és nemhiszem el hogy egy 16 évesnek 12 éves korában jogsija lett???
Ennyi!!LG írta:Jo azért ilyen csunyán nem kell kikezdeni a gyereket. Lehet fülletent egy kicsit a korával, a jogsiával, meg a rendőri intézkedéseivel, na és akkor mi van. Majd kinövi![]()
Nincs més lehetőség, a forum nem korhatáros, tehát jöhet akárki. Pár 8-10-12 éves gyerektől talán csökken a szinvonal, de attol, h szivatjuk őket, még nem lesz jobb..Egy kicsit elnézőbben kell velük bánni. Ha meg füllentenek, akkor csináják, ha jol esik nekik. Nem minket csapnak be
Ez ismerős. Az edzőm mondta mindig amikor valaki megmagyarázta, hogy miért nem ment edzésre.LG írta:Ha már szóba került a vélemény, erről eszembe jutott egy jo beszólás:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Tudjuk, h mindenkinek van, de igazán nem vagyunk rá kiváncsiak.
Nagyon sajnálnánk, ha most ez lenne az elköszönésedGomezinho írta:ti szánalmasak vagytok csak nemveszitek észre játszátok a nagyokost meg a bölcseket!!!És nem verem magam!!szégyen ami itt van más fórumon iylen nincs azt hittem jó lesz köztetetk de tévedetem pár emberben nagyon csalództam!!!szégyen ami itt folyik szerintem!!
http://www.youtube.com/watch?v=iJcHjMka_J4Varga Tamás írta: Zozzy!
A szőlőlét mindig is utáltam, életemben talán egyszer ittam. És, mielőtt elbíznád magad: a világ összes kincséért sem lennék a helyedben, ill. nem vállaltam volna a te feladatodat. Vannak ennél fontosabb, előbbrevaló dolgok is. Sosem volt életcélom az eurobarca-moderátorság. Amúgy, a véleményed jó, csak minden alapot nélkülöz.
Ha ilyen [auto_cenzúra] itt az élet, akkor miért vagy még mindig itt?Varga Tamás írta: Sosem volt életcélom az eurobarca-moderátorság. Amúgy, a véleményed jó, csak minden alapot nélkülöz.