Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lampard és Iniesta között én is érzem a különbséget, Iniestat többre tartom. Fabregas meg tény, h jó formában van, de azért Xavi se volt rossz amikor ment nekiGomezinho írta: LAmpard-iniesta , Xavi-Fabregas azért szerintem érezni a különbséget ha nemis nagyon de lehet!![]()
Te 20 éves vagy ? na mind1...Gomezinho írta:kiváncsi lennék hogy miylen teljesitzményt nyujtana Carles ha Oleguer Roque junior , Puyol, oddo hátvédsorunk lenne szerintem KATASZTRÓFÁLIS LENNE Ő IS kiváncsi vagyok azért!!! de remélem LAporta ezt nem olvassa és tartja jó ötletnek és leigazolja a másik kettőt!![]()
![]()
Hoppá, elnézést, most olvasgattam a topicokat, és láttam egy helyen, vhol nagyon hátul, hogy Puyolt szidják. És hát elfelejtettem, hogy az egy kicsit régen volt, és egy jó idő telt el azóta! Későn vettem észre... Csak nagyon felhúztam magamat, mert vki ott írta, hogy már nincs szüksége a csapatnak rá, és írtam egy hsz-t! Végül is, tök mind1, hogy mikor írta, mert zöldségeket beszélt! Bocsánat az időzavarért, csak felkavart!Gomezinho írta:Puyult senki sem bántja!!!bár néhanapján ő is kaphatna a topicjában:D
Idén valoban nem olyan magabiztos, és hibázott gyakran. DE szinte állandoan kisebb-nagyobb sérülésekkel bajnlodik, Rijkaard ide-oda rakosgatja, szinte minden meccsen más védelemmel állunk ki. Ezeket figyelembe véve, igy azért pöppet nehéz jol játxaniGomezinho írta:Puyult senki sem bántja!!!bár néhanapján ő is kaphatna a topicjában:D
Miről beszélszKarashu írta:+ nem tudom, hogy minek kell állandóan Puyol-on köszörülni a nyelveket, küzd minden erejéből, hogy minden jól alakuljon, nem áll le, megy, és harcol, részt vesz a támadásban, utána már a kapu előtt van és szerel! Minek kell ezt a szerencsétlen flótást b*sztatni! Megnézném, hogy TI mit csinálnátok az ő helyében ennyi évesen!
Mondjuk ha a távozók listáját kéne összeírnom, csak a végére írnám, mert annyira nem játszik rosszul. De nekem nem jön be vhogy! Helyette egy Garay-hoz hasonló szélsőt szívesen elnéznék focizni! Bocsi...Victor_Valdes írta:Most mi bajod van Sylvinho-val?Kis csapatok ellen tökéletes és jobban ad be mint Abidal.
Most mi bajod van Sylvinho-val?Kis csapatok ellen tökéletes és jobban ad be mint Abidal.Karashu írta:Mondjuk lehet, hogy pár névtelen lelkes, szorgos sráccal többet érnénk, mint egy elit alakulattal! Ettől függetlenül Rijkaard menjen, és szívesen látnám D. Alves-t, Fabregas-t és Benzema-t! A kispadra és a tartalékba 20 év körüli srácokat hoznék (pl. Garay, végre egy jó húzás!), sokkal többet érnénk velük, mint egy Oleguer-rel, egy Thurammal, és egy SYLVINHO-val, vagy egy Ronaldinho-val! (csak mivel nem a játékosok figyelése a szakmám, hanem tanulok, nem tudok egyet se mondani)
Az Arsenal szépen megoldotta a helyzetet a nyáron, bár ott közel sincsenek ekkora nevek mint itt, ezért is kéne kihasználni a milyeinket. Nyáron edzőváltással sztem helyreállnak a dolgok, és jövőre hengerek leszünk!
Hajrá Barca!
Na, Buffon, Vicente és Lampard se kéne a Barcába, Jómagaddal együtt!Gomezinho írta:nincs itt semmi összeszokottsági problémával!! sajnos kiégtek nálunk emberek olyan 6 játékost eltávozattnék és 5öt hoznék eg yuj edzői garniturával!!!!
Lampard, D.Alves ,BUFFON, Vicente,Jómagam![]()
Az uj edző Lippi!! de Mourinhoval is beérném már hiszen a sziveválasztottja a BARCELONA ezt mindenki tudhatja!!
Több meccsnézés, kevesebb FMGomezinho írta:nincs itt semmi összeszokottsági problémával!! sajnos kiégtek nálunk emberek olyan 6 játékost eltávozattnék és 5öt hoznék eg yuj edzői garniturával!!!!
Lampard, D.Alves ,BUFFON, Vicente,Jómagam![]()
Az uj edző Lippi!! de Mourinhoval is beérném már hiszen a sziveválasztottja a BARCELONA ezt mindenki tudhatja!!
A Barcába nem kéne Benzema, de ettől függetlenül egy nagyon jo játékos, és fiatal.Gomezinho írta:mondja már meg vali hogy mi a jó abban a BENZEMÁBAN???ne legyetek már elájulva ugytőle!!kérlek mostmár találjatok ki uj neveket mert már BENZEMÁVAL kivan a tö..öm:![]()
![]()
Ez igaz, de nem csak ez a baj...Tény hogy kicsit sok lett a sztár de, azért adódnak itt problémák mert Rijkaard nem képes kordában tartani őket.mindorokke_barca írta:.........Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáron "kicsit" nagyobb mozgás volt ott mint itt.
Igen, csak ok mar osszeszoktak... es nincsenek olyan hude nagy nevek... orom volt nezni amikor a felkeszulesi idoszakban 9 meccsbol 6ot kikaptak 1 dontetlent csinaltak es 2 gyozelmuk volt... a sevilla ugy verte meg oket otthon-idegenben ahogy akartak... egy nulla volt az a csapat. de szepen lassan kezdetek erezni egymas mozgasat, es jottek az eredemnyek, es latjuk most hol tartanak 2005-2006-os szezonban 3 nagy sztarunk volt r10, deco es eto'o mint ahogy elozo hsz-emben is leirtam...messi csak akkor kezdett beepulni a csapatba minden nagycspaatnak kb ennyi vezere volt... 3 max 4 es korejuk epult a jatek... nalunk is ez tortent... a bl gyoztes kezdo 11unk: valdes-marquez-puyol - giovanni van bronck.- oleguer - edmilson - giuly - van bommel - deco - r10- eto'o. most igy olvasva elmosolyogtam par helyen h ezzel a csapattal nyertunk blt? igen... es ettol a csapattal rettegett europa, nem a fantasztikus negyestol!!! most sokkal jobb jatekosaink vannak... de ez nem jelenti azt h csapatkent jobban mukodunk. sot... minel tobb vezeregyeniseg van egy csapatban annal rosszabb...Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáron "kicsit" nagyobb mozgás volt ott mint itt.