Kár gyerekek h nem tudjuk megvenni a fél sevillát és az arsenalt
Amugy miért Drogbát akarjátok? ha tényleg csatároktól beszélünk akkor Benzema kéne vagy Adebayor. Mind2 jól fejelő játékos ebben nagyon kéne erősödnie a Barcának. A fejes gólok hiánya (sztem egy szezonban simán lehet akár 10 gól is) rányomja a bélyegét a csapat teljesítményére , ha nem megy a játék még akármikor benne lenne Adebayorban (ez drogbában meg pláne) h befejeli. (vagy pl Sevilla : Kanouté+ Luis Fabiano : mind2en jol fejelnek és ne monda senki h pl messi behozza ezeknek a góloknak a hiányát lábbal , egyszerűen akkor jo a csapat ha különböző típúsú emberek is vannak benne)
Amúgy egyetértek teljesen azzal h inieste , deco és xxavi sok egyszerre.
Sőt sztem már xavi és inieste is sok egyszerre a pályán. Mindkettő pengés , jó játékos de hasonló típusúak és csak lassatják ketten együtt a Barca játékát.
A stabilitást nem úgy kell elérni ,hogy játszik xavi yaya toure meg iniesta és egy óra amíg felvisszük a labdát. Vmi borzaom mire felérünk a 16ra aztán elfogy a tudomány. Itt rohanni kell , sprintelni , több mozgásra lenne szükség , arra h egyből nyitnak a szélen , hogy lássunk néhány lőtt passzt nem azt h iniesta szépen forgolódik meg xavi egy óráig métlegel h kinek adja a labdát , iszonyú kevés statikus a mozgás.
Ezzel a tutyimutyi focival teljesen kihasználatlanul maradnak a szélek , a védőink semmit nem tudnak hozzátenni. A mai fociban ez a poszt is kulcsfontosságú (lásd Daniel Alvest , Clichy >>>>> ezek a srácok egyből rohannak. sőt... elvileg balhátvéd degyakorlatilag elmozoghat egész meccsen ahova akr mert a csapat tudja h h ell helyezkedni h felmegy mert mozgásban van a társaság.
Itt egy oldalra rakom Daniel Alvest meg Messit kérdés h oldaán meg de sztem midn2 kumma jó észsírul váltanának alves jól ad be illtve ő is jol tud a pályán befelé cselezni.
Egy irányítóra mindenképpen szükség van, sajnos sem xavi sem iniesta nem tudja világklasszis szinten ezt megoldani. Lásd pl Guti , Fabregas stb...
Ja és természetesen nálam sylvinho kezdő mert 1000szer jobb az előrejátékban mint abidal , régen az arsenalba is megoldotta a feladatát. Ő is jól tud középre tekerni.
Sajnos nem tudom milyen lábas de igazából ezen a szinten tudni kell mid2 oldalon játszani.
Sztem így kéne :
kapuban Valdes
Jobb hátvád Daniel Alves
Középen Puyol , Marquez
Bal hátvéd Sylvinho
Védekező középpályás: Touré
Előtte FabregasvDiego ,vki a lényeg h jol irányítson
Jobb szélen Messi
Bal szélen Iniesta
Elől pedig két csatár a lényeg h legalább egy jó fejelő legyen. sztem: Etoo/ Henry és Adebayor/Benzema/Drogba.
Ebben a felállásban Iniestának sokkal többet kell furtnia kevesbbet támadni és messinek is , de neki sokat levehet a válláról alves aki imád futni.
Na sztem ez zsír lenne!